reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witaj
wiesz ja już nawet nie liczę który to cykl ale jakoś 15 bezowocny.
nastrój mimo wszystko dobry dosyć bo ja sie nie nastawiałam na nic. co ma być to będzie.
a u ciebie jak to wyglada?

Ja mam znowu "dobre przeczucia" tz. czuję, że się cos dobrego dzieje w dole brzuszka!!! Tylko żeby znów sie nie popsuło!!! Piję ziółka więc moze tym razem będzie sukces!!! Za tydzień prawda wyjdzie na jaw.
Lekarz kieruje mnie na inseminacje ale jeszcze kilka razy spróbujemy naturalnie, moze jakiś dobry duszek zdecyduje się by z nami zamieszkać!!!

Witaj Agutka!!! Jak tam Zuzia?

reklama
Dzień Dobry,

Rece mi sie trzesa jak to pisze - przed chwila zrobilam test i MAM DWIE WYPASIONE KRESKI :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Jestem w szoku normalnie, bo ten cykl sobie odpuscilismy, nie bylo liczenia dni, a przytulalismy sie w calym cyklu tylko 3 razy!

Mialam wszystkie objawy jak na @, zreszta nawet dzis mam takie uczucie, ze @ zaraz przyjdzie. Tydzien temu w sobote bylismy na weselu, a poniewaz bylam na 100% pewna, ze nie jestem w ciazy, to pilam wodeczke i wino. I mam oczywiscie z tego powodu wyrzuty sumienia i stresa :-(

A to moj tescior:

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 43
gufi no to gratulacje!!!! :)
nie mniej wyrzutów i tak sie nie martw bo na pewno jest okej! :tak: ja w ciąży z Filipem też troszkę popiłam a to był początek ciąży wtedy i nie sądziłam wogóle że jestem! Synek rozwijał sie zdrowo i rósł dobrze:)
Teraz pewnie sie bedziesz wybierała na wizytę do ginekologa co

Dzień Dobry,

Rece mi sie trzesa jak to pisze - przed chwila zrobilam test i MAM DWIE WYPASIONE KRESKI :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Jestem w szoku normalnie, bo ten cykl sobie odpuscilismy, nie bylo liczenia dni, a przytulalismy sie w calym cyklu tylko 3 razy!

Mialam wszystkie objawy jak na @, zreszta nawet dzis mam takie uczucie, ze @ zaraz przyjdzie. Tydzien temu w sobote bylismy na weselu, a poniewaz bylam na 100% pewna, ze nie jestem w ciazy, to pilam wodeczke i wino. I mam oczywiscie z tego powodu wyrzuty sumienia i stresa :-(

A to moj tescior:

Gratulacje!!! Zdrówka Gufi!!!

Oby mnożyły się dzisiaj dobre wieści!!!
Może się jeszcze jakieś Fasoleczki ujawnią!!!

Kinga - dzieki za pocieszenie. pewnie nie ja pierwsza troche "upilam" dizdziusia.
Robin - dzieki za gratki!

Do ginka sie wybieram po weekendzie majowym, bo juz wczesniej sie zapisalam na kontrole. ale pewnie jeszcze na usg bedzie za wczesnie.

Dzień dobry niedzielnie , witam sie z kawką, a tu takie dobre wieści GRATULACJE GUFI i nie martw się na zapas

Robin wiem co czujesz bo u mnie wczoraj na parę godzin był malutki siostrzeniec i jaki słodki taki tylko do kochania i schrupania a grzeczny i tak patrzę na niego jak spał i też tak sobie w duchu mówię że bym chciała mieć już takiego skarba na świecie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
GUFFII ogromnie gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy !!!

Ale świetne informacje od rana.

Pajkaa świetny pokoik. To jest tapeta czy jakiś efekt dekoracyjny ? Bardzo mi się podoba.

Agutka śliczne buciki dla małej Królewny! Jak się Zuziunia czuje ?

Ja wpadłam tylko na chwilkę, bo musiałam coś w necie sprawdzić ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę pięknego dnia!

Gufi co do winka to się nie martw. Dzidziuś dopiero będzie pożytkował od Ciebie. Na pewno mu nic nie zaszkodziło.
I jeszcze raz GRATULUJĘ!!!
@ się już spóźniała u Ciebie ? Pytam bo piękne te krechy.

:-)Witam się niedzielnie ;-)

GUFI OGROMNE GRATKI I SZCZĘŚLIWYCH 9 M-CY ;-):tak::-)

ROBIN też mam w tym cyklu takie przeczucie :tak: jak co miesiąc zresztą :-D temp rośnie ładnie dziś już 36,7 - owu była, bobosexy też cycki tkliwe to co może być ... chyba nie @ :baffled: ja muszę czekać do 4.05 :sorry2: to wieki

GUFFII ogromnie gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy !!!

Ale świetne informacje od rana.

Pajkaa świetny pokoik. To jest tapeta czy jakiś efekt dekoracyjny ? Bardzo mi się podoba.

Agutka śliczne buciki dla małej Królewny! Jak się Zuziunia czuje ?

Ja wpadłam tylko na chwilkę, bo musiałam coś w necie sprawdzić ;-)

Pozdrawiam Was wszystkie i życzę pięknego dnia!
cześć Mysz jakie plany na dzisiaj pewnie spacerek bo u was pogoda pewnie jeszcze cieplejsza niż u mnie?
u nas też słoneczko moi mężczyźni wymyślili sobie że dzisiaj jedziemy do Gdyni do oceanarium - dla mojego syna to wielka gratka bo on mały przyrodnik jest

dziewczyny będziemy zachodzić lato przed nami a co za tym idzie okres rozrodczości w przyrodzie więc i u Nas na bb fasolki sie posypią:-)

reklama
Robin wiem co czujesz bo u mnie wczoraj na parę godzin był malutki siostrzeniec i jaki słodki taki tylko do kochania i schrupania a grzeczny i tak patrzę na niego jak spał i też tak sobie w duchu mówię że bym chciała mieć już takiego skarba na świecie
Witaj Lopop Kochana chciałam Cię zapytać jak ziółka? Pijesz??? Widzisz jakies zmiany!!!

:-)Witam się niedzielnie ;-)

GUFI OGROMNE GRATKI I SZCZĘŚLIWYCH 9 M-CY ;-):tak::-)

ROBIN też mam w tym cyklu takie przeczucie :tak: jak co miesiąc zresztą :-D temp rośnie ładnie dziś już 36,7 - owu była, bobosexy też cycki tkliwe to co może być ... chyba nie @ :baffled: ja muszę czekać do 4.05 :sorry2: to wieki

Trzymam za Nas &&&&& Oby to były dobre przeczucia. Bądźmy dobrej myśli Batonik!!!

dziewczyny będziemy zachodzić lato przed nami a co za tym idzie okres rozrodczości w przyrodzie więc i u Nas na bb fasolki sie posypią:-)

No koniecznie !!!! Lopop miłego dnia w oceanarium, zrób jakies fotki szkoda, że nad moze mam tak daleko!!!
Ja może sie z M wybiorę do Kazimierza, bo mam niedaleko!!! Może zabierzemy ze sobą rowery!!!

ja się tak nie bawię co komputer zrobił z moimi komentarzami w poprzednim poście:no::no::no::no::angry::angry: a tyle się naprodukowałam:nerd::nerd::nerd:

Do góry