zielona.wampirzyca
mamusieńka
Moja mama ma brata bliźniaka, ale ani ja ani siostra bliźniaków nie mamy :-(
A u nas na obiad - placki ziemniaczane, bo mi sie nic innego nie chce dziś robić![]()
ale przy plackach to od zagwizdania roboty jst
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja mama ma brata bliźniaka, ale ani ja ani siostra bliźniaków nie mamy :-(
A u nas na obiad - placki ziemniaczane, bo mi sie nic innego nie chce dziś robić![]()
ja lubie pierś kurczaka smażoną na klarowanym masełku, na złoto, a potem wrzuconą do piekarnika z odrobiną czerwonego winka, to danie popisowe mojego M, a do tego malutkie marcheweczki duszone na masełku pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycha...
zielona, kukurydze wczoraj jadłam, była pyszna
ziemniaków nie trę ręcznie (bo zawsze sobie palce pościeram), mam taki fajny robot, wkładam tarkę ze średnimi oczkami, ziemniaki, cebulkę i gotowe. Tylko stanie i smażenie moze być denerwujace
![]()
ja po prostu wrzucam ziemniaki do maszynki do mięsazielona, kukurydze wczoraj jadłam, była pyszna
ziemniaków nie trę ręcznie (bo zawsze sobie palce pościeram), mam taki fajny robot, wkładam tarkę ze średnimi oczkami, ziemniaki, cebulkę i gotowe. Tylko stanie i smażenie moze być denerwujace
![]()
a z innej beczki to dobrzez ze ta owu juz byla bo tu naprawde ciezko jesli chodzi o warunki i starania!nie wyobrazam sobie jakby to bylo