reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Dziękuje bardzo, to i ja skorzystam już z okazji:
KOCHANA EIJF i KICIAQ to dla Was:
W dniu Twojego święta wznoszę szczęścia wianek
Niech Ci się uśmiecha wieczór i poranek
Niech Ci życie słodko płynie w każdej chwili i godzinie
Niech odejdą precz gorycze tego z głębi serca życzę...
a przede wszystkim życzę dwóch kreseczek na teściku a co się z tym wiąże dzidziusia, Wam kochane z całego serca zyczę

Dziękuje bardzo, to i ja skorzystam już z okazji:
KOCHANA EIJF i KICIAQ to dla Was:
W dniu Twojego święta wznoszę szczęścia wianek
Niech Ci się uśmiecha wieczór i poranek
Niech Ci życie słodko płynie w każdej chwili i godzinie
Niech odejdą precz gorycze tego z głębi serca życzę...
a przede wszystkim życzę dwóch kreseczek na teściku a co się z tym wiąże dzidziusia, Wam kochane z całego serca zyczę

O jakie to mile, dzieki wielkie :))) Tobie tez oczywiscie dwoch kreseczek zycze jak najszybciej i wszystkiego czego sobie zamarzysz ;))
Jutro tez bede na forum no ale skoro juz zyczenia to zyczenia:-D
Eijf Tobie tez kochana, spelnienia marzen no i tych dwoch wymarzonych kreseczek :-D wszystkiego naj, naj ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
zdołałam tylko przeczytać co napisałyście a odpisywać będę chyba jutro, bo mam wolne :happy:

mazia kochana jak miło że o mnie pamiętasz :zawstydzona/y: ja byłam w górach przez tydzień ale w sobotę wróciłam i trochę się odzywałam na bb. O Tobie myślałam i cieszę się, że się odezwałaś bo sprawdzałam nawet, kiedy ostatnią wiadomość pisałaś... Snami nic się nie martw, one nie są prorocze, sny często pokazują nam to czego się boimy, szczególnie takie rzeczy o których świadomie nie chcemy myśleć ani mówić. Wszystko będzie w porządku, uwierz w to :tak: A teraz buzują hormony...

Eijf i Kiciaq wszystkiego najpiękniejszego z okazji urodzinek!!! Najwspanialszego prezentu Wam życzę ;-) !!!

Do góry