reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

eijf pewnie ze sie liczy,wow 8 lat-gratulacje:)slub to tylko papierek a obraczka-GPS,liczy sie to czy sie kochacie:)
my nawet zaczelismy gadac o slubie ale odlozylismy planu ze wzgledu na to ze postanowilismy sie najpierw starac(inna wersja byla taka ze za rok ale ciesze sie ze zdecyd.wczesniej bo widze ile to trwa).Poza tym az tak strasznie mi nie zalezy.jakos to pewnie zalatwimy jesli chodzi o "papierek" ale na razie nie mam do tego glowy.trudno cos planowac jak sie nie wie kiedy w ciazy bede(i czy bede)

reklama
eijf podejrzewam tą owulkę wczesniej bo śluz płodny pojawił się wczesniej, a w 12dc strasznie bolał mnie lewy jajnik... Wiem, ze te tempki sa niskie i nie wskazują na owulacje ale mam takie przeczucie, ze ta owulka była wtedy... Czas pokaże:)

eijf podejrzewam tą owulkę wczesniej bo śluz płodny pojawił się wczesniej, a w 12dc strasznie bolał mnie lewy jajnik... Wiem, ze te tempki sa niskie i nie wskazują na owulacje ale mam takie przeczucie, ze ta owulka była wtedy... Czas pokaże:)
moglo tak byc.ja tez mialam wczesniej owu i wlasnie nizsza temperatura sie zaczela niz zwykle(zobacz sobie) ale dopiero trzecia jak wpisalam to pokazala sie linia wiec mysle ze jutro powinnas wiedziec.ja tez mialam sluz wczesniej(plodny),do tego test wczesniej wyszedl(myslalam ze wadliwy ale wyszedl najpierw negat,potem dwa dni pozyt,i znow negat) no i czulam jajnik(lekaz potwierdzil ze z lewego byla owu).tak wiec moglo tak byc ze juz byla.poczekaj na jutrzejsza temperature.
nawet nie wiesz jak mnie cieszyla ta info ze naprawde byla bo jedynie usg daje te 100% pewnosc.mowil ze bede w ciazy bo ze mna ok.jak po roku sie nie uda to moj chlopak ma sie badac...oby nie bylo to konieczne.
zaluje ze bardziej nie szalelismy w okolicach owu bo sie jej nie spodziewalam...

eijf jak myslisz czy moje przypuszczenia co do owulki mogą być prawdziwe? Tzn. czy owu mogła być w 12dc?

pati ponawiam moją prośbe o "wróżbę" Twojego synka:)

mmm... dziewczyny mają rację. Zrób test albo najlepiej bete. Będziesz wtedy wiedziała na czym stoisz. A tak bez sensu sie denerwujesz...

Pati ja też bym chciała :-)

eijf życzę Ci z całego serca żebyś jak najszybciiej zaszła w ciażę.:)
Widziałam Twój wykres dlatego do Ciebie skierowałam pytanie bo u mnie wykres wygląda podobnie:)
My szaleliśmy od 8dc prawie codziennie:) i nadal szalejemy bo nie jestem pewna czy owu była....
Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok. Może za bardzo sie pzykładasz do tego. Może dzięki temu, ze w tym miesiącu było inaczej i owulka Cię zaskoczyła okaże sie, ze będziesz miała swoja wymarzoną fasolkę:):):) Trzymam kciuki zeby tak było:)

A co do stażu to podziwiam:) 8 lat...Ja nigdy tak długo z nikim nie byłam... Z moim mężem jestem 2 lata 6 miesięcy i 8 dni:)

reklama
Do góry