dziękuję, szybkiego prasowanka żebyś mogła potem sobie odpocząćno to najlepszego dla tatulka
to ja tez uciekam , wezme sie za prasowanko
reklama
dziękuję, szybkiego prasowanka żebyś mogła potem sobie odpocząć
dziex
uciekam baj baj do poklikania
K
Kinga85
Gość
witam!
słomiana_wdowa
Fanka BB :)
No byłoby super termin mam na 20- grudnia wiec oby rosło i się wtedy wykluło
K
Kinga85
Gość
grudniowe dziecko tak jak moj Filip! urodziłam 21go. jest strzelcemNo byłoby super termin mam na 20- grudnia wiec oby rosło i się wtedy wykluło
niech dzidzia zdrowo rośnie!
Witam się porannie i słonecznie!!!
Wczoraj byłam na kinder party z okazji 6-tych urodzin mojego sąsiada!!! Było sześcioro chłopców w tym wieku!!! Boże jak bym chciała mieć takich troje tylko dla siebie. Świetni chłopcy super wychowani ful kulturka!!! Jestem oczarowana!!!
Wszyscy po za gospodarzem mieli rodzeństwo. To cudowne jak takie maluchy opowiadaja opiekuńczo o swoich młodszych braciszkach i siostrzyczkach. Dziewczyny ja juz chcę mieć taka rodzinkę mi się Oliwka przypomniała. Ona juz niedługo taka 3 będzie miała. Pozdrawiam Cie serdecznie Oliwka11 nie wiem czy jeszcze do nas zaglądasz!
Aleź dzieci mają w sobie dużo pozytywnej energii, czuję się wyraznie ta energią zarażona!!!
Chyba powinnam być przedszkolanką!!!
Budźcie się Dziewczynki czekam na Was!!!
Wczoraj byłam na kinder party z okazji 6-tych urodzin mojego sąsiada!!! Było sześcioro chłopców w tym wieku!!! Boże jak bym chciała mieć takich troje tylko dla siebie. Świetni chłopcy super wychowani ful kulturka!!! Jestem oczarowana!!!
Wszyscy po za gospodarzem mieli rodzeństwo. To cudowne jak takie maluchy opowiadaja opiekuńczo o swoich młodszych braciszkach i siostrzyczkach. Dziewczyny ja juz chcę mieć taka rodzinkę mi się Oliwka przypomniała. Ona juz niedługo taka 3 będzie miała. Pozdrawiam Cie serdecznie Oliwka11 nie wiem czy jeszcze do nas zaglądasz!
Aleź dzieci mają w sobie dużo pozytywnej energii, czuję się wyraznie ta energią zarażona!!!
Chyba powinnam być przedszkolanką!!!
Budźcie się Dziewczynki czekam na Was!!!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Witam niedzielnie. ;-)
Zuzia sama je wybrała.
Lenko,po spacerku super - Zuzia za to wieczorem padła od razu spać. :-)
jakie śliczne te buciki!
Mam nadzieję,że Zuzia czuje się już lepiej i spacerek dobrze jej zrobil
Zuzia sama je wybrała.
Lenko,po spacerku super - Zuzia za to wieczorem padła od razu spać. :-)
K
Kinga85
Gość
witam się
w tym miesiącu @ punktualna w nocy mnie zalało.
zaczynam więc nowy cykl.
zaczynam więc nowy cykl.
witam się
zaczynam więc nowy cykl.
Witam, który cykl zaczynasz Kinga? Jak tam nastrój, przy @.....
reklama
K
Kinga85
Gość
witajWitam, który cykl zaczynasz Kinga? Jak tam nastrój, przy @.....
wiesz ja już nawet nie liczę który to cykl ale jakoś 15 bezowocny.
nastrój mimo wszystko dobry dosyć bo ja sie nie nastawiałam na nic. co ma być to będzie.
a u ciebie jak to wyglada?
Podziel się: