Witajcie kobietki!!:-):-)
coś mi te objawy pasuja na fasolke, ale nie chce cie nakrecać, zrobiłaś może testa??? bo ta temperatura to troche wysoka jak na @ i inne objawy tez są zastanawiające... hmm ja bym na twoim miejscu zrobiła testa. wiesz czasami sie zdażaja niewielkie krwawienia w pierwszym trymestrze.... a twoja@ była normalna czy raczej skąpa???
marlenka super taki prezencik:-):-):-)
a ja tez własnie sie skapłam że mi wypada @ w dniu naszej 3 rocznicy ślubu jak nie przyjdzie w ten dzien to zatestuje, mam nadzieje że sie nie zawiode i będziemy mieć wymarzony prezent:-):-)
a ja dzisiaj tempka 36,9nic już nie rozumiem..najpierw utrzymywała mi się 37, potem po @ spadłą do 36,7 a dzisiaj 36,9 i żadnych, ale to żadnych objawów owulki nie było...masakra jakaś..tylko piersi mnie bolą, tzn, brodawki i cały czas bebzunik pobolewa, jakbym miała na 5 minut @ dostać...w nosie mam wszstko i wszystkich, ide w pon. do gina...
coś mi te objawy pasuja na fasolke, ale nie chce cie nakrecać, zrobiłaś może testa??? bo ta temperatura to troche wysoka jak na @ i inne objawy tez są zastanawiające... hmm ja bym na twoim miejscu zrobiła testa. wiesz czasami sie zdażaja niewielkie krwawienia w pierwszym trymestrze.... a twoja@ była normalna czy raczej skąpa???
O rety dziewczyny ale odkrycie:-). Mój M ma urodzinki 28 lipca a ja @ mam dostać między 25 a 27 lipca. Jejku jakby się udało zafasolkować to by miał superowy prezent urodzinowy;-). Ale by było fajnie.
marlenka super taki prezencik:-):-):-)
a ja tez własnie sie skapłam że mi wypada @ w dniu naszej 3 rocznicy ślubu jak nie przyjdzie w ten dzien to zatestuje, mam nadzieje że sie nie zawiode i będziemy mieć wymarzony prezent:-):-)
Ostatnia edycja: