reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

I ja się witam z rana. :tak:

Wcześniej była betka: 1186
A teraz 2579.
M mówi że jest ok, bo liczył a jak Wy myślicie kochane, dobrze rośnie?

Pięknie! :-)

to i ja dołączam do imprezy :) choć nastuj i samopoczucie nieimprezowe...stranie niskie cisnienie mam i źle się czuję dzisiaj, ale miło mi do Was zajrzeć :)

Byłam wczoraj u ginka i załączam Wam zdjatko małej 2 cm fasoliny :) jak widziałam bijące serduszko to się popłakałam....Zobacz załącznik 238861

Ale cudna - malunia dzidzia! :-)

Agutka jak Zuzia się czuje?:*

Dziękuję Lenko,dziś już lepiej. :tak:
W nocy miała gorączkę i trochę kaszlała,a od rana na razie cisza. :tak: :-)
Chyba się nawet na spacer zdecydujemy,bo ma być ciepło. :tak:

:szok::-D nie spodziewałam sie, aż takiej imprezy...to wskoczę w coś odpowiedniego jak striptiserów :-D
w zeszłym roku moja przyjaciółka zrobiła mi niespodziankę jak spedzałąm u niej urlop w Hamburgu i zabrała mnie na spektakl Chipideilsów
(cholipa nie wiem jak to się pisze poprawnie) ale ciacha :-D ona była wtedy w 5 miesiacu ciaży i ja na scenę wyciagnęli...ale było smiechu :-D

Hahaha,ale się uśmiałam! :laugh2:

:laugh2:missss została porwana przez swojego lubego ale.......

wieczór panieński uważam za otwarty :tak::-D:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 238900oto nasza niespodzianka misss:laugh2::laugh2::laugh2:

Mrrr,bomba! :laugh2: :-p :laugh2:

Miss,Kobieto! Co Ty najlepszego robisz??? Ślub? I to drugi z tym samym? Dziewczyno,przemyśl to! Koniec wolności,rozumiesz? Taaaakie ciacha Cię ominą,ło matko!

striptizer.gif
Chippendale.gif

A tak poważnie teraz. :-D

Wszystkiego co najwspanialsze na tej wspólnej autostradzie życia!
Aby wszystkie Wasze wspólne lata były tak cudowne,jak ten dzisiejszy dzień!

bo108-d.jpg

I jeszcze na "pocieszenie",hahaha. :-p

zdjecie_na_tytul_ogierow.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agutka to dobrze że na razie Zuzia ma się lepiej. Nie wiem jak to jest ze spacerami jak dzidzia chora, ale faktycznie zapowiada się piękny dzień więc jak możecie to lepiej wyjść bo małej królewnie pewnie też się już nudzi to siedzenie.

A my dzisiaj nie zjemy jajecznicy jak co sobotę...bo W. musiał do firmy pojechać :-( ale obiecał że wróci przed 12.
Idę sobie zrobić kawusię i może jakąś kanapeczkę i jeszcze trochę posiedzę.

Ostatnia edycja:
witam

moje dziecko ma sie lepiej tak wiec cieszy mnie to:) nie ma gorączki jest okej.

a mnie teraz wkórwił sąsiad bo stuka mi w ścianę i obudził Filipa!!! :crazy::angry:

Myszka to i ja kawke z tobą wypiję..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Misss Dzisiaj Ślub Wasz :)
życzę Wam szczęścia wiele
stadka dzieci! mrowia wnuków i.... zgadnij! .. Tak prawnuków też! ;D
Oprócz tego powodzenia
marzeń planów, snów spełnienia.
Dużo zdrowia, pełnej kasy
i Miłości po wsze czas! :)

życzy Kinga
:happy:

Grzeniu właśnie poszedł po bułeczki,więc zaraz wszamamy śniadanko,później On pójdzie sobie do pracy,ja poodkurzam i chyba wyjdziemy z Zuzią w końcu z domku. :-) ;-)

Na obiad dziś spaghetti,więc specjalnie nie mam niczego do szykowania. :-p ;-)

ja dziś na obiad zrobię stroganoffa :)
śniadanie też zaraz bedziemy jedli pewnie. u nas dziś brzydka pogoda wiec nie wiem jak bedzie z wyjsciem. Ale za to wczoraj młody był wiec spoko;)
teraz ogląda nick jr u nas w łózku

reklama
Do góry