reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zazdroszczę... Ja wstałam o 4:30... Jakoś nie mogłam wczoraj zasnąć a dziś miałam problemy ze wstaniem... Kończę pracę o 14 więc po powrocie do domu sie zdrzemnę z 2 godzinki:) Mąż wraca ok.19 więc zdążę sie zdrezmnąć i jeszcze obiad na czas ugotować:)

Oj ja to tez mam ogromne problemy ze wsawaniem rano, nienawidze tego:baffled: ale Ci dobrze ze mozesz sobie pospac po poludniu tez tak lubie sie zdrzemnac po obiadku, ale przez tydzien niestety nie mam na to szans pracuje do 18.30:growl:

reklama
Oj ja to tez mam ogromne problemy ze wsawaniem rano, nienawidze tego:baffled: ale Ci dobrze ze mozesz sobie pospac po poludniu tez tak lubie sie zdrzemnac po obiadku, ale przez tydzien niestety nie mam na to szans pracuje do 18.30:growl:

To jest najgorsze jak się ma problem ze wstawaniem. Ja na szczęście gdy chodziłam do pracy to gonie miałam, ale za to teraz mam :-D. Teraz nie pracuję bo się staramy o maluszka, chociaż mój mąż już mówi że jestem :-D, ponoć faceci to czują :tak:

Robale dla Ciebie też najlepsze życzenia urodzinowe!!! Wczoraj składałam dziewczynom a Ty mi się gdzieś zawieruszyłaś hihi często mi się zdarza, że o kimś zapominam, ale już naprawiam swój błąd :-D
Życzę Ci dużo dużo miłości, która zaowocuje prześlicznym maleństwem, dużo zdrowia no i spełnienia wzystkich marzeń, nie tylko tych dzidziusiowych :tak:

Eijf oby Cię ta wstrętna choroba opuściła jak najprędzej. Nie zazdroszczę, to są bardzo nieprzyjemne sprawy :no: wracaj do zdrowia!! a skok może nie tylko przez chorobę dzisiaj ;-):-p

Zielona no widzisz Ty z początku roku a ja z końca grudnia - w sumie raczej jestem koziorożcem, ale niektóre horoskopy podają że jeszcze strzelec (i tak w to nie wierzę :-p)

A zobaczcie jak u mnie dzisiaj ładnie skoczyła tempka :tak::-D u tej narzekającej, która się żaliła, że ma niskie hihi, a w zeszłym cyklu ani razu nie miałam 36,8 tak jak dziś! Wiem, że to nic nie znaczy, ale jakoś mnie wysoka tempka cieszy hihi. Objawów ciążowych brak.

Wisienka witamy po przerwie, mam nadzieję, że będziemy razem się cieszyć na koniec miesiąca - idziemy z Zieloną łeb w łeb, bo wszystkie mamy dzisiaj 6 dpo (ktoś się dołączy do klubu? :-D)

Robale dla Ciebie też najlepsze życzenia urodzinowe!!! Wczoraj składałam dziewczynom a Ty mi się gdzieś zawieruszyłaś hihi często mi się zdarza, że o kimś zapominam, ale już naprawiam swój błąd :-D
Życzę Ci dużo dużo miłości, która zaowocuje prześlicznym maleństwem, dużo zdrowia no i spełnienia wzystkich marzeń, nie tylko tych dzidziusiowych :tak:

Eijf oby Cię ta wstrętna choroba opuściła jak najprędzej. Nie zazdroszczę, to są bardzo nieprzyjemne sprawy :no: wracaj do zdrowia!! a skok może nie tylko przez chorobę dzisiaj ;-):-p

Zielona no widzisz Ty z początku roku a ja z końca grudnia - w sumie raczej jestem koziorożcem, ale niektóre horoskopy podają że jeszcze strzelec (i tak w to nie wierzę :-p)
A zobaczcie jak u mnie dzisiaj ładnie skoczyła tempka :tak::-D u tej narzekającej, która się żaliła, że ma niskie hihi, a w zeszłym cyklu ani razu nie miałam 36,8 tak jak dziś! Wiem, że to nic nie znaczy, ale jakoś mnie wysoka tempka cieszy hihi. Objawów ciążowych brak.

Wisienka witamy po przerwie, mam nadzieję, że będziemy razem się cieszyć na koniec miesiąca - idziemy z Zieloną łeb w łeb, bo wszystkie mamy dzisiaj 6 dpo (ktoś się dołączy do klubu? :-D)

Bardzo dziękuję Co kochana za życzenia:-D, tzrymam kciuki za Ciebie, aby tempka się utrzymywała przez najbliższe 9 miesięcy:tak:

reklama
ja testuję w piątek albo sobotę..no chyba, że uda mi się wytrzymać do niedzieli, co byłoby już w ogóle cudowne..może po prostu oddam test mężowi i on go ukryje, to nie bede miala takiej możliwości...któraś jeszcze testuje???Robimy znowu liste???:-):-)

Do góry