reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Serdecznie witam.
Ja staram sie z mezem od roku o malenstwo. Jak narazie wychodzi gorzej niz zle. W tym miesiacu jest nieco inaczej. Okresu wyczekuje juz od dobrych 9 dni i nic. Nie czuje sie jak przed okresem. Natomiast inne objawy nekajace mnie to zmeczenie,problemy gastryczne ( jak jestem glodna to zle i najedzona tez nie dobrze), zgaga, nadmierne spozycie nektarynek ( nie noge sie opanowac).
Testow zrobilam juz 8. Brak 2 kresek lub po holendersku brak plusika.
Ide do lekarza w przyszlym tygodniu.
Powiedzcie ze moge miec jeszcze nadzieje.
Nadzieję jak najbardziej mozesz mieć. Ja testom zwłaszcza tym holenderskim nie ufam, w moim przypadku raz pokazały drugą i to jasniutką kreseczkę, a te z plusikami to już w ogóle, pokazało inaczej niż powinno. Także kochana trzymamy kciuki

reklama
aguś i jeszcze testu nie zrobiłaś? Czekasz na termin @?

bessa witam serdecznie:) Miło, że do nas dołączyłaś:) Nadzieja jest zawsze. Może kup inny test. Albo idź jk najszybciej do lekarza albo na bete. A temperture mierzysz? Wiesz na 100, że już 9 dni po terminie @? Może cośsiepoprzestawiałoi jest za wcześnie na test.

ok, oto moje foteczki...pierwszy test o czułości 10- robiony w 9dpo, drugi test taki sam robiony w 12dpo, trzeci test z terminu@ robiony po południu, bez żadnego przygotowania wcześniej ( i to już test o czułości 25). Potem są foteczki: pecherzyk ciążowy, pierwsza fotka z fasolką, mój syneczek z pełnego profilu, widziany w 12 tc i narządy płciowe, kiedy poznaliśmy płeć, widziane od dołu:-)

Załączniki

• IMG_3007.jpg
    IMG_3007.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_3008.jpg
    IMG_3008.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_3009.jpg
    IMG_3009.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 43
  • IMG_3010.jpg
    IMG_3010.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_3011.jpg
    IMG_3011.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_3012.jpg
    IMG_3012.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_3013.jpg
    IMG_3013.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 36
Bardzo diekuje dziewczyny za wsparcie.
Jestem pewna ze to juz 9 dni bo mam cykle bardzo regularne.
Temperatury nie mierze. Kiedys probowalam ale tak jak @ jest regularna tak i temperatura tez. Zawsze 36,00. Bez wyjatku czy mam owulacje, czy zapalenie oskrzeli, przeziebienie ...
Juz sie boje tego lekarza. Moze nie lekarza ale jego slow. "Przykro mi nie tym razem."

reklama
ok, oto moje foteczki...pierwszy test o czułości 10- robiony w 9dpo, drugi test taki sam robiony w 12dpo, trzeci test z terminu@ robiony po południu, bez żadnego przygotowania wcześniej ( i to już test o czułości 25). Potem są foteczki: pecherzyk ciążowy, pierwsza fotka z fasolką, mój syneczek z pełnego profilu, widziany w 12 tc i narządy płciowe, kiedy poznaliśmy płeć, widziane od dołu:-)

Zieloneczko kochana, jak ja się cieszę że Ty te testy pokazałaś :-D:-D:-D:-D:-D:-D, matko kochana kobietki aż mi ciarki przeszły, przecież mój był identyczny jak ten po lewej stronie, :-D:-D:-D:-D, kurcze a ja myślałam że mam zwidy lub po prostu źle widzę.hhehehehe ale num , piękne zdjęcia twojego synusia i teściki też śliczne

Do góry