reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tośka No to wywołaliście wczoraj wredotę, ale jak już miała przyjść to lepiej że wcześniej niż jakby znowu się miała spóźnić.
Wracaj prędko do zdrówka!

reklama
Ja zmykam kochane na zakupy...a później to już będziemy się z W. sobą zajmować więc do poniedziałku moje miłe :-)

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

Misss Dzisiaj Ślub Wasz :)
życzę Wam szczęścia wiele
stadka dzieci! mrowia wnuków i.... zgadnij! .. Tak prawnuków też! ;D
Oprócz tego powodzenia
marzeń planów, snów spełnienia.
Dużo zdrowia, pełnej kasy
i Miłości po wsze czas! :)

życzy Kinga
:happy:
i ja się dołączam do Tych pięknych życzeń

melduję się z rana z @ czyli Tośka znowu razem:-)
i dzisiaj jestem niańką siostrzeńca ale słodki z niego malec tak się śmieje i wcale nie chciał iść spać bo z moim synem dokazywali ale w końcu padł jak kamfora i śpi a ja szybciutko ogarnę domek przez ten czas

:-)witam się kobitki ;-)

Droga missss

1. Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom.

2. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły.

3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach.

4. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć, tylko po co?

5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora.

6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa rozpalajcie.

7. Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta.

8. U sąsiadki wrót nie stójcie, tajemnice swe szanujcie.

9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek

10. A gdy siwe obie głowy - damy Wam poradnik nowy.

W maleńkiej obrączce uczuć świat cały,
Miłość, obowiązek, wzniosłe ideały.
Maleńka obrączka, a znaczy tak wiele...

Na całe życie włożona w kościele.

najlepsze życzenia

WItam się sobotnio i z @@@@@@@@@ i z mega przeziębieniem :-(

nowy cykl zaczynamy :-(

miłego dnia

i ja się dołączam do Tych pięknych życzeń

melduję się z rana z @ czyli Tośka znowu razem:-)
i dzisiaj jestem niańką siostrzeńca ale słodki z niego malec tak się śmieje i wcale nie chciał iść spać bo z moim synem dokazywali ale w końcu padł jak kamfora i śpi a ja szybciutko ogarnę domek przez ten czas

ach te wredne wredoty juz moglby sobie odpuścić :(
3majcie sie
i pewnie do wieczorka

Witam się z rańca...
jak zwykle wczoraj padłam o 22...i już jestem "na nogach" ;-)

Świetnie! GRATULUJĘ! Super przyrost.

Cudna dzidziunia! GRATULUJE! 2cm szczęścia!
A co do ciśnienie to wczoraj generalnie coś było nie tak, ja też to czułam. Najważniejsze że nie jest wysokie, bo to nic dobrego. A niskie zawsze można sobie jakoś delikatnie podnieść.
Na kiedy Co lekarz wyliczył termin ?

Missiiss dzisiaj Twój...a właściwie Wasz wielki dzień!
Życzę wszystkiego co najpiękniejsze na kolejne dni :-) Niech będzie tak jak sobie to wymarzyliście!

I ja się witam z rana. :tak:

Pięknie! :-)

Ale cudna - malunia dzidzia! :-)

Dziękuję Lenko,dziś już lepiej. :tak:
W nocy miała gorączkę i trochę kaszlała,a od rana na razie cisza. :tak: :-)
Chyba się nawet na spacer zdecydujemy,bo ma być ciepło. :tak:

Hahaha,ale się uśmiałam! :laugh2:

Mrrr,bomba! :laugh2: :-p :laugh2:
dziękuję Wam dziewczynki:***

Agutka uważaj skarbie z tym spacerkiem mimo ładnej pogody,zeby Malutkiej nie przewiało.mnie lekarz kazał bardzo uważać na Jule bo pogoda teraz zdradliwa a ona nie ma odproności po przeziębieniu.życzę Zuziuni żeby szybciutko wyzdrowiała bo dworek i nowa koparka pewnie czeka:-)

WItam się sobotnio i z @@@@@@@@@ i z mega przeziębieniem :-(

nowy cykl zaczynamy :-(

miłego dnia
tulam, tulam, tulam i całuję:* :-(

Missiiss skarbie życzę Ci w tak pięknym dniu wszystkiego co najlepsze z Twym wybrankiem serca:-)

"W zgodzie serc i myśli,
a zawsze dłoń w dłoni
płyńcie tą łodzią,która zwie się życie,
jak teraz w tej godzinie.
Niech Wam życie całe płynie
w wierze,nadziei i miłości"

Wcześniej była betka: 1186
A teraz 2579.
M mówi że jest ok, bo liczył a jak Wy myślicie kochane, dobrze rośnie?

dobrze :) gratuluję :)

to i ja dołączam do imprezy :) choć nastuj i samopoczucie nieimprezowe...stranie niskie cisnienie mam i źle się czuję dzisiaj, ale miło mi do Was zajrzeć :)

Byłam wczoraj u ginka i załączam Wam zdjatko małej 2 cm fasoliny :) jak widziałam bijące serduszko to się popłakałam....Zobacz załącznik 238861

gratuluję ślicznej fasolki
oto pokoik jeszcze nie ma firanki, ale dzisiaj już bedzie :)
x42cgo.jpg

29429og.jpg

2s6a36e.jpg

214cjeg.jpg

Pajka,śliczniusi. :-)

Lenka,uważamy. :-) Lekarka powiedziała,że na trochę można wyjść,jak nie ma gorączki,poza tym dziecku na dworku lepiej się oddycha - na świeżym powietrzu. :tak: :-)

A takie pantofelki moja Córcia sobie dziś wybrała w sklepie - oczywiście,już w nich wracać musiała. :-D :tak:

pantofelki.jpg

reklama
dobrze :) gratuluję :)

gratuluję ślicznej fasolki
oto pokoik jeszcze nie ma firanki, ale dzisiaj już bedzie :)
x42cgo.jpg

29429og.jpg

2s6a36e.jpg

214cjeg.jpg
pajeczko cudny pokoik:) teraz firanki, mebelki i będzie cacy;)

Pajka,śliczniusi. :-)

Lenka,uważamy. :-) Lekarka powiedziała,że na trochę można wyjść,jak nie ma gorączki,poza tym dziecku na dworku lepiej się oddycha - na świeżym powietrzu. :tak: :-)

A takie pantofelki moja Córcia sobie dziś wybrała w sklepie - oczywiście,już w nich wracać musiała. :-D :tak:

pantofelki.jpg

jakie śliczne te buciki!:)
Mam nadzieję,że Zuzia czuje się już lepiej i spacerek dobrze jej zrobil:)

Do góry