reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dzień dobry

Svensonka bozie współczuję...dajcie radę z Vanessca... trzymaj się w spokoju kochana i nie stresuj za duzo w miare mozliwosci...to jeszcze trochę w dwupaku potrzymasz... ułozy sie jakoś... masz kogos kto moze Tobie teraz pomóc?

Batonik, Erba ja jestem za wątkiem zamknietym (to nie znaczy,ze chcę ograniczać dostep Naszym staraczkom ;))...jakbym miała jakąś przerwę to wiecie, trzeba mnie pogonić na prive ;) Erba coś o tym wie :)
No mozna taki wątek założyc , i myslałam zebyśmy się tam do niego wszystkie wpisały ale mysle o wszystkich dziewczynach

... wiesz i tak tylko kilka z nas pisze ... a ograniczeń nie ma żadnych żeby dołączyć do wątku zamkniętego ... myślę że jest nas zgrana paczka w miarę stała :tak:;-) i dla nikogo miejsca nie zabraknie a nie sądzę żeby nagle do naszego wątku dołączyły jakiś nowe staraczki bo rok zbliża się ku końcowi :-(
tylko co napisane jest na tym watku wiemy tylko my :) i nikt nas nie podglada z innych
Helloł staraczki kochane oczywiście że was podczytuję i bardzo tęsknię no ale jakoś weny brak i czasu do pisania
pogoda mnie drażni nie miłosiernie
trzymam za was kciuki jeszcze trochę i będziecie trzymać maleństwa w ramionach

P.S. Zabka zapomniałaś już 2 razy o mnie wspomnieć w twoich postach wymieniasz aśkę , maćku , tośkę A MNIE JUŻ NIE PAMIĘTASZ ... ok nie gniewam się chyba że masz jakieś przeczucia co do mnie ( to będzie mi bardzo miło)
Ach kochana a jak my tesknimy nawet nie wiesz
witam sie ponownie czytam was kochane ciesze sie ze niektore kolezanki za niedlugo beda tulac w ramionach swoje skarby....wszystkiego naj naj...
ja nadal ro bie badania ostatnio bylam w poniedzialek noi nietety nie mam ovulki wiec czekam na @ wredna i zaczynam brac tabletki na ovulke,,:wściekła/y:jakie to smutne,,ale przynajmniej wiem juz dlaczego nie dzialaly staranka

Kochana wszystko bedzie dobrze , ja jak poszłam w zeszlym roku to tez nie mialam pecholkow czyli owu nie było , dostałam clo ale okazalo sie ze prl wysoka , potem wylaczylam lampeczkę wypiłam ziółka od Lopcia i niespodzianka , takze trzymaj sie i glowa do gory wszystko bedzie dobrze My za Was trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wierzymy ze bedzie si !!!!
Batonik supcio ze juz po :)
Zabka witaj ciesze sie ze jesteś ale Tobie ten suwaczek pleciał ulala , a niedawno pamietam jak był 20 tc :) zreszta czas leci
Myszko jestesmy z Tobą i pewnie niedlugo juz synusia bedziesz tulic bo chyba nie beda czekac
Pozdro

Ostatnia edycja:
reklama
... a ja dziś cały czas na kompie:tak: ... byłam tylko w sklepie na chwilkę i to finał ... zresztą pogoda nie sprzyja spacerom :baffled: ... a mam dziś zajeb**** ochotę na placki ziemniaczane :-p chyba muszę tel do mamusi wykonać :-D

za man chodza juz od wtorku chcialm zrobic po wegiersku ale musze taka wielka maszyne wytachac z szafy , moze jutro
bo na tarce to mi sie nie che trzec . U mnie tez pogoda do duszy wieje ze az glowe chce urwac

za man chodza juz od wtorku chcialm zrobic po wegiersku ale musze taka wielka maszyne wytachac z szafy , moze jutro
bo na tarce to mi sie nie che trzec . U mnie tez pogoda do duszy wieje ze az glowe chce urwac

... no ja pewnie też będę musiała się wstrzymać do jutra z tymi plackami, bo dziś R wziął samochód bo przeprowadza rekrutacje i nie jestem mobilna :dry:

... a w ogóle to mam nadzieję, że od jutra już będę oglądała teścia raz w tygodniu bo już mi tak działa na nerwy że:wściekła/y: lepiej nie mówić, owszem jestem wdzięczna że pomaga przy remoncie ale po prostu już mam go po dziurki w nosie:crazy:

Ostatnia edycja:
... no ja pewnie też będę musiała się wstrzymać do jutra z tymi plackami, bo dziś R wziął samochód bo przeprowadza rekrutacje i nie jestem mobilna :dry:

... a w ogóle to mam nadzieję, że od jutra już będę oglądała teścia raz w tygodniu bo już mi tak działa na nerwy że:wściekła/y: lepiej nie mówić, owszem jestem wdzięczna że pomaga przy remoncie ale po prostu już mam go po dziurki w nosie:crazy:

wiem o co chodzi , spoko od podziedziałku bedziesz miala spokoj
a ja normalnie mam dzien pomidorowy normalnie , nie moge sie powstrzymac i czuje ze caly czas mi brakuje , pewnie znowu potas niziutki

wiem o co chodzi , spoko od podziedziałku bedziesz miala spokoj
a ja normalnie mam dzien pomidorowy normalnie , nie moge sie powstrzymac i czuje ze caly czas mi brakuje , pewnie znowu potas niziutki

... jakiego poniedziałku Erbuś ja już jutro nie chcę ich na oczy widzieć :no::-D

... to ja tak miałam z cukrem ... niby miałam za wysoki i po badaniu odstawiłam wszystko co z cukrem, nawet przestałam słodzić i pewnego wieczoru o 23/24 musiałam wstać i zjeść kostkę czekolady bo mi się tak chciało czegoś czekoladowego że :szok: a przez całą ciążę nie mogłam patrzeć na wszystko co w czekoladzie :sorry2: i bądź tu mądry :-D

... jakiego poniedziałku Erbuś ja już jutro nie chcę ich na oczy widzieć :no::-D

... to ja tak miałam z cukrem ... niby miałam za wysoki i po badaniu odstawiłam wszystko co z cukrem, nawet przestałam słodzić i pewnego wieczoru o 23/24 musiałam wstać i zjeść kostkę czekolady bo mi się tak chciało czegoś czekoladowego że :szok: a przez całą ciążę nie mogłam patrzeć na wszystko co w czekoladzie :sorry2: i bądź tu mądry :-D

ja mysle ze jak brakuje organizmowi czegos to sie domaga , ja np siedze sobie i czuje ze zjadlabym sobie kwaszonego ogora i musz e wciagnac przynajmniej z dwa , a terza sobie pomyslalam o kapuscie kwaszonej mniammm , i wlasnie badz tu madry ale zjem sobie sledzika o ! hehheeh

reklama
ja mysle ze jak brakuje organizmowi czegos to sie domaga , ja np siedze sobie i czuje ze zjadlabym sobie kwaszonego ogora i musz e wciagnac przynajmniej z dwa , a terza sobie pomyslalam o kapuscie kwaszonej mniammm , i wlasnie badz tu madry ale zjem sobie sledzika o ! hehheeh

... a ja zjem bułeczkę z serkiem i szynką :-p

... ciekawe czy Myszka wyjdzie jeszcze ze szpitala w dwupaku czy już z Szymulką

Ostatnia edycja:
Do góry