Marlenka 2233
Fanka BB :)
O rajciu ale tu dzisiaj cichutko;-). Gdzie wszystkie pouciekały.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dzis na pewno nie odpuszcze.;-)mam jeszcze tylko 4 dni.z tym ze meza to ja nie mamEijf koniecznie mężusia pomęcz, ja mojego M chyba i dzisiaj wezme w obroty.
rzeczywiscie!mam nadzieje ze ci sie uda i test na czas pokaze dwie kreski,bo czasem skubany potrafi dopiero po paru dniach od daty nastepnego okresu.no ale jesli zafasolkujesz to juz powinien.O rety dziewczyny ale odkrycie:-). Mój M ma urodzinki 28 lipca a ja @ mam dostać między 25 a 27 lipca. Jejku jakby się udało zafasolkować to by miał superowy prezent urodzinowy;-). Ale by było fajnie.
Ups sorki to przeoczyłam. No to wymęcz swojego faceta.No dzis na pewno nie odpuszcze.;-)mam jeszcze tylko 4 dni.z tym ze meza to ja nie mam
nic nie szkodzi bo nigdy o tym nie pisalam.Plany malzenskie odlozylismy na "potem")Ups sorki to przeoczyłam. No to wymęcz swojego faceta.
Wiem z tymi testami to nigdy nie wiadomo, przy pierwszej ciąży pokazał bledziutką 2 kreseczke w 1 dzień po spodziewanej @:-). Zresztą najważniejsze żeby się udało, najwyżej będzie miał troszkę spuzniony prezent;-).rzeczywiscie!mam nadzieje ze ci sie uda i test na czas pokaze dwie kreski,bo czasem skubany potrafi dopiero po paru dniach od daty nastepnego okresu.no ale jesli zafasolkujesz to juz powinien.