reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

do mnie przyszła @, w czwartek i piątek plamienie a od wczoraj @ pełną parą, no cóż przynajmniej możemy zacząć nowy cykl staranek

reklama
witam was.nie wytrzymalam I internetuje z telefonu ale nie nadrobie czytania bo troche wolno idzie I platne.u mnie temp.wysoka ale zawsz taka mam.poza tym nic nie boli,nie odrzuca na zapachy,zadnej zgagi czy bolu piersi.nic wiec nie wiem.jedyne co mam to wiecej rzadkiego bialego sluzu.raz kropla krwi 7 dpo ale to tez nie nowosc wiec nie sadze ze sie udalo ale na pewno tego jeszcze nie wiem.ktos juz zaciazyl?

hej !
trochę pusto było przez weekend więc nie ma co za bardzo nadrabiać:-)
pogoda chyba będzie ładna bo już słonko grzeje, ale póki co nie mogę wyjść z domu nawet na krok, źle się czuję i latam co chwilę do łazienki... ech zachciało nam się wczoraj pizzy o 21 :-) to teraz mam za kare:-)
czy któras moze rzucić okiem na moją tempkę i powiedzieć co o niej sądzi? bo ja mam wrażenie że jakoś tak skacze strasznie...

mmm
a już myslalysmy ze od nas uciekałaś :-) dobrze że @ przyszła i mozecie się dalej starać

eijf
czesc kochana! nie ma na razie nowych fasolek chyba , ale u Ciebie tempka ładnie w górze! nie poddawaj się od razu, kto wie może się udało :-) trzymam kciuki!!!!!!!!:-D

martilla no faktycznie skacząca ta tempka ale to nic nie szkodzi ;-) temperatury nie muszą być płaskie i trzymać się jednego poziomu. Widziałam wiele wykresów ciążowych z takimi skaczącymi (nawet jeszcze większe skoki były) więc nie ma co się martwić. Czekaj na skok :tak: kto wie, moze to właśnie TEN cykl?? :tak:

ja mam z kolei coraz niższe tempki w drugiej fazie, lutealnej... teraz najwyżej 36,55 - to bardzo malutko. Skok zawsze jest i potem tempki się utrzymują ponad linią, ale są niskie. Kiedyś miałam trochę wyższe. hmmm

mmm dobrze, że @ przyszła, teraz kolejna okazja na dzidziusia przed Wami :tak:

mmm, emilchen
dzięki dziewczyny, ja też biorę wiesiołka (dzisiaj ostatni dzień) na razie żadnej poprawy w śluzie nie widzę , ale to nic. liczę strasznie na ten cykl, bo sierpień jest takim naszym szczęśliwym miesiącem i kto wie może akurat w kwestii fasolki się poszczęści:-)

witaj:) czemu nie zrobisz testu jak juz jestes tyle po terminie?[/QUOTE]
Hej
To taka zawiła historia i wydaje mi się troszke niemożliwa:) Tak samo jak mam nadzję że to fasolka :-D 03.07 miałam operację jajnika tydzień po (10.07) dostałam @ i trwała 11 dni (do 21.07)zaraz potem następne 3 dni należały do nas:) ale nie daltego żeby fasolka była bo z nią mieliśmy poczekać do następnego cyklu żeby wszystko dobrze się zgoiło a tu nagle cyk i @ się nie pokazuje. Do tej pory @ miałam jak w zegarku. Chciałabym żeby to było to ale dam sobie jeszcze pare dni bo może zabieg tak namieszał:) zatestuję 21.08 jak do tej pory nie przyjdzie:tak:Tylko bardzo ciekawi mnie ta moja zgaga pierwszy raz w życiu mam smak jak bym zjadła gorzkiego ogórka:baffled:

reklama
Do góry