reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A jak długo się staracie? Robilaś jakieś badania? bylaśu lekarza?
ja u siebie podejrzewałam cykle bezowulacyjne i w ogóle różne czarne myśli miałam wiec po dwóch bezowocnych cyklach zaczęłam mierzyć temperaturę. Dzięki temu podchodzędo sprawy spokojniej. Wiem, że owulacja była i kiedy była itd.

reklama
Staramy sie od roku. Moj lekarz powiedzial, ze to wkoncu tylko dwanascie szans wiec jeszcze poczekamy. Niby wszystko jest ok. Do tego miesiaca mialam cykle jak w zegarku. Pierwszy raz mi sie cos takiego przytrafilo. 9 dni bez okresu i bez 2 kresek. No jak to?

pisze od razu a zaraz bede sie zabierala za czytanie.Pojechalam zrobic badania krwi.najpierw nabladzilam ale w koncu znalazlam.(tam gdzie przez pomylke poszlam i nie bylo prywatnie to pani burczala pod nosem) a tam gdzie okazalo sie prywatnie bylo czysto,nowoczesnie a pani przemila...Powiedzialam co chce zrobic i po co a ona zaczela mnie namawiac na inne badania (tez wazne w sumie bo to te hormony,prolaktyna i bog wie co jeszcze).to ja jej mowie ze spoko niech robi co uwaza za sluszne.jak mi podliczyla to az sie przestraszylam bo wyszlo 524 zl!ale glupio bylo mi potem to odkrecac i porobilam (czyli 524 plus usg 80).Wyniki za jakies 2 godz na internecie.najpierw musze sie zalodowac.teraz musze cos zjesc bo jeszcze nie jadlam.aa,i sukienke na urodziny kupilam(na wesele).
poza tym bola mnie jajniki(przynajmniej tak mysle) po obu stronach i znow mam kremowy sluz.

To może to fasolka?:) Albo cykl bezowulacyny:( Ja Ci źle nie życzę... naprawdę byłoby super gdyby to była fasolka ale niestety ta druga opcja tez prawdopodobna... Nie chce Cię dołować ale od któregoś wieku zdarzajasie tzw. "wypadające cykle" inaczej zwane bezowulacyjnymi. Mogą to być 2 cykle w roku ale sa dziewczyny u któryh zdarza sie to częściej. Zacznij mierzyć tempkę albo wybierz się na monitoring do gina.
Ja trzyam kciki zeby o była fasolka:) Życzę Ci tego z całego serca:)

Witajcie,mam nadzieję,że moge dołączyć do was.

Czerwiec był ostatnim miesiącem kiedy brałam tabsy a teraz już nie będę ich brała i mam nadzieję,że uda mi się zajść w ciążę..?:tak: Bardzo bym chciała....niestety mój mąż nie jest do końca o tym przekonany,choć nie stroni od seksu bez zabezpieczenia,więc może jakaś niekontrolowana wpadka? :-D byłoby miło....

Witajcie,mam nadzieję,że moge dołączyć do was.

Czerwiec był ostatnim miesiącem kiedy brałam tabsy a teraz już nie będę ich brała i mam nadzieję,że uda mi się zajść w ciążę..?:tak: Bardzo bym chciała....niestety mój mąż nie jest do końca o tym przekonany,choć nie stroni od seksu bez zabezpieczenia,więc może jakaś niekontrolowana wpadka? :-D byłoby miło....
Witaj
było by miło,powklejaj suwaczki który dzień cyklu itp

reklama
jagodka1231 witam serdecznie:) Oczywiście, że możesz do nas dołączyć:) Czym nas więcej tym lepiej. Jestesmy tu po to żeby sie nawzajem wspierać:)
Będzie dobrze a jak zafasolkujesz to mąż będzie się bardziej cieszył niż TY. Faceci tak mają:)

Do góry