reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Poza cholerną zgagą raczej normalnie, znaczy coś by się napewno znalazło ale nie chcę się nakręcać :happy: Rano tempka albo 36,9 albo 36,6 i tak co dzień na zmianę a za to w ciągu dnia i wieczorem zawsze 37 albo 37,2 . Gorąco mi jak często miewałam dzień przed @ (wieczorem miałam siódme poty a rano zawsze była @) Teraz ciepełko mi skacze jak przed a za pół godziny się ubieram bo marznę. Jestem śpiochem więc co do zmęczenia niec nie dodam zato nie mam apetytu a zawsze przed @ zjadłabym konia z kopytami ale to może przez tą zgagę bo nic mi z nią nie smakuje:baffled:

Chyba zrobię jutro, znaczy we wtorek:) Jutro kupię a na wtorkowy poranek testowanie;-) Boję się testować bo jeżeli to nie fasolka to znaczy, że coś się znowu z jajnikem dzieje i wtedy staranki będą znowu przesuniętę :-(

hej kobitki, u mnie nudna niedziela, poklocilam sie z moim znowu, ale dobrze ze juz po plodnych to sie nawet nie musze odzywac do niego :wściekła/y::wściekła/y:

Vinga no ja tez mysle, ze powinnas zrobic test, a jesli jestes juz po terminie @ to wcale nie musi to byc z porannego moczu jesli jest ciaza to kazdy test powinien wyjsc, ja to nie rozumiem stwierdzenia boje sie zrobic test to lepiej zyc w niepewnosci i zachodzic w glowe co sie dzieje?? jak wyjdzie negatywny to przynajmniej bedziesz wiedzala, zeby jak najszybciej do lekarza sie udac a tak to Bog wie co Ci sie tam dzieje

reklama
Do góry