tylko gdzie jest panna młoda?dobrze
dziewczyny dzisiaj wieczór panieński miss - witamy zaś imprezka
reklama
to i ja dołączam do imprezy choć nastuj i samopoczucie nieimprezowe...stranie niskie cisnienie mam i źle się czuję dzisiaj, ale miło mi do Was zajrzećdobrze
dziewczyny dzisiaj wieczór panieński miss - witamy zaś imprezka
Byłam wczoraj u ginka i załączam Wam zdjatko małej 2 cm fasoliny jak widziałam bijące serduszko to się popłakałam....
ŁoŁ,a ja sobie właśnie wyliczyłam,że dziś mamy z Grzeniem 100dniówkę. Do 1szej Rocznicy Ślubu.
Agutka jak Zuzia się czuje?:*
kochana to jest cudowny widok, łezka kręci się w okuto i ja dołączam do imprezy choć nastuj i samopoczucie nieimprezowe...stranie niskie cisnienie mam i źle się czuję dzisiaj, ale miło mi do Was zajrzeć
Byłam wczoraj u ginka i załączam Wam zdjatko małej 2 cm fasoliny jak widziałam bijące serduszko to się popłakałam....Zobacz załącznik 238861
gratuluję Ci słońce , niech się fasolka dobrze chowa.
a ciśnienie może masz złe bo ponoć zła dzisiaj pogoda dla ludzi, którzy są wrażliwi na pogodę.ja chyba również do nich należę.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
to i ja dołączam do imprezy choć nastuj i samopoczucie nieimprezowe...stranie niskie cisnienie mam i źle się czuję dzisiaj, ale miło mi do Was zajrzeć
Byłam wczoraj u ginka i załączam Wam zdjatko małej 2 cm fasoliny jak widziałam bijące serduszko to się popłakałam....Zobacz załącznik 238861
piękne maleństwo och kiedy u mnie się takie cudo zagnieździ :-(
witaj olkale ciśnienie Tobie podskoczy bo zaprosiliśmy striptiserów więc bądź z nami
Mysza a Ty z truskawkami do nas
nie spodziewałam sie, aż takiej imprezy...to wskoczę w coś odpowiedniego jak striptiserówpiękne maleństwo och kiedy u mnie się takie cudo zagnieździ :-(
witaj olkale ciśnienie Tobie podskoczy bo zaprosiliśmy striptiserów więc bądź z nami
Mysza a Ty z truskawkami do nas
w zeszłym roku moja przyjaciółka zrobiła mi niespodziankę jak spedzałąm u niej urlop w Hamburgu i zabrała mnie na spektakl Chipideilsów
(cholipa nie wiem jak to się pisze poprawnie) ale ciacha ona była wtedy w 5 miesiacu ciaży i ja na scenę wyciagnęli...ale było smiechu
kochane jakoś pusto tu...miałam chęci posiedzieć i poklikać trochę, ale łepek tak mnie naparza się legnę chyba wcześniej do łóźka...buziaki i miłych staranek, wywoływanek, przytulanek
widzisz pasujesz i Mysza będzie druga ciążowanie spodziewałam sie, aż takiej imprezy...to wskoczę w coś odpowiedniego jak striptiserów
w zeszłym roku moja przyjaciółka zrobiła mi niespodziankę jak spedzałąm u niej urlop w Hamburgu i zabrała mnie na spektakl Chipideilsów
(cholipa nie wiem jak to się pisze poprawnie) ale ciacha ona była wtedy w 5 miesiacu ciaży i ja na scenę wyciagnęli...ale było smiechu
ale będzie zabawa
położ się bo pogoda jakaś lipna no szkoda że ta wiosna taka słabakochane jakoś pusto tu...miałam chęci posiedzieć i poklikać trochę, ale łepek tak mnie naparza się legnę chyba wcześniej do łóźka...buziaki i miłych staranek, wywoływanek, przytulanek
mąż był z Tobą na badaniu
Witam na panienskim!!!:-) witam babeczki ;-)
doczytałam Was w końcu ale skrobiecie
kurcze temp coś mi nie rośnie dziś znowu 36,3
Batonik nie martw sie, jeszcze urosnie
Lenka a jaka mialas przerwe miedzy badaniami? Ile godzin?
reklama
a gdzie mierzysz w ustach czy dowcipnie?:-) witam babeczki ;-)
doczytałam Was w końcu ale skrobiecie
kurcze temp coś mi nie rośnie dziś znowu 36,3
zmykam bo coś moi panowie chcą spędzić miły wieczorek we trójkę
nie wiem czy jutro z rana do Was zajrzę bo jutro mam pod opieką siostrzeńca( ale mały będzie wykochany)
Podziel się: