reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tak, zatrzymał się już w pierwszym miesiącu..po prostu go nie dostałąm, ale o ciązy wiedziałam już 5 dni przed @..3 dni po terminie @ byłam u gina i z tamtego momentu mam zdjecie usg z pęcherzykiem ciążowym..

reklama
No wiadomo:) Mam nadzieję, ze uda nam się wytrzymaćdo niedzieli:) Ciekawe kiedy emilchen planuje testować?

A Ty Robale masz jeszcze duzo czasu na testowanie. Jeszcze dni płodnych nie miałaś czyli staranka dopiero przed Tobą:) Trzymam kciuki żeby były owocne:) Nam zostało tylko czekanie na rezultaty przytulanek:)

tak, zatrzymał się już w pierwszym miesiącu..po prostu go nie dostałąm, ale o ciązy wiedziałam już 5 dni przed @..3 dni po terminie @ byłam u gina i z tamtego momentu mam zdjecie usg z pęcherzykiem ciążowym..

Ale fajnie, ja co miesiąc chodziłam od kąd się staramy. W czerwcu się dowiedziałam że jestem w ciąży ( badanie hcg ), pojechałam w lipcu lekarz powiedział ze nic nie widzi, tylko tyle że jest macica powiększona. Jak stwierdził "pewnie doszło do samo-poronienia ale nie wiem ", mam się od nowa starać. Ale krwawienia słabe bo słabe mam 2 dniowe, a on że widocznie słaba miesiączka ale od 2 miesięcy :zawstydzona/y:.

No wiadomo:) Mam nadzieję, ze uda nam się wytrzymaćdo niedzieli:) Ciekawe kiedy emilchen planuje testować?

A Ty Robale masz jeszcze duzo czasu na testowanie. Jeszcze dni płodnych nie miałaś czyli staranka dopiero przed Tobą:) Trzymam kciuki żeby były owocne:) Nam zostało tylko czekanie na rezultaty przytulanek:)

To jest właśnie ciekawe, bo od 2 miesięcy mam cały czas białą wydzielinę, wieczne uczucie mokrości. ;-)

Serdecznie witam.
Ja staram sie z mezem od roku o malenstwo. Jak narazie wychodzi gorzej niz zle. W tym miesiacu jest nieco inaczej. Okresu wyczekuje juz od dobrych 9 dni i nic. Nie czuje sie jak przed okresem. Natomiast inne objawy nekajace mnie to zmeczenie,problemy gastryczne ( jak jestem glodna to zle i najedzona tez nie dobrze), zgaga, nadmierne spozycie nektarynek ( nie noge sie opanowac).
Testow zrobilam juz 8. Brak 2 kresek lub po holendersku brak plusika.
Ide do lekarza w przyszlym tygodniu.
Powiedzcie ze moge miec jeszcze nadzieje.

Robale miałaś dwu dniowa @? Jestes pewna, ze to była taka prawdziwa @? A może tylko lekkie krwawienie? Może jednak masz fasolkę? Robiłaś test? Mierzysz tempke?

reklama
Robale miałaś dwu dniowa @? Jestes pewna, ze to była taka prawdziwa @? A może tylko lekkie krwawienie? Może jednak masz fasolkę? Robiłaś test? Mierzysz tempke?

Tempka zawsze jest powyżej 37, co do testu robiłam kiedy okres mi się spóźnił, dryuga kreseczka była bardzo słabo wyraźna ( czym się nie przejmuję bo przy pierwszej ciąży na wet w 6 tyg był test negatywny :-), a już byłam ). To krwawienie było inne, lekkie nie jak zawsze obfite jak diabli. No ale lekarz nic nie widzi

Do góry