reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Popłakałam się znów.Moja teściowa daje czadu, dokucza mi od rana.jadę dzisiaj z Jula do lekarza do kontroli i ta ciągle mi gada,że dziecko źle leczone, że dalej chore, wylicza mi co mam powiedzieć lekarzowi a czego nie, o co zapytać.myslałam że jej jebne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za wstrętna stara jędza.kłóci się z teściem i wyzywa na mnie i próbuje mi udowodnić jaką jestem złą matka.bo jak ściągam małej katarek gruszką(lekarz kazał bo jest bardzo głęboko) to na pewno małej błone uszkodzę i ona się nie godzi żebym to robiła! a czyje to do cholery jest dziecko?! ja się staram dbam o małą, nie poszłam do pracy bo chcę ją wychowywać sama a ta mi tu rządzić będzie! i brzuch mnie boli z tych nerwów i cała się trzęsę;(
co za teściowa:oo2::confused2: wisz co ty sie nie przejmuj nie słuchaj jej a bynajmniej wpuszczaj jednym uchem a wypuszczaj drugim. teraz nie mozesz sie denerwować. unikaj kontaktu znią moja droga to moze pomoze troszke.
Ty wiesz najlepiej co jest dobre dla twojego dziecka przeciez jestes jej matką i krzywdy nie dasz zrobić to logiczne. 3maj sie twardo ;)

ja ostatnio też miałam dziwny sen poprostu chory! jakiś dinozaur mi sie snił że chodził pomiedzy blokami u nas i polował na ludzi :errr::-D

dlaczego głupi kochana?;)
może przepowiadający ciążę?:)
widzisz u mnie to tez był objaw.teraz to już wiem.śniły mi się głupie rzeczy i niestety dalej śnią.o takich sytuacjach zupełnie niemozliwych i nienormalnych i takich po prostu dziwnych;)

Popłakałam się znów.Moja teściowa daje czadu, dokucza mi od rana.jadę dzisiaj z Jula do lekarza do kontroli i ta ciągle mi gada,że dziecko źle leczone, że dalej chore, wylicza mi co mam powiedzieć lekarzowi a czego nie, o co zapytać.myslałam że jej jebne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za wstrętna stara jędza.kłóci się z teściem i wyzywa na mnie i próbuje mi udowodnić jaką jestem złą matka.bo jak ściągam małej katarek gruszką(lekarz kazał bo jest bardzo głęboko) to na pewno małej błone uszkodzę i ona się nie godzi żebym to robiła! a czyje to do cholery jest dziecko?! ja się staram dbam o małą, nie poszłam do pracy bo chcę ją wychowywać sama a ta mi tu rządzić będzie! i brzuch mnie boli z tych nerwów i cała się trzęsę;(

współczuję glupia baba a nie mozesz jej powiedziec co o tym myślisz i że to Ty jesteś matką

Czesc Dziewczyny
Mam takie pytanko-jak myślicie czy to możliwe że tydzień po poronienu (juz nie krwawie ani nie plamie) mam już dni płodne? Pytam bo troche mnie pobolewa lewy jajnik i śluz taki jakby płodny? Temp nie mierze bo nigdy sie tym nie interesowałam bo nie wiem o co w tym chodzi.
I tak się zastanawiam czy to mozliwe żeby tak szybko płodne dni były?

możliwe czasami organizm płata nam figle z owu.

A my juz po lekarzu i obie jesteśmy chore i na
antybiotykach:(

Missiiss oby miała piękną pogode, kurczę aż na wspomnienia mi sie zebrało jaki to piękny jest dzień ślubu.

Ostatnia edycja:
A my juz po lekarzu i obie jesteśmy chore i na
antybiotykach:(

Missiiss oby miała piękną pogode, kurczę aż na wspomnienia mi sie zebrało jaki to piękny jest dzień ślubu.

Widzę,że coraz więcej chorowitków na naszym wątku. :-(
Zdrówka dla Majci!

Ach,ja też właśnie po smsie Miss wspominałam swój ślub. :-D Już się nie mogę drugiego doczekać! :-p ;-) :-D

reklama
cześć jestem po przerwie z ranka - już pisałam erba mój M wyłaczył mi laptopa jak była syna myć po pisał raporty i nawet się z Wami nie pożegnałam

Do góry