Robale dla Ciebie też najlepsze życzenia urodzinowe!!! Wczoraj składałam dziewczynom a Ty mi się gdzieś zawieruszyłaś hihi często mi się zdarza, że o kimś zapominam, ale już naprawiam swój błąd
Życzę Ci dużo dużo miłości, która zaowocuje prześlicznym maleństwem, dużo zdrowia no i spełnienia wzystkich marzeń, nie tylko tych dzidziusiowych
Eijf oby Cię ta wstrętna choroba opuściła jak najprędzej. Nie zazdroszczę, to są bardzo nieprzyjemne sprawy
wracaj do zdrowia!! a skok może nie tylko przez chorobę dzisiaj ;-)
Zielona no widzisz Ty z początku roku a ja z końca grudnia - w sumie raczej jestem koziorożcem, ale niektóre horoskopy podają że jeszcze strzelec (i tak w to nie wierzę
)
A zobaczcie jak u mnie dzisiaj ładnie skoczyła tempka
u tej narzekającej, która się żaliła, że ma niskie hihi, a w zeszłym cyklu ani razu nie miałam 36,8 tak jak dziś! Wiem, że to nic nie znaczy, ale jakoś mnie wysoka tempka cieszy hihi. Objawów ciążowych brak.
Wisienka witamy po przerwie, mam nadzieję, że będziemy razem się cieszyć na koniec miesiąca - idziemy z Zieloną łeb w łeb, bo wszystkie mamy dzisiaj 6 dpo (ktoś się dołączy do klubu?
)