reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dobrze

dziewczyny dzisiaj wieczór panieński miss - witamy zaś imprezka:-D:-D:-D
to i ja dołączam do imprezy :) choć nastuj i samopoczucie nieimprezowe...stranie niskie cisnienie mam i źle się czuję dzisiaj, ale miło mi do Was zajrzeć :)

Byłam wczoraj u ginka i załączam Wam zdjatko małej 2 cm fasoliny :) jak widziałam bijące serduszko to się popłakałam.... maluch, 2010.04.22, 8w1d.jpg

ŁoŁ,a ja sobie właśnie wyliczyłam,że dziś mamy z Grzeniem 100dniówkę. :-D Do 1szej Rocznicy Ślubu. :-D

Agutka jak Zuzia się czuje?:*

to i ja dołączam do imprezy :) choć nastuj i samopoczucie nieimprezowe...stranie niskie cisnienie mam i źle się czuję dzisiaj, ale miło mi do Was zajrzeć :)

Byłam wczoraj u ginka i załączam Wam zdjatko małej 2 cm fasoliny :) jak widziałam bijące serduszko to się popłakałam....Zobacz załącznik 238861
kochana to jest cudowny widok, łezka kręci się w oku:)
gratuluję Ci słońce , niech się fasolka dobrze chowa.
a ciśnienie może masz złe bo ponoć zła dzisiaj pogoda dla ludzi, którzy są wrażliwi na pogodę.ja chyba również do nich należę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Byłam wczoraj u ginka i załączam Wam zdjatko małej 2 cm fasoliny :) jak widziałam bijące serduszko to się popłakałam....Zobacz załącznik 238861

piękne maleństwo och kiedy u mnie się takie cudo zagnieździ :-(
witaj olkale ciśnienie Tobie podskoczy bo zaprosiliśmy striptiserów więc bądź z nami:-p:-p:-p
Mysza a Ty z truskawkami do nas

piękne maleństwo och kiedy u mnie się takie cudo zagnieździ :-(
witaj olkale ciśnienie Tobie podskoczy bo zaprosiliśmy striptiserów więc bądź z nami:-p:-p:-p
Mysza a Ty z truskawkami do nas
:szok::-D nie spodziewałam sie, aż takiej imprezy...to wskoczę w coś odpowiedniego jak striptiserów :-D
w zeszłym roku moja przyjaciółka zrobiła mi niespodziankę jak spedzałąm u niej urlop w Hamburgu i zabrała mnie na spektakl Chipideilsów
(cholipa nie wiem jak to się pisze poprawnie) ale ciacha :-D ona była wtedy w 5 miesiacu ciaży i ja na scenę wyciagnęli...ale było smiechu :-D

kochane jakoś pusto tu...miałam chęci posiedzieć i poklikać trochę, ale łepek tak mnie naparza się legnę chyba wcześniej do łóźka...buziaki i miłych staranek, wywoływanek, przytulanek :)

:szok::-D nie spodziewałam sie, aż takiej imprezy...to wskoczę w coś odpowiedniego jak striptiserów :-D
w zeszłym roku moja przyjaciółka zrobiła mi niespodziankę jak spedzałąm u niej urlop w Hamburgu i zabrała mnie na spektakl Chipideilsów
(cholipa nie wiem jak to się pisze poprawnie) ale ciacha :-D ona była wtedy w 5 miesiacu ciaży i ja na scenę wyciagnęli...ale było smiechu :-D
widzisz pasujesz i Mysza będzie druga ciążowa:-D:-D:-D:-D
ale będzie zabawa

kochane jakoś pusto tu...miałam chęci posiedzieć i poklikać trochę, ale łepek tak mnie naparza się legnę chyba wcześniej do łóźka...buziaki i miłych staranek, wywoływanek, przytulanek :)
położ się bo pogoda jakaś lipna no szkoda że ta wiosna taka słaba :(
mąż był z Tobą na badaniu

reklama
:-) witam babeczki ;-)

doczytałam Was w końcu :tak::-D ale skrobiecie :rofl2:

kurcze temp coś mi nie rośnie dziś znowu 36,3 :sorry2:
a gdzie mierzysz w ustach czy dowcipnie?

zmykam bo coś moi panowie chcą spędzić miły wieczorek we trójkę
nie wiem czy jutro z rana do Was zajrzę bo jutro mam pod opieką siostrzeńca( ale mały będzie wykochany):):):)

Do góry