reklama
meliisa wlaśnie przyglądam sie Twojemu wykresikowi i porównuje go do swojego... aż takie długie masz cykle???
kazdy ma inną temperature i raczej nie sugeruj sie innymi wykresami:-) chociaz jak sie oglada te inne wykresy to tez dużo mozna sie dowiedzieć:-)
a mój to w ogóle jest pokręcony bo owulka była ok 29-31 dc, tak mi sie porobilo gdy odstawiłam tabletki... i niestety tak narazie mam moze kiedys sie skrócą te cykle, mam taka nadzieje
Robale
Fanka BB :)
A może doszło do zapłodnienia, przy pierwszej ciąży też tak miałam, tydzień po skończonym okresie zrobiłam badanie hcg i było powyżej normy, więc wynik pozytywny . Poczekam jeszcze troszkę, dla pewności powiem że wczoraj się kochaliśmy z mężem
:-)hej kochane!!! Wróciłam !!!
Czy ktoś tu jeszcze mnie pamieta po całym długim tygodniu???
Czy są jakieś nowe fasolinki??
Zielona, eijf, aguś, wisienka, muffy, pati, mmm, Martilla, kiciaq, jesteście tu??
Proszę żeby ktoś mi streścił co tu się działo od 6 sierpnia bo nie dam rady nadrobić!
My po urlopie, po skoku i po starankach które oczywiście się nie zakończą ale okres płodny już minął.
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie
Zielona, eijf, aguś, wisienka, muffy, pati, mmm, Martilla, kiciaq, jesteście tu??
Proszę żeby ktoś mi streścił co tu się działo od 6 sierpnia bo nie dam rady nadrobić!
My po urlopie, po skoku i po starankach które oczywiście się nie zakończą ale okres płodny już minął.
hej jestem tu nowa.
O dzidziusia staramy sie od jakiegoś czasu (mam za sobą kilka zrobinych testów) ale dopiero od miesiąca tak na serio w 100%. Za mną pierwszy cykl i czekam na @ ok 18.08. Wiem że za pierwszym razem bardzo żadko się udaję ale robię sobie nadzieje (pewnie jak każda z Was). Mój facet podchodzi do tego na luzie ("uda się to się uda a jak nie to będziemy dalej się starać, w końcu to sama przyjemność" faceci ) Ja raczej należe do niecierpliwych co by chciały już, jednocześnie oczywiście wkręcając sobie różne zmartwienia i głupie myśli typu "a co jeśli....?" ach no nic bo się zbytnio rozpisze jak na pierwszy post
Życzę wszystkim powodzenia
O dzidziusia staramy sie od jakiegoś czasu (mam za sobą kilka zrobinych testów) ale dopiero od miesiąca tak na serio w 100%. Za mną pierwszy cykl i czekam na @ ok 18.08. Wiem że za pierwszym razem bardzo żadko się udaję ale robię sobie nadzieje (pewnie jak każda z Was). Mój facet podchodzi do tego na luzie ("uda się to się uda a jak nie to będziemy dalej się starać, w końcu to sama przyjemność" faceci ) Ja raczej należe do niecierpliwych co by chciały już, jednocześnie oczywiście wkręcając sobie różne zmartwienia i głupie myśli typu "a co jeśli....?" ach no nic bo się zbytnio rozpisze jak na pierwszy post
Życzę wszystkim powodzenia
ooo właśnie krewetka, Ciebie przeoczyłam w swoim powitaniu i pewnie jeszcze kilka innych dziewczyn witaj kochanawitaj spowrotem
ja kiepska w zdawaniu relacji więc tego nie zrobie
melissa, jakbys mogła popatrzyc na te moje tempki i powiedziec mi kiedy zaczela sie faza lutealna?
reklama
kiciaq87
Fed up.....
:-)hej kochane!!! Wróciłam !!!
Hej kochana, witaj po urlopie cuz sie tu dzialo od 6 sierpnia hmmm, fasolek nowych narazie nie ma, a moze i sa ale jeszcze o nich nie wiemy bo wiekszosc dziewczyn teraz po okresie plodnym albo zaraz po @, z tego co sie orientuje to z oczekujacych na testowanie sa Zielona, Eijf, Mellisa, Krewetka no i ja, Martilla przed plodnymi jest tez kilka nowych dziewczyn, MMM juz dlugo po terminie @ brala luteine, lekarz niby stwierdzil, ze w ciazy nie jest, ale my i tak namawialysmy ja na test, nie chciala zrobic i pojechala na urlop Eijf tez na urlopie, byla u gina wszystko u niej ok, nom to tyle co mi namysl przychodzi, sorki jesli kogos pominelam, jak cos sobie jeszcze przypomne to napisze :-)
Podziel się: