zielona.wampirzyca
mamusieńka
tak, zatrzymał się już w pierwszym miesiącu..po prostu go nie dostałąm, ale o ciązy wiedziałam już 5 dni przed @..3 dni po terminie @ byłam u gina i z tamtego momentu mam zdjecie usg z pęcherzykiem ciążowym..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zielona,Ty, ja i emilchen idziemy łeb w łeb Wszystkie trzy mamy dziś 6dpo Czyli testowanie wypada nam w tym samym czasie
tak, zatrzymał się już w pierwszym miesiącu..po prostu go nie dostałąm, ale o ciązy wiedziałam już 5 dni przed @..3 dni po terminie @ byłam u gina i z tamtego momentu mam zdjecie usg z pęcherzykiem ciążowym..
No wiadomo Mam nadzieję, ze uda nam się wytrzymaćdo niedzieli Ciekawe kiedy emilchen planuje testować?
A Ty Robale masz jeszcze duzo czasu na testowanie. Jeszcze dni płodnych nie miałaś czyli staranka dopiero przed Tobą Trzymam kciuki żeby były owocne Nam zostało tylko czekanie na rezultaty przytulanek
Robale miałaś dwu dniowa @? Jestes pewna, ze to była taka prawdziwa @? A może tylko lekkie krwawienie? Może jednak masz fasolkę? Robiłaś test? Mierzysz tempke?