reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Agutka duża jest Zuzia jak na swój wiek:) nam też mówią że Filip jest wysoki ma dopiero skończone 3 lata a już mierzy 110cm.. a niedawno miał 106 pamietam.. rosną dzieci szybko

Mi kiedyś lekarka powiedziała,że z Zuzi to taki 5cio latek,hihihi. ;-)

Jejkuś,ostatnio przez to ciepełko Zuzia przestała spać w dzień,bo ciągle byłyśmy na dworze. A dziś? Zaraz będzie 2h,jak śpi.

Zmykam. Postaram się jeszcze później zajrzeć. :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
..ja się pooryczałam
nie wiem co sie dzieje ze mną jakieś przesilenie albo to przed @ mam taki stan dziwny:-( żyć mi sie nie chce momentami

Cze baby!
Miałam problemy z prolaktyną, torbiel, brak owu ale teraz wszystko jest ok, owu idealna tylko pracę też mam taką że siedzę w niej 24 lub 48 godzin, właśnie mam owu i przytulanki były wczoraj a dziś i jutro praca i trochę mi smutno bo czas leci a ja taką owulke marnuje.
Ty sie nie martw, bo przeciez nie trzeba trafiac w sama owulke! Mi gin ostatnio mowil, zeby na spokojnie do tego podchodzic, bo plemniory zyja w nas 48 h, a nawet dluzej:tak: Wiec poczekaja na jajo!

Betusia,asiucha-L zazdroszcze Wam że jesteście takie zapracowane. Ja od grudna siedzę w domku i szukam pracy ijest brzydko mówiąc dupa. Więc w domu tylko siedze rozmyślam i dostaje na głowe
A skad dokladnie jestes, bo ja tez z Wlkp:tak:

ostatnio brałam castagnusa i teraz przed @ nic nie bolało, nawet cycole- a ma co boleć, bo to takie 2 olbrzymy ;-) @ przyszła mi w poniedziałek a dziś jej już nie ma. tak chwalą tego castagnusa, że się szybciej zajdzie- ja nie zaszłam, ale nie cierpię :-)
Ja to bralam przez jakis tydzien i strasznie bolalala mnie po tym glowa:no: Potem okazalo sie, ze mam wysoka prl i przerzucilam sie na bromka.

a ja chyba juz jestem po owulce i teraz czekam na rezultaty...

Agutko i Kingo ja też nie lubię jak mój smyk choruje chyba żadne mamy tego nie lubią bo wtedy serce się kraje ze smutku że dziecko tak się męczy
Jak Zuzia dostałaś się do lekarza?

Dziewczyny czy wam też się chce tak spać czy tylko mną tak rzuca ?/ :-(

ja to dzisiaj powera dostałam raczej. posprzątałam cały dom, zrobiłam porządki w szafkach z ubraniami, wyczesałam piesiunia mojego kudłatego i koty, a na obiad usmażyłam chyba tonę naleśników- a to raczej pracochłonne zajęcie :-)
na mnie zawsze pogoda miała wpływ i jak ciśnienie nie dopisywało to miałam chęci spać cały dzień, ale dzisiaj nic mi nie jest, mimo @. sama jestem w szoku, bo oprócz porządków w domu, ze zwierzakami i tymi naleśnikami, to przeredagowałam kilka artykułów i prac semestralnych. normalnie jakbym więcej czasu miała- albo czas mi zwolnił ;-)

reklama
Cześć Pajeczko :-)

co tam u Was słychać ? jak samopoczucie ?

a nawet dobrze dziękuję. Pochłaniam duże ilości jedzenia :p sama się dziwie, ze aż tyle potrafie zmieścic :p

PAJECZKO mam pytanie czy ciebie po owu bolal jajnik????bo mnie wczoraj pobolewal a dzis jak mnie pare razy zabolal to az zeby zaciskalam tak rwalo jakby mi ktos wyrywal go a dzis mam chyba 6 dzien fazy lutealnej

nie bolało tak jak zaciążylam, a owu miałam bezbolesne.

Do góry