Dzień dobry
Kochana wszystko bedzie dobrze , ja jak poszłam w zeszlym roku to tez nie mialam pecholkow czyli owu nie było , dostałam clo ale okazalo sie ze prl wysoka , potem wylaczylam lampeczkę wypiłam ziółka od Lopcia i niespodzianka , takze trzymaj sie i glowa do gory wszystko bedzie dobrze My za Was trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wierzymy ze bedzie si !!!!
Batonik supcio ze juz po
Zabka witaj ciesze sie ze jesteś ale Tobie ten suwaczek pleciał ulala , a niedawno pamietam jak był 20 tc zreszta czas leci
Myszko jestesmy z Tobą i pewnie niedlugo juz synusia bedziesz tulic bo chyba nie beda czekac
Pozdro
No mozna taki wątek założyc , i myslałam zebyśmy się tam do niego wszystkie wpisały ale mysle o wszystkich dziewczynachSvensonka bozie współczuję...dajcie radę z Vanessca... trzymaj się w spokoju kochana i nie stresuj za duzo w miare mozliwosci...to jeszcze trochę w dwupaku potrzymasz... ułozy sie jakoś... masz kogos kto moze Tobie teraz pomóc?
Batonik, Erba ja jestem za wątkiem zamknietym (to nie znaczy,ze chcę ograniczać dostep Naszym staraczkom )...jakbym miała jakąś przerwę to wiecie, trzeba mnie pogonić na prive Erba coś o tym wie
tylko co napisane jest na tym watku wiemy tylko my i nikt nas nie podglada z innych... wiesz i tak tylko kilka z nas pisze ... a ograniczeń nie ma żadnych żeby dołączyć do wątku zamkniętego ... myślę że jest nas zgrana paczka w miarę stała ;-) i dla nikogo miejsca nie zabraknie a nie sądzę żeby nagle do naszego wątku dołączyły jakiś nowe staraczki bo rok zbliża się ku końcowi :-(
Ach kochana a jak my tesknimy nawet nie wieszHelloł staraczki kochane oczywiście że was podczytuję i bardzo tęsknię no ale jakoś weny brak i czasu do pisania
pogoda mnie drażni nie miłosiernie
trzymam za was kciuki jeszcze trochę i będziecie trzymać maleństwa w ramionach
P.S. Zabka zapomniałaś już 2 razy o mnie wspomnieć w twoich postach wymieniasz aśkę , maćku , tośkę A MNIE JUŻ NIE PAMIĘTASZ ... ok nie gniewam się chyba że masz jakieś przeczucia co do mnie ( to będzie mi bardzo miło)
witam sie ponownie czytam was kochane ciesze sie ze niektore kolezanki za niedlugo beda tulac w ramionach swoje skarby....wszystkiego naj naj...
ja nadal ro bie badania ostatnio bylam w poniedzialek noi nietety nie mam ovulki wiec czekam na @ wredna i zaczynam brac tabletki na ovulke,,jakie to smutne,,ale przynajmniej wiem juz dlaczego nie dzialaly staranka
Kochana wszystko bedzie dobrze , ja jak poszłam w zeszlym roku to tez nie mialam pecholkow czyli owu nie było , dostałam clo ale okazalo sie ze prl wysoka , potem wylaczylam lampeczkę wypiłam ziółka od Lopcia i niespodzianka , takze trzymaj sie i glowa do gory wszystko bedzie dobrze My za Was trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wierzymy ze bedzie si !!!!
Batonik supcio ze juz po
Zabka witaj ciesze sie ze jesteś ale Tobie ten suwaczek pleciał ulala , a niedawno pamietam jak był 20 tc zreszta czas leci
Myszko jestesmy z Tobą i pewnie niedlugo juz synusia bedziesz tulic bo chyba nie beda czekac
Pozdro
Ostatnia edycja: