reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej dziewczynki wróciłam:) mazia dzięki za pamieć:) Wyjechalismy z mężem na wieś do jego rodziny na weekend i kiepsko było z dostępem do neta:( Stęskniłam sie za wami i od wczoraj próbuję nadrobić wszystko co napisałyście:) mazia tak jak piszą dziewczyny snami sie nie przejmuj. Wszystko będzie dobrze. My wszystkie trzymamy kciuki imodlimy sie za ciebie i maleńswo:)

eijf i robale wszystkiego naj naj z okazji urodzinek:) Przede wszystkim spełnienia marzeń;)

Ja niestety lwem nie jestem:( mój znak zodiaku to ryby ale mam nadzieję, że niedługo ujrzę swoje dwie upragnione kreseczki:) Narazie objawów brak. Staram się o tym nie myśleć. Nie wsłu****ę się w swój organizm. Tylko temkę mierzę. Noi zauważyłam, ze mam dużo śluzu od owu. Zamiezram testować dopiero wdni spodziewanej @ ale moze zatestuje w 10dpo.

eijf mam nadzieję,że dziś już lepiej się czujesz. Trzymam kciuki za pozytywny wynik bety:)

dziekuje dziewczyny za zyczenia.
mmm-nic wlasnie nie mialam,zadnych lekarstw ale postanowilam ze jak dzis bedzie mnie meczyc to pojde do apteki.
martilla-cola kiedys pomogla ale tym razem tez ze mnie wyleciala...
krewetka-ty to spania nie masz ha ha.

w nocy dalej mnie meczylo ale juz na wc nie wisialam na szczescie.dzis wstalam i troche mdli ale juz czuje sie troche lepiej (odpukac) i boje sie jesc.zreszta jesli pojde na badanie krwi to jesc nie moge (pic chyba tez nie?)i nie mowie o bete ale o normalne badanie krwi(na rozne choroby).jeszcze nie wiem czy pojade bo musze zobaczyc jak sie bede czula dalej.mam ogromna nadzieje ze jego ominie!
Temperatura tez mi skoczyla ale wnioskuje ze jest to efekt choroby bo wczoraj dreszcze mialam i bol glowy wiec to tez wpisalam do notatek ff.Oj bylebym juz nie wymiotowala!

kiciaq, eijf, robale- sto lat, sto lat, niech żyją , żyją naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!! jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyją, żyją nam!!!!!!!!!!!!najepszego dziewczyny i fasoleczek jak dąb...oprócz tego worka z forsą i dużo, dużo miłości!!!!!!

a ja to ze stycznia jestem sobie- wodniczek...

Zazdroszczę... Ja wstałam o 4:30... Jakoś nie mogłam wczoraj zasnąć a dziś miałam problemy ze wstaniem... Kończę pracę o 14 więc po powrocie do domu sie zdrzemnę z 2 godzinki:) Mąż wraca ok.19 więc zdążę sie zdrezmnąć i jeszcze obiad na czas ugotować:)

kiciaq, eijf, robale- sto lat, sto lat, niech żyją , żyją naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!! jeszcze raz, jeszcze raz, niech żyją, żyją nam!!!!!!!!!!!!najepszego dziewczyny i fasoleczek jak dąb...oprócz tego worka z forsą i dużo, dużo miłości!!!!!!

Dzieki wielkie kochana, ja co prawda dopiero w czwartek urodzinki, ale zyczenia przyjmuje z jak najwieksza przyjemnoscia :-D

Jak miło :-D, ale niespodzianka ranna, dziękujemy i to bardzo

reklama
Ja coś miałam ciężką nockę, takie nudności miałam a wypiłam wieczorem tylko sok :zawstydzona/y:, aż się zdziwiłam a o napoju gazowanym mogę już pomarzyć :tak:, od wszystkiego mam zgagę i co tu jeść pić:-)

Do góry