niedlugo sie posypia pozytywne testy bo ciezarowki sie rozpakoja i zabioro od staraczek te malpy wstretne ;-)
A do mnie przylazła @ niestety ale mam nadzieję że będzie to ostatnia @ bo wysyłam ją do Myszki jak sie Szymulek urodzi:-):-):-):-)
Mysza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ewelina ryba gratulacje ślicznych dzieciątek
Żabka Tobie to tez moment zleci do porodu no i Batonikowi i Olkale również ale posypią nam się tu dzieciątka
kochane a ja sie wystraszylam bo lezalam z mezem w luzku po obiedzie zeby odsapnac po jedzeniu i corka zaczela skakac i lazic po luzku i po mezu i w pewnym momencie chciala przejsc na grugi bok meza i uderzyla mnie naga w gore brzucha :-( i to mnie dosc zabolalo sie przestraszylismy z mezem ale teraz siedze i sie zastanawiam czy moglo sie cos malemu stac jak corka chciala stanas i uderzyla mnie ta noga :-( wizyte u gina mam dopiero jutro a poloznej juz dzis niema w osrodku zdrowia zeby mnie zbadala a do najbliszego szpitala nawet jakbym chciala sprawdzic co i jak to mam 30 km :-( a u nas niema nigogo nawet z prywatnym usg zeby mnie zbadal i teraz czekam az sie maly obudzi i zacznie ruszac co bede troche spokojniejsza ale jutro jak pojde do gina to mimo wszystko wezme kase i poprosze zeby mi zrobil usg i sprawdzil czy wszystko ok