reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam sie i ja

witam. chcilabym wam przekazac taka nowinke ze zostalam drugi raz mamusia:))nasza córcia(patrycja) urodzila sie 13.10.2010r o 10.35:)))czujemy sie swietnie, mala spokojna jka aniolek. je i spi..ja po porodzie czulam sie bardzo dobrze bo moj porod trwal 15 min jak odeszly mi wody i nie mialam bolacych skurczy:))pozdrawiam
Gratulacje niech corcia zdrowo rośnie :) pozazdrościc tych 15 minutek
Witam.
Ja również się pochwalę, że 13.10. o godz. 19.40 przyszedł na świat mój synuś Sebastian.
Zobacz załącznik 294442
I dla Ciebie wielkie gratki i niech synus zdrowo rośnie

Pozdrowionka dla wszystkich

reklama
no kochana jeszcze tydzien i sie rozpakojesz ale pewnie predzejjak co to daj znac :-)
mi się zdaje, że razem to raźniej :tak:

mi wczoraj tez jak zacytowalam post okazle ten sam to mi niepokazalo nic co napisalam i musialam pisac drugi raz i edytowac ....

hej kobietki co tam u was slonce daje po monitorze to szybko skorztalam z okazji i weszlam zobaczyc co tam u was :-) dzis zaczynam z batonikiem 30 tydzien ciazy jupi :-) wkoncu trzydziestka przekroczona teraz juz pojdzie z groki :-)
30 tc jak to leci...a wydaje się,ze te 9 m-cy to masa czasu...

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm: tyle się napisałam i znikło :-:)-:)-:)-:)-( wszystko :-( nawet cytaty :-(

też mi sie zdarza...odechciewa sie pisać :( :( :(
to a propos chochlików :) zupełnie wszystkie cytaty sie pomieszały :)

ja siedzę i się uczę...podzieliła sobie materiał na 5 czesci i codziennie przerabiam jedną, w przerwach mały skok do netu :)

Ostatnia edycja:
Gratuluję Ślicznego synka:-):-):-)
ewelina09065 Tobie rónież Gratuluję córeczki;-);-);-)

A pani nie znam witam sie i przedstawiam

Witam się niedzielnie!

Dalej ze szpitalnego łóżka...

ryba30 GRATULUJĘ!!! Śliczny chłopczyk.

Wszystkie Was pozdrawiam.

To co cc na piatek masz ustawione?
Tez tak chce juz urodzicccccccccccccccccccccc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A pani nie znam witam sie i przedstawiam
Kiedyś udzielałam się na tym wątku, ale teraz tylko was podczytuję bo widzę że tu wiekszość dziewczyn wymienia się swoimi doświadczeniami odnośnie ciąży,a ja niestety jeszcze mam to przed sobą, więc chyba rozumiesz, ale jak tylko mi się uda to napewno do Was wróce:tak::tak::tak:

Kiedyś udzielałam się na tym wątku, ale teraz tylko was podczytuję bo widzę że tu wiekszość dziewczyn wymienia się swoimi doświadczeniami odnośnie ciąży,a ja niestety jeszcze mam to przed sobą, więc chyba rozumiesz, ale jak tylko mi się uda to napewno do Was wróce:tak::tak::tak:

Witaj andzia

No fakt tematy glownie ciążowe , staraczki odpoczywaja ( od nas ?) takze tak samo wychodzi ( chyba ze mamy zmienic wątek ???)
Pozdrowionka

:-)Witam poniedziałkowo wszystkie Babolki ;-)

... my już na nogach ... choć w nocy spałyśmy jak myszki pod miotłą :zawstydzona/y: jakoś tak chyba udało nam się wypocząć psychicznie przez ten weekend że chciałam dziś wstać o 4:40 bo już byłam wyspana :laugh2: ale na szczęście R mi wybił ten pomysł z główki ;-)

... Myszka mam nadzieję że Twój ginek coś dziś więcej powie :tak: z niecierpliwością czekamy na wieści ze szpitalnego łoża ;-) i trzymamy &&&&&&&&&&&

... chętnie zapraszam na poranną cofkę tylko chyba nie ma kogo :-(

Załączniki

• bez
    bez
    13 KB · Wyświetleń: 42
hej andzia...mi sie wydaje, ze Cię kojarzę...no tak wyszło,że wiekszosć stale zagadajacych dziewcząt to ciężarówki...wątek jest otwarty wiec jak tylko masz ochote to zapraszamy, staranka u Nas były owocne więc moze coś mozemy podpowiedzieć :tak:

... my już na nogach ... choć w nocy spałyśmy jak myszki pod miotłą :zawstydzona/y: jakoś tak chyba udało nam się wypocząć psychicznie przez ten weekend że chciałam dziś wstać o 4:40 bo już byłam wyspana :laugh2: ale na szczęście R mi wybił ten pomysł z główki ;-)

... Myszka mam nadzieję że Twój ginek coś dziś więcej powie :tak: z niecierpliwością czekamy na wieści ze szpitalnego łoża ;-) i trzymamy &&&&&&&&&&&

hej..ja też dziś o 4 sie obudziłam i o 5 mówie sobie wstaje...ale jak pomyślałam sobei, jak później bedę sie czuła i ze już niewiele czasu zostało mi na porządne wyspanie mówie sobie jeszcze na prawym boczu spróbuję zasnać ;-) no i zasnęłam :-D

Mysza daj znać co u Ciebie??? mam nadzieję, ze juz w domu :tak:

Svensonka jak mąż? mocno cierpi?

Witam poniedziałkowo!

Ja do domu wrócę już z Szymulką :-) jak nic się nie zmieni to jutro go już tulę :-)

Proszę o kciukasy... zawsze szczęscie przynosiły.

Pozdrawiam Was wszystkie!

reklama
kochana to jest watek dla staraczek ale jakos tak wyszlo ze te co im sie udalo niechca odejsc tak nam tu dobrze a starajace sie gdzies pouciekaly :-( ale mozesz pisac zawsze a nie dopiero jak cie sie uda :-)

a moze noc byla jakas inna bo mi dzis 1 raz od dluuuuuuuugiego czasu udalo sie przespac calusienka noc do rana bez ani jednego wstania do kibelka w nocy i rano bylam z tego powodu baaardzo zadowolona :-)
Witam poniedziałkowo!

Ja do domu wrócę już z Szymulką :-) jak nic się nie zmieni to jutro go już tulę :-)

Proszę o kciukasy... zawsze szczęscie przynosiły.

Pozdrawiam Was wszystkie!
super !!!! no w sumie zostalo ci tylko 4 dni do porodu wiec szymonek moze juz smialo wychodzic ;-) a my ladnie poprosimy po narodzinach jego piekne zdjecie :-) ja jutro akuratbede na necie u taty wiec bede mogla dokladnie zobaczyc fotke bo na moim zlomku niestety nieda rady :-(

pozdrawiam was wszystkie jesli bedzie dzis slonce to moze jeszcze pozniej uda mi sie wleciec do was :-)

Do góry