reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

... no będzie milusio mam nadzieję ;-):tak: ... a z tego co wczoraj mi Myszka pisała to tak bardzo do niej nie docierało ;-) jeszcze w tzw szoku była :-D ... pewnie już Szymulkę tuli tatuś :tak: bo miała być gotowa na 7 rano :-p ... Boshe jak się nie mogę doczekać wieści od niej :zawstydzona/y:

Ja tez jej bardzo zazdroszcze u mnie cicho sza poruszala sie po kawie i tyle pewnie slodko sobie spi w brzuszku
ja posprzatalam dom i nudze sie

Tak...chyba na fotelu ginekologicznym w zabiegowym :-D :-D :-D

Myszko kochana daj nam znac co tam u was wszystkie czekamy na wiesci jak szalone!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
:-) SZYMULEK ANECI JEST JUŻ NA ŚWIECIE!!! URODZIŁ SIĘ DZIŚ O 9:19 WAŻY 2940G I MIERZY 52 CM!!! :-)

GRATULUJE KOCHANA !!!
zdjecie_big.jpg

pencil.png

Witam sie wtorkowo

Widze,ze dziś ja otwieram spotkanie :-)
Zobacz załącznik 294828
to dziś ja zapraszam na kawe :-D
nie dospałam wiec siedz sie sie uczę...chce też dziś wyjsć sie przewietrzyc, bo od soboty wystawiłam nos tylko na balkon :-D

MYSZA trzymam kciuki za Ciebie i Szymka

no to bosko :tak: ja ciszki poprałam i poprasowałam...fajnie, ze tak przygotowaliście mieszkanko na przyjęcie nowego członka rodziny

Z jednej strony to będziesz miała mozliwość za jakiś czas dorobienia :tak: poprowadzenia ksiegowosci kilku firmą, no i z czasem rozwoju...np. na główna księgową:tak:
dzieki za info

erba mi sie też wydaje,ze na wychowawczym to nnie dostajesz kasy...wczoraj na szybko zajrzałam do netu i niestety to co pisze Scully to przykra rzeczywistość... :-( nie wiem jak ta Twoja kadrowa kombinuję...może chce Cię wrobić w wychowawczy :-D;-) żartuje oczwiscie...
Kochana ten kto sie załapie na wychowawczy czyli na osobę nie przekroczy sie 504 zł to sie dostaje załatwia sie to w osrodku gminy czy jakos tak bo zakłady pracy nie załatwiaja tych rzezcy , a wiem na 100 bo kumpela wlasnie załatwia ale nie wie czy nie przekroczy tych 500 zł , a druga dostaje także jest :)
nie mówię konkretnie o tobie, ale przeczytaj sobie wstecz; macierzyński z wychowawczym jest podmieniany... Pozatym warto wiedzieć, że te 2 tyg są nieobligatoryjne, bo trzeba to ująć w podaniu o urlop macierzyński. U mnie w biurze była taka sytuacja, że dziewczyna nie chciała tych 2 dodatkowych tyg :baffled: dziwne, ale każdy robi jak chce... :tak: A ten tydzień dla tatusia to fajowy jest :tak: super pomysł mieli :tak:
No przecież wiem słonko , piszemy sobie i wymieniamy sie nasz wiedzą :)

:-) SZYMULEK ANECI JEST JUŻ NA ŚWIECIE!!! URODZIŁ SIĘ DZIŚ O 9:19 WAŻY 2940G I MIERZY 52 CM!!! :-)

GRATULUJE KOCHANA !!!
Zobacz załącznik 294929

pencil.png

WIELKIE GRATULACJE NIECH SYNUŚ ZDROWO ROŚNIE ( az sie poryczałam )

Sevensonka teraz Ty pożniej Olkale :)

Miłego dnia

;-)tak się ciesze, że są już po wszystkim i że mogą się sobą w końcu nacieszyć :tak: a Szymulek jest przecudowny ;-)
no niedługo czas na mnie :)
na grudniówkach dziewczyny już panikują....:baffled::confused: ja bym z jednej strony tez juz chciała juz tulić maleństwo, a z drugiej....

Kochana ten kto sie załapie na wychowawczy czyli na osobę nie przekroczy sie 504 zł to sie dostaje załatwia sie to w osrodku gminy czy jakos tak bo zakłady pracy nie załatwiaja tych rzezcy , a wiem na 100 bo kumpela wlasnie załatwia ale nie wie czy nie przekroczy tych 500 zł , a druga dostaje także jest :)
noj ja sie ie ąłpię niestety :-( bo więcej będziemy mieli... :-(
a tak po za tym to zmobilizowałaś mnie do tel do firmy i zapytania o macierzyński... :tak: wiem już co i jak robić...

Cudne wieści Myszko szybkiego powrotu i gratuluję syncia :-):-):-):-):-)

batonik super że stoisz na straży i nas informujesz
:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

olkale teraz juz nie długo czas na ciebie:):):)

ja dzisiaj po wizycie w Gdyni na badanku krwi no niestety to dopiero 1/3 badań za mną
ciekawe co tam wyjdzie:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
pozdrawiam pozostałe staraczki

Cudne wieści Myszko szybkiego powrotu i gratuluję syncia :-):-):-):-):-)

batonik super że stoisz na straży i nas informujesz
:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

olkale teraz juz nie długo czas na ciebie:):):)

ja dzisiaj po wizycie w Gdyni na badanku krwi no niestety to dopiero 1/3 badań za mną
ciekawe co tam wyjdzie:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
pozdrawiam pozostałe staraczki

...miałam nadzieję że Was zainteresuje tą wiadomością ;-)

Lopop a co to za badanko miałaś robione i aż w Gdyni pewnie te kario ... coś tam :sorry2: a kiedy wyniki :confused:

reklama
...miałam nadzieję że Was zainteresuje tą wiadomością ;-)

Lopop a co to za badanko miałaś robione i aż w Gdyni pewnie te kario ... coś tam :sorry2: a kiedy wyniki :confused:
no właśnie te i wyniki jutro już może bedę miała na maila
a potem jeszcze następne przede mną ale jakoś jeszcze na nie się nie umówiłam - bo te chcę robić u mnie w Chojnicach
oczywiście że zainteresuje a Svensonka juz urodziła ???????

Do góry