reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zieloneczko kochana, jak ja się cieszę że Ty te testy pokazałaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D, matko kochana kobietki aż mi ciarki przeszły, przecież mój był identyczny jak ten po lewej stronie, :-D:-D:-D:-D, kurcze a ja myślałam że mam zwidy lub po prostu źle widzę.hhehehehe ale num , piękne zdjęcia twojego synusia i teściki też śliczne

kochana, ty się nie dręcz, tylko idź zrób sobie bete...

reklama
bessa ale jeśli cały cykl masz temperature 36,00 tzn, że w ogóle nie masz owulacji. Żeby była owulacja to w 2 fazie cyklu temperatury muszą być wyższe o min.0,2 stopnia o temperatur w 2 fazie.

ale fasolki szybko rosną i dzisiaj moja fasola to już taki kawał faceta:-)

Załączniki

• IMG_2700e.jpg
    IMG_2700e.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 19
  • IMG_2718q.jpg
    IMG_2718q.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 19
Wiecie co chyba zaraz pojadę do miasta po test ale niespodzianka będzie jak będą 2 kreseczki. Na wszelki wypadek wstawię Wam zdjęcie o ile mi się uda :-). Bo nigdy nie wstawiałam. Także test zrobię po 13 bo czekam na męża aż przyjdzie na pauze. kurczę ale się cieszę. A jeśli nic nie będzie :zawstydzona/y:

reklama
robale zobaczysz będzie dobrze:) Trzymam kciuki i z całego serca życzę Ci 2 kreseczek:)

Właśnie mówili w radiu o jakiejś kobiecie, która jest w 9 miesiącu ciąży i nosi 12 dzieciaczków :szok: 6 dziewczynek i 6 chłopców :szok:

Do góry