reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc laseczki, zgłaszam się przykłądnie po molestowaniu..cierpiałam wczoraj katusze, tak mnie brzuch bolał- jajniki..dziś jszcze tylko kłują..co za owulka, szok..tempka jeszcze nisko, ale zrobiło sie sucho, wiec na pewno podskoczy..
mmm...TESTUJM TESTUJ, TESTUJ, TESTUJ, TESTUJ!!!!!!!!!!luteina nie wpływa na tempeature!!!!!!!kobieto rób test, po takim czasie nie potrzebujesz czulszego, 25 też ci wykaże, zobaczysz...czekamy na wiesci i foto dwóch kresek...:tak::tak:

reklama
dopiero co tyle sie naisalam i skasowalam przez przypadek

mmm-mialam juz sie nie wtracac ale sama znow zaczynasz gdybania i nie moge.Dlaczego tak sie meczysz tysiacami pytan i zastanawiasz sie czy to moze to albo moze tamto skoro jedna opcje mozesz potwierdzic lub wykluczyc?My ci juz na tym etapie pomoc nie mozemy.Jesli ta owu byla tam gdzie wypada kreska to jestes juz 15 dpo i jak najbardziej mozesz zrobic test tym bardziej ze temperatura wysoka!Nie wazne jaki test.te najczulsze sa do wczesnego wykrywania (10 dpo),niektorzy je odradzaja bo kobieta ma czasem tyle tego hormonu nie bedac w ciazy wiec rob jakikolwiek z apteki!Poza tym sandrahaha pisala chyba ze ten czulszy wyszedl jej bardzo slabo a ten normalny wyraznie.tylko prosze cie zrob go i nie snuj wiecznych rozwazac co to moze byc.przynajmniej jedno przyblizy cie do pradwy!

nikiforka-co za okropnosc!Zycze powodzenia w dalszej walce.ja tez ciesze sie ze zrobilam sobie usg dopochwowe bo troche mnie to uspokoilo i teraz wiem napewno ze owu byla.troche wczesnie (szkoda ze nie szalelismy wtedy wiecej).

kiciaq-moze tobie sie przesunela?nie testy (choc nalezy je tylko z obserwacjami stosowac i temperatura) nigdy nie zawiodly.kiedys wyszly dopiero 16dpo.wiec staraj sie mimo wszytsko(lekarz odradzil mi sugerowanie sie tylko testami).szczegolnie do skoku temperatury!a testy mozesz robic nadal(ja mialm nie robic ale i tak robilam)

pati-wprawdzie nie jestem mezatka ale staz mam chyba niezly bo prawie 8 lat.To tez sie liczy nie?

rozmawialyscie o jedzeniu?ja uwielbiam jesc!Szczegolnie makarony pod rozna postacia!

Ostatnia edycja:
dopiero co tyle sie naisalam i skasowalam przez przypadek

mmm-mialam juz sie nie wtracac ale sama znow zaczynasz gdybania i nie moge.Dlaczego tak sie meczysz tysiacami pytan i zastanawiasz sie czy to moze to albo moze tamto skoro jedna opcje mozesz potwierdzic lub wykluczyc?My ci juz na tym etapie pomoc nie mozemy.Jesli ta owu byla tam gdzie wypada kreska to jestes juz 15 dpo i jak najbardziej mozesz zrobic test tym bardziej ze temperatura wysoka!Nie wazne jaki test.te najczulsze sa do wczesnego wykrywania (10 dpo),niektorzy je odradzaja bo kobieta ma czasem tyle tego hormonu nie bedac w ciazy wiec rob jakikolwiek z apteki!Poza tym sandrahaha pisala chyba ze ten czulszy wyszedl jej bardzo slabo a ten normalny wyraznie.tylko prosze cie zrob go i nie snuj wiecznych rozwazac co to moze byc.przynajmniej jedno przyblizy cie do pradwy!

nikiforka-co za okropnosc!Zycze powodzenia w dalszej walce.ja tez ciesze sie ze zrobilam sobie usg dopochwowe bo troche mnie to uspokoilo i teraz wiem napewno ze owu byla.troche wczesnie (szkoda ze nie szalelismy wtedy wiecej).

kiciaq-moze tobie sie przesunela?nie testy (choc nalezy je tylko z obserwacjami stosowac i temperatura) nigdy nie zawiodly.kiedys wyszly dopiero 16dpo.wiec staraj sie mimo wszytsko(lekarz odradzil mi sugerowanie sie tylko testami).szczegolnie do skoku temperatury!a testy mozesz robic nadal(ja mialm nie robic ale i tak robilam)

pati-wprawdzie nie jestem mezatka ale staz mam chyba niezly bo prawie 8 lat.To tez sie liczy nie?

rozmawialyscie o jedzeniu?ja uwielbiam jesc!Szczegolnie makarony pod rozna postacia!
eijf pewnie ze sie liczy,wow 8 lat-gratulacje:)slub to tylko papierek a obraczka-GPS,liczy sie to czy sie kochacie:)

eijf jak myslisz czy moje przypuszczenia co do owulki mogą być prawdziwe? Tzn. czy owu mogła być w 12dc?

pati ponawiam moją prośbe o "wróżbę" Twojego synka:)

mmm... dziewczyny mają rację. Zrób test albo najlepiej bete. Będziesz wtedy wiedziała na czym stoisz. A tak bez sensu sie denerwujesz...

reklama
eijf jak myslisz czy moje przypuszczenia co do owulki mogą być prawdziwe? Tzn. czy owu mogła być w 12dc?

pati ponawiam moją prośbe o "wróżbę" Twojego synka:)

mmm... dziewczyny mają rację. Zrób test albo najlepiej bete. Będziesz wtedy wiedziała na czym stoisz. A tak bez sensu sie denerwujesz...

mysle ze aby to stwierdzic potrzebujesz jeszcze jednej(jutrzejszej temperatury).te dwie ostatnie sa wprawdzie niskie ale ja teraz mialam troche podobnie i tez sie zastanawialam.bo czesto mam od razu wielki skok a teraz taki sobie i mimo wszystko jak dodalam trzecia lekko wyzsza to wyrysowalo mi linie.Troche wczesnie ta owu ale ja podejrzewalam przez lekkie bole (nawet mi lekarz potwierdzil ze z lewego jajnika byla),sluz i testy.poczekaj wiec na jutrzejsza i powinnas wiedziec wiecej.

Do góry