reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
eijf życzę Ci z całego serca żebyś jak najszybciiej zaszła w ciażę.:)
Widziałam Twój wykres dlatego do Ciebie skierowałam pytanie bo u mnie wykres wygląda podobnie:)
My szaleliśmy od 8dc prawie codziennie:) i nadal szalejemy bo nie jestem pewna czy owu była....
Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok. Może za bardzo sie pzykładasz do tego. Może dzięki temu, ze w tym miesiącu było inaczej i owulka Cię zaskoczyła okaże sie, ze będziesz miała swoja wymarzoną fasolkę:):):) Trzymam kciuki zeby tak było:)

A co do stażu to podziwiam:) 8 lat...Ja nigdy tak długo z nikim nie byłam... Z moim mężem jestem 2 lata 6 miesięcy i 8 dni:)
u nas staralismy sie pare dni przed owu(ale za daleko chyba)potem w dwa dni przed owu,w nia sama i dzien po (oraz kolejne dni ale wtedy juz bylo po niej a ja jeszcze nie wiedzialam).zaluje ze w dzien przed owu wkorzona bylam ale kto to wiedzial.zreszta czesto wypadalo to wlasnie w dzien przed i nic z tego nie wychodzilo wiec sukcesu i tak to nie zapewnia.(jakos tak codzien po @ mi nie pasuje bo bym zwariowala chyba).
8 lat tez uwazam za cos duzego.szczegolnie ze kiedys nie bylo latwo bo granice nie byly otwarte i koszmar z tymi papierami.poza tym jakis czas mieszkalam w jeszcze innym kraju gdzie on mnie odbieral lub odwiedzial co weekend.jak my to wytrzymalismy?sama nie wiem kiedy to zlecialo!

Mi się bliźniaki nigdy nie marzyła ale mój tata mial braci bliźniaków i od strony mojej mamy też w rodzinie były bliźniaki. Więc prawdopodobieństwo jest:)

u mnie koligacja z bliźniakami też jest..moja babcia miałą rodzeństwo bliżniaków, sama urodziłą bliźniaki ( moją mamę i jej brata). Moja mama urodziłą bliźniaki ( moje siostry) a ja jestem siostrą tych bliźniąt-czyli łączenie takie same jak u babci...poczekamy, zobaczymy..:-)

reklama
Do góry