reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No koniecznie !!!! Lopop miłego dnia w oceanarium, zrób jakies fotki szkoda, że nad moze mam tak daleko!!!
Ja może sie z M wybiorę do Kazimierza, bo mam niedaleko!!! Może zabierzemy ze sobą rowery!!!
ach Kazimierz też zazdroszczę piękny
dzisiaj rzeczywiście pogoda super więc warto niedzielę spędzić inaczej
ja też inseminację przełożę na troszeczkę później

ja się tak nie bawię co komputer zrobił z moimi komentarzami w poprzednim poście:no::no::no::no::angry::angry: a tyle się naprodukowałam:nerd::nerd::nerd:
to jest złośliwość przedmiotów martwych

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ach Kazimierz też zazdroszczę piękny
dzisiaj rzeczywiście pogoda super więc warto niedzielę spędzić inaczej
ja też inseminację przełożę na troszeczkę później

Pewnie dzięki wiosenno- letnim fluidkom zaciążymy w sposób naturalny!!! Czego i Tobie i sobie życzę!!!

;-)a my dziś idziemy na żużel :tak::-D z Agutki drużyną jeździmy :tak::-) a mój R właśnie pojechał na rower zrobi jakieś 60 km i wróci, dlatego ja z nim nie jeżdżę :laugh2::laugh2:

Witaj Lopop Kochana chciałam Cię zapytać jak ziółka? Pijesz??? Widzisz jakies zmiany!!!

Trzymam za Nas &&&&& Oby to były dobre przeczucia. Bądźmy dobrej myśli Batonik!!!

No koniecznie !!!! Lopop miłego dnia w oceanarium, zrób jakies fotki szkoda, że nad moze mam tak daleko!!!
Ja może sie z M wybiorę do Kazimierza, bo mam niedaleko!!! Może zabierzemy ze sobą rowery!!!

co miesiąc jestem dobrej myśli :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: i tylko to mi zostaje :laugh2::laugh2::laugh2:

;-)a my dziś idziemy na żużel :tak::-D z Agutki drużyną jeździmy :tak::-) a mój R właśnie pojechał na rower zrobi jakieś 60 km i wróci, dlatego ja z nim nie jeżdżę :laugh2::laugh2:[/QUOTE

No to się nam miłe dzionki zapowiadają, a ja dzisiaj miałam być w teatrze ale oddałam bilety koleżance bo mój m nie mógł iść a tu nagła zmiana planów i M ma wolne popołudnie ale biletów już nie mamy:)))]

reklama
;-)a my dziś idziemy na żużel :tak::-D z Agutki drużyną jeździmy :tak::-) a mój R właśnie pojechał na rower zrobi jakieś 60 km i wróci, dlatego ja z nim nie jeżdżę :laugh2::laugh2:
to już wiem czemu:-D:-D:-D
Edytowałam pościka i jest w nim pytanko do Ciebie więć wróc na poprzednia stronkę!!!
piję zacznę tzn. powinnam już pić wczoraj ale dzisiaj zacznę drugi cykl i zmiany widać i czuć wiesz mimo że piłam tylko przez 13 dni w poprzednim cyklu - czuć podbrzusze tak jakby tam pracowało i co najważniejsze na usg widać piękny pęcherzyk i szybko rośnie tylko że ja powinnam pić na tę drugą fazę też ale może jak mam zapisane dupka to po co ( właśnie tego nie wiem bo mój mąż mówi abym nie przesadziła i nie urodziła mu czworaczki ):rofl2:

Do góry