reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

:)

A do mnie przylazła @ niestety ale mam nadzieję że będzie to ostatnia @ bo wysyłam ją do Myszki jak sie Szymulek urodzi:-):-):-):-)

Mysza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ewelina ryba gratulacje ślicznych dzieciątek
Żabka Tobie to tez moment zleci do porodu no i Batonikowi i Olkale również ale posypią nam się tu dzieciątka

reklama
Witam poniedziałkowo!

Ja do domu wrócę już z Szymulką :-) jak nic się nie zmieni to jutro go już tulę :-)

Proszę o kciukasy... zawsze szczęscie przynosiły.

Pozdrawiam Was wszystkie!

... Hej Laska ;-)

... na pewno masz u nas &&&&&& załatwione od 7 rano :tak: ... będę mocno zaciskać za mojego małego zięcia :-p:-D... troszkę Ci zazdroszczę, że już jutro będziesz po wszystkim :cool2:...

Pozdrowionka :-p

Witam poniedziałkowo!

Ja do domu wrócę już z Szymulką :-) jak nic się nie zmieni to jutro go już tulę :-)

Proszę o kciukasy... zawsze szczęscie przynosiły.

Pozdrawiam Was wszystkie!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
to Nasze moje i Natalki :) trzymaj sie cieplutko...czekamy na wieści i zdjecia

:)

A do mnie przylazła @ niestety ale mam nadzieję że będzie to ostatnia @ bo wysyłam ją do Myszki jak sie Szymulek urodzi:-):-):-):-)

Mysza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ewelina ryba gratulacje ślicznych dzieciątek
Żabka Tobie to tez moment zleci do porodu no i Batonikowi i Olkale również ale posypią nam się tu dzieciątka
oby polazła sobie na dobre... trzymam kciukasy &&&&&&& za nastepny cykl...zeby był owocny :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie u mnie w szpitalu liczą zupełnie inaczej...i same się te babeczki śmiały że co dziewczyna to właśnie sobie dodaje zawsze ten tydzień.
Dla nich to jest dopiero 29tc...tak jak ja jestem w 38.

Swoją drogą superowy mam podpis pod suwaczkiem :-D :-D :-D

... a bo każdy liczy jakoś inaczej :sorry2: mi gin tez liczy że to 30 tc :tak: bo tak mam w karcie ciąży ;-)

... a masz ochotę :-D:-D:-D:-D może szybki numerek przed CC :-p

reklama
Do góry