reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wisienka masz racje z ta temperatura. Pewnie gdzies w tym moja wina z mierzeniem temperatury. Z natury jestem niecierpliwa i po miesiacu bez rezultatow stwierdzilam w przyplywie depresyjnego gniewu ze termometrowi podziekuje. W kazdym razie chyba bede musiala znowu przeprosic termometr.

Mi się dziś nudzi w prcy jak chol...a... Jeszcze muszę przetrwać ponad godzinę. Koleżanka z pracy ma grypę żołądkową i boję sie, ze mnie zarazi a to ostatnia rzecz jakiej teraz potrzebuję... Jakoś mnie dziś żołądek boli... może juz mnie jakieś choróbsko dopadło:(

Ja na Twoim miejscu wróciłabym do mierzenia tempki. Ja też po miesiącu zrezygnowałam ale teraz wróciłam do mierzenia i uważam, ze to jest świetny sposób na to zeby zobaczyć czy wszystko ok. z naszym cyklem. A to, ze jeden cykl był bezowulacyjny to nie ma się czym przejmować:)

ide obiadek komponować...mam dzisiaj tak beznadziejny dyżur- ide do pracy na 16 do 17....bez sensu..potem aż do soboty mam wolne...

Wika z dziadkami na działce ,więc obiadku nie ma tzn jest cukinia ,ale A musi sobie sam usmażyć :-)wredna żonka ;-),ale za to jutro jedziemy i my na działkę ,a dziś od 16 do 23 w pracy :wściekła/y:

Ja na Twoim miejscu wróciłabym do mierzenia tempki. Ja też po miesiącu zrezygnowałam ale teraz wróciłam do mierzenia i uważam, ze to jest świetny sposób na to zeby zobaczyć czy wszystko ok. z naszym cyklem. A to, ze jeden cykl był bezowulacyjny to nie ma się czym przejmować:)

Wisienko ja sie nie martwie ze miesiac byl bezowulacyjny, ja sie martwie ze to kolejny bezowocny.

reklama
Do góry