reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a ja dzisiaj tempka 36,9:confused:nic już nie rozumiem..najpierw utrzymywała mi się 37, potem po @ spadłą do 36,7 a dzisiaj 36,9 i żadnych, ale to żadnych objawów owulki nie było...masakra jakaś..tylko piersi mnie bolą, tzn, brodawki i cały czas bebzunik pobolewa, jakbym miała na 5 minut @ dostać...w nosie mam wszstko i wszystkich, ide w pon. do gina...

reklama
Pati ja sama dobrze wiem,ze to niemozliweu mnie to byłby juz 6 tydzień,a że jestem bardzo szczupła waze tylko 45kg i nigdy brzuszka nie miałam,to toche mnie to zadzwiło i dlatego poszlam do lekarza.Prosze trzymajcie kciuki nie o to by to była ciąża ale o to by to nie był żaden rak itp:baffled::baffled::baffled:bo ja czuję ,ze to coś nie dobrego:-(

jak to juz 6 tydzien to faktycznie.Ja jak zaszlam w pierwsza ciaze to wazylam 44 kg(ach to byly czasy!!!!) a do porodu 84, natomiast z drugim dzieckiem przytylam tylko 6 kg;-)mazia powodzonka,ja trzymam kciuki:-)u mnie miesiaczka powinna wystapic dopiero 25 wiec jeszcze sporo czasu.Dzis bola mnie strasznie piersi i jajniki wiec pewnie nic z zafasolkowania nie bedzie:baffled::no::-:)-:)-:)-:)-(

Pati nawet mnie nie strasz z tą wagą.Heh.Mam nadzieję,że odziedzicze wagę po mojej mamie ,bo ona urodziwszy trojke dzieci waży nadal 48kg.Pati trzymam kciuki za fasolkę!!Ja może tez tego testu robić nie chcę bo boję się ze jesli wyjdzie negatywny to się zalamie,ze ta moja rozpulchniona i powiekszona macica jest spowodowana jakąs chorbą.Wolę usłyszeć od lekarza co to jest,i czy jest to groźne.

jezeli spoznia Ci sie miesiaczka to pewnie przyczyna -ZAFASOLKOWANIA:tak::tak::tak::tak:.To sie czuje...;-);-);-);-);-)Jezeli tak wlasnie czujesz to tak jest!!!

Witajcie dziewczyny:-).
Mazia ja trzymam kciuki żeby to nic złego nie było i tak szczerze to moim zdaniem to jest fasolinka, szkoda że nie chcesz zrobić testu ale to Twój wybór;-). Musisz cierpliwie poczekać bo nic nie wymyślimy:sorry2:. Kciuki mocno zaciśnięte:-).

A mnie dzisiaj znów kłują jajniki a śluzu płodnego jak nie było tak nie ma, znaczy jest ale taki nie ciągnący:zawstydzona/y:. No nic poczekamy zobaczymy;-).

Marlenka dziekuje.Ja podłapałam doła,moja kolezanka z innego wątku straciła swojego aniołka.Boże czemu to jest tak niesprawieldliwe:(

Marlenka dziekuje.Ja podłapałam doła,moja kolezanka z innego wątku straciła swojego aniołka.Boże czemu to jest tak niesprawieldliwe:(
No faktycznie to bardzo przykre:no: a jeszcze jak się ktoś długo stara i w końcu się uda i nagle klapa to normalnie:wściekła/y: szkoda słów. Ale trzeba to przeboleć i mieć nadzieję choć wiem że łatwo powiedzieć:-(. Trzymaj się i nie załamuj;-), moim zdaniem po wizycie u gina to będziesz się cieszyć. No i pomyśl że jeśli to jest fasolinka to jej nie służy Twój stres, więc spokojnie:happy2:. Nerwy i tak nic nie pomogą:blink:.

reklama
Do góry