reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mozna powiedziec że po odstawieniu tabsów zawsze;-) przed tabletkami raczej normalne ok 30, jak dobrze pamiętam
kurde no długie jak nie wiem , nie jest to męczące dla Ciebie? z drugiej strony lepsze takie niż nieregularne jak w moim przypadku chociaż teraz się uspokoiło i już drugi cykl jest w miarę ok

kajeczka
ja również gratuluję!:-)

reklama
kurde no długie jak nie wiem , nie jest to męczące dla Ciebie? z drugiej strony lepsze takie niż nieregularne jak w moim przypadku chociaż teraz się uspokoiło i już drugi cykl jest w miarę ok

kajeczka
ja również gratuluję!:-)

jest i to bardzo ale narazie nic na to nie poradze niestety:-( trzeba czekać az sie samo skróci... ale ciesze sie że chociaz owulka jest wiec lepiej długie z owulka niz krótkie bez;-)

Ja sobie kupilam na ebay-u taki zestaw 10 testow owu i 5 ciazowych :-) opinie o osobie, a raczej to firma byla czy cos w tym stylu byly 100% pozytywne, a nie byly zbyt drogie wiec sie skusilam, no i zobaczymy jak bedzie narazie wychodza ladnie pozytywne, oby nie za dlugo bo tez sie pogubie:-D a co do tych ciazowych to zobaczymy, niestety nie znalazlam ich czulosci na opakowaniu ale nie sadze zeby byly zbyt czule bo to sa te zwykle paskowe:dry: takze kurcze nie wiem czy wytrzmam z czekaniem :-) pewnie i tak zakupie jakis czulszy :sorry2:

Co do cykli to ja na szczescie mam regularne i w sumie to odkad pamietam takie wlasnie mialam, bralam tablety anty przez jakies cztery miechy musze przyznac, ze bardzo dobrze moj organizm na nie zareagowal, zarowno jak zaczelam brac jak i odstawilam, a odstawilam miedzy innymi dlatego, ze naczytalam sie w necie jak to sie dziewczynom cykle poprzestawialy po tabsach i stwierdzilam, ze wole nie ryzykowac. My z B to w sumie nigdy sie jako tako nie zabezpieczalismy, stosowalismy zawsze stosunek przerywany i jakos bylo ok:tak: gumek nienawidze, no i tylko te tabsy przez chwile, ale to w sumie bardziej bylo po to zeby sie przekonac jak sie bede czula po nich i czy warto je brac, nom stwierdzilam ze jednak nie warto ;-) podejrzewam, ze po urodzeniu dziecka tez bedziemy stosunek przerywany stosowac, niby duzo ludzi mowi, ze to zadne zabezpieczenie, ale jednak ufam B i jakos jeszcze nam sie wpada nie zdarzyla wiec jednak jakies chyba musi byc :tak:

Co do cykli to ja na szczescie mam regularne i w sumie to odkad pamietam takie wlasnie mialam, bralam tablety anty przez jakies cztery miechy musze przyznac, ze bardzo dobrze moj organizm na nie zareagowal, zarowno jak zaczelam brac jak i odstawilam, a odstawilam miedzy innymi dlatego, ze naczytalam sie w necie jak to sie dziewczynom cykle poprzestawialy po tabsach i stwierdzilam, ze wole nie ryzykowac. My z B to w sumie nigdy sie jako tako nie zabezpieczalismy, stosowalismy zawsze stosunek przerywany i jakos bylo ok:tak: gumek nienawidze, no i tylko te tabsy przez chwile, ale to w sumie bardziej bylo po to zeby sie przekonac jak sie bede czula po nich i czy warto je brac, nom stwierdzilam ze jednak nie warto ;-) podejrzewam, ze po urodzeniu dziecka tez bedziemy stosunek przerywany stosowac, niby duzo ludzi mowi, ze to zadne zabezpieczenie, ale jednak ufam B i jakos jeszcze nam sie wpada nie zdarzyla wiec jednak jakies chyba musi byc :tak:

ja tabletki barałam ponad 3 lata z przerwami, ale dopiero kiedy odstawiłam zaczełam sie dowiadywac o skutkach:szok: wiem wiem...człowiek mądry po szkodzie.... ale jakoś na mnie nie wpływały żle i wydawało mi sie ze są ok ale teraz juz wiem na pewno że nigdy nie bede juz brać tabletek, gumek tez nie moge bo mam uczulenie heh wiec bede stosować naturalne metody czyli śluz i tempka:-p:tak:

reklama
Witam
wczoraj zbraklo mi czasu by tu wejść na chwile i teraz mam tyle czytania;)

Kinga85 witamy:-):-)

Wisienka dzieki. Wczoraj byłam na tym USG pęcherzyk 10 mm w lewym jajniku wiec moze cos z tego bedzie no ale zanim peknie to jeszcze z 5 dni bedzie rosnac, byle by z owu sie nie wyminac:confused:, ach dzis dla treningu pomolestuje ukochanego bo 13 dc potem moze jeszcze w niedziele i poniedzialek hehe tylko potem T wyjezdza sluzbowo i nie wiem czy te staranka wystarcza, wiec malo licze na ten cykl bo owu bedzie pozno:-(

Do góry