reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
O rety dziewczyny ale odkrycie:-). Mój M ma urodzinki 28 lipca a ja @ mam dostać między 25 a 27 lipca. Jejku jakby się udało zafasolkować to by miał superowy prezent urodzinowy:-p;-). Ale by było fajnie:tak:.

Ja dzis,choc to sobota,nastawilam budzik by zmierzyc temperature o tej porze co zawsze jak wstaje do pracy(choc wczoraj zaspalam i nic z mierzenia nie bylo).Ogolnie od 1 dc mialam 36,4 a dzis 36,1.gdzies przeczytalam ze przed owulacja temperatura spada(tak mialam tez poprzednio).No i po raz pierwszy taki ksiazkowy sluz plodny u siebie zobaczylam!I dosyc duzo(zwazywszy ze w poprzednim mc bylo malutko).Przejrzysty,rozciagliwy i wlasnie jaj bialko kurze.Miejmy nadzieje ze na tyle dobry by plemniki w nim przezyc mogly.Wczoraj przytulanie odpuscilam ale dzis juz nie:)

O rety dziewczyny ale odkrycie:-). Mój M ma urodzinki 28 lipca a ja @ mam dostać między 25 a 27 lipca. Jejku jakby się udało zafasolkować to by miał superowy prezent urodzinowy:-p;-). Ale by było fajnie:tak:.
rzeczywiscie!mam nadzieje ze ci sie uda i test na czas pokaze dwie kreski,bo czasem skubany potrafi dopiero po paru dniach od daty nastepnego okresu.no ale jesli zafasolkujesz to juz powinien.

reklama
rzeczywiscie!mam nadzieje ze ci sie uda i test na czas pokaze dwie kreski,bo czasem skubany potrafi dopiero po paru dniach od daty nastepnego okresu.no ale jesli zafasolkujesz to juz powinien.
Wiem z tymi testami to nigdy nie wiadomo, przy pierwszej ciąży pokazał bledziutką 2 kreseczke w 1 dzień po spodziewanej @:-). Zresztą najważniejsze żeby się udało, najwyżej będzie miał troszkę spuzniony prezent;-):-D.

Do góry