reklama
eijf
Fanka BB :)
witam was.nie wytrzymalam I internetuje z telefonu ale nie nadrobie czytania bo troche wolno idzie I platne.u mnie temp.wysoka ale zawsz taka mam.poza tym nic nie boli,nie odrzuca na zapachy,zadnej zgagi czy bolu piersi.nic wiec nie wiem.jedyne co mam to wiecej rzadkiego bialego sluzu.raz kropla krwi 7 dpo ale to tez nie nowosc wiec nie sadze ze sie udalo ale na pewno tego jeszcze nie wiem.ktos juz zaciazyl?
hej !
trochę pusto było przez weekend więc nie ma co za bardzo nadrabiać:-)
pogoda chyba będzie ładna bo już słonko grzeje, ale póki co nie mogę wyjść z domu nawet na krok, źle się czuję i latam co chwilę do łazienki... ech zachciało nam się wczoraj pizzy o 21 :-) to teraz mam za kare:-)
czy któras moze rzucić okiem na moją tempkę i powiedzieć co o niej sądzi? bo ja mam wrażenie że jakoś tak skacze strasznie...
mmm
a już myslalysmy ze od nas uciekałaś :-) dobrze że @ przyszła i mozecie się dalej starać
trochę pusto było przez weekend więc nie ma co za bardzo nadrabiać:-)
pogoda chyba będzie ładna bo już słonko grzeje, ale póki co nie mogę wyjść z domu nawet na krok, źle się czuję i latam co chwilę do łazienki... ech zachciało nam się wczoraj pizzy o 21 :-) to teraz mam za kare:-)
czy któras moze rzucić okiem na moją tempkę i powiedzieć co o niej sądzi? bo ja mam wrażenie że jakoś tak skacze strasznie...
mmm
a już myslalysmy ze od nas uciekałaś :-) dobrze że @ przyszła i mozecie się dalej starać
martilla no faktycznie skacząca ta tempka ale to nic nie szkodzi ;-) temperatury nie muszą być płaskie i trzymać się jednego poziomu. Widziałam wiele wykresów ciążowych z takimi skaczącymi (nawet jeszcze większe skoki były) więc nie ma co się martwić. Czekaj na skok kto wie, moze to właśnie TEN cykl??
ja mam z kolei coraz niższe tempki w drugiej fazie, lutealnej... teraz najwyżej 36,55 - to bardzo malutko. Skok zawsze jest i potem tempki się utrzymują ponad linią, ale są niskie. Kiedyś miałam trochę wyższe. hmmm
mmm dobrze, że @ przyszła, teraz kolejna okazja na dzidziusia przed Wami
mmm dobrze, że @ przyszła, teraz kolejna okazja na dzidziusia przed Wami
mmm, emilchen
dzięki dziewczyny, ja też biorę wiesiołka (dzisiaj ostatni dzień) na razie żadnej poprawy w śluzie nie widzę , ale to nic. liczę strasznie na ten cykl, bo sierpień jest takim naszym szczęśliwym miesiącem i kto wie może akurat w kwestii fasolki się poszczęści:-)
dzięki dziewczyny, ja też biorę wiesiołka (dzisiaj ostatni dzień) na razie żadnej poprawy w śluzie nie widzę , ale to nic. liczę strasznie na ten cykl, bo sierpień jest takim naszym szczęśliwym miesiącem i kto wie może akurat w kwestii fasolki się poszczęści:-)
Vinga
Zaciekawiona BB
witaj czemu nie zrobisz testu jak juz jestes tyle po terminie?[/QUOTE]
Hej
To taka zawiła historia i wydaje mi się troszke niemożliwa Tak samo jak mam nadzję że to fasolka 03.07 miałam operację jajnika tydzień po (10.07) dostałam @ i trwała 11 dni (do 21.07)zaraz potem następne 3 dni należały do nas ale nie daltego żeby fasolka była bo z nią mieliśmy poczekać do następnego cyklu żeby wszystko dobrze się zgoiło a tu nagle cyk i @ się nie pokazuje. Do tej pory @ miałam jak w zegarku. Chciałabym żeby to było to ale dam sobie jeszcze pare dni bo może zabieg tak namieszał zatestuję 21.08 jak do tej pory nie przyjdzieTylko bardzo ciekawi mnie ta moja zgaga pierwszy raz w życiu mam smak jak bym zjadła gorzkiego ogórka
Hej
To taka zawiła historia i wydaje mi się troszke niemożliwa Tak samo jak mam nadzję że to fasolka 03.07 miałam operację jajnika tydzień po (10.07) dostałam @ i trwała 11 dni (do 21.07)zaraz potem następne 3 dni należały do nas ale nie daltego żeby fasolka była bo z nią mieliśmy poczekać do następnego cyklu żeby wszystko dobrze się zgoiło a tu nagle cyk i @ się nie pokazuje. Do tej pory @ miałam jak w zegarku. Chciałabym żeby to było to ale dam sobie jeszcze pare dni bo może zabieg tak namieszał zatestuję 21.08 jak do tej pory nie przyjdzieTylko bardzo ciekawi mnie ta moja zgaga pierwszy raz w życiu mam smak jak bym zjadła gorzkiego ogórka
reklama
Podziel się: