reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

border=0 width=400 height=150 src=http://www.pregnology.com/ovuticker2/43/4/14/8/12/2009.png alt='Ovulation ticker'></a><br><a style=font-size:9pt;color:#444444 target=_blank href=http://www.pregnology.com>Make an ovulation ticker</a></div>

reklama
myślałam już w lipcu,że się udało zaciążyć,bo bolały mnie bardzo piersi,nie miałam żadnych objawów miesiączki...no i spóźniała mi się bardzo @ ale w 43 dniu przyszła,skąpsza niż zwykle,ale była....:zawstydzona/y:

To może to fasolka?:) Albo cykl bezowulacyny:( Ja Ci źle nie życzę... naprawdę byłoby super gdyby to była fasolka ale niestety ta druga opcja tez prawdopodobna... Nie chce Cię dołować ale od któregoś wieku zdarzajasie tzw. "wypadające cykle" inaczej zwane bezowulacyjnymi. Mogą to być 2 cykle w roku ale sa dziewczyny u któryh zdarza sie to częściej. Zacznij mierzyć tempkę albo wybierz się na monitoring do gina.
Ja trzyam kciki zeby o była fasolka:) Życzę Ci tego z całego serca:)
Dziekuje za zyczenia fasolkowe.
Ide do gin w przyszlym tygodniu. Moze do tego czasu spotkam gdzies moj @ a moze moj @ sam wroci.

reklama
wisienka ta grypa zoladkowa to wszedzie chyba.pewnie tez to mialam ale pociesze ze trwa nie dluzej niz1-2 dni.choc wczoraj myslalam ze umre i sily na nic nie mialam.
bete tez robilam(a co ja nie robilam glupia.nawet nie wiem.jak patrze na rachunek gdzie wszystkie badania wyszczegolnione to nawet nie wiem na co to wszystko bylo...).zaraz sie zaloguje i wyniki mialy byc za jakies 2-3 godz.pewnie po poludniu.jedne beda dzis a inne za dwa tygodnie bo troche to trwa.Tam niby mam widziec jakie sa i czy dobre a w razie watpliwosci mozna dzwonic do tej kobiety to wyjasni.Nie chce tu jednak dyskutowac o wynikach w domu bo nie jestem sama a nawet nie wiedza na co ja to wszystko robilam.Dam znac jak cos sie dowiem.na razie jak mowilam bola mnie jajniki z dwoch stron.tak niby jak zaczynaja bolec przed @ ale kurcze tak wczesnie?Tym razem na szczescie nie klulo mnie jak poprzednio.w ogole powiem wam ze nie zwracalam uwagi i nie wsluchiwalam sie w organizm.jedyne co zauwazylam to ze mam o wiele wiecej sluzu po owu.tego kremowego.(ale bralam w tym cyklu wiecej wiesiolka wiec moze od tego).znow zas kropelke krwi gdzies tam po drodze mialam.

Do góry