reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
cześć Asiucha
To może i lepiej,ze czasu brakuje Tobie i innymi sprawami głowe zajmujesz...moze o fasolinę bedzie prościej :)

a tutaj...część dziewczyn m.in. lopop i tośka czekają na spóźniajace sie @...obie robiły testy i były negatywne, więc sie źle nastawiają...
Lenka zaskoczyła ;) i jest w ciazy

batonik w trakcie owulki, też potwierdzonej monitoringiem, więc tylko trzymać kciuki.

Kilka dziewczyn na wspomagaczach, m.in. erba, bunia...niestety nie pamietam co z zabka i macku...

a u mnie w porzadku, czas spokojnie leci na wolnym, do pracy juz nie wracam do rozwiazania, jutro idę na usg, mam ochotę zobaczyc slicznego maluszka :) czuję sie dobrze, nic mi nie dolega :)

Super ze nie pracujesz i w domku wypoczywasz. Pochwal się co tam na usg zobaczysz!

witaj! :)
Dobrze że tak dużo nie myslisz o zaciążeniu brak czasu to w tej kwesti duży plus jest bo nie rozmyśla sie tyle o tym co nie powinno. Ciesze sie że u ciebie w porzadku. owu jest wiec trzeba sie cieszyć:) zycze owocnych staran mimo iż masz wątpliwości.
Jeżeli chodzi o mnie jestem przed @. nic wiecej.

pozdrawiam :happy:

Niby jak się nie mysli to może i większa szansa na zaciążenie ale ja znów mam tyle na głowie że zestresowana jestem i nerwowa i marzę o wyjeździe na urlop ale to nie wykonalne niestety.

1186 - wynik bety:)

Lena gratuluję fasoleczki!

siedzę w pracy i biadole, owu idealna a mnie w domu nie ma, nawet M się wkurzył, mówi że jeżdzę po lekarzach, skaczę z radości że mam owu a potem na 2 dni do pracy idę. Wydaję mi się że pęcherzyk pękł dzisiaj.

Lopop co u Ciebie?
Czy Robin tu jeszcze wogóle zagląda?

kochane ja uciekam bo mi się oczka kleją :tak:;-)

do jutra buziaki:tak::-D

kolorowych snow :)

oh oby ..za to wszystko co ja w zyciu dla innych zrobilam to powinnam miec tyyyyyyyyyle ze szok jesli te uczynki wracaja ze zdwojona sila a tak to mieszkam z moimi okropnymi tesciami ale mam kochanego meza i corciei to sa moje dwia najwieksze skarby teraz czekam na nastepny i na to ze kiedys spelni sie moje najwieksze marzenie o wlasnym mieszkanku albo domku :-(

No właśnie masz kochanego meza i corcie którzy napewno są dla Ciebie najważniejsi i wynagradzają Ci wszystkie złe chwile. Teście-odwieczny problem wszystkich chyba. My mieszkamy u dziadków(oni mają góre my dół) nie jest kolorowa bo to zawzięci ludzie ale wole po stokroć to niż mieszkanie z teściami...więc wspolczuje Tobie.
Marzenie o własnym domku-też takie mam... najgorsze jest to że miałabym nie jedną możlwiość ale co zrobić jak dziadki i teście sknery jakich mało i jedni(teście) wszystko dali córeczce a drudzy(dziadki) chcą wziąć wszystko do grobu... ehhh Moi rodzice chociażby stanęli na rzęsach nic więcej dać mi nie mogą bo poprostu nie mają... Takie życie, zawsze bedziemy marzyć o tym czego mieć z różnych przyczyn nie możemy

Ale teraz sentymentalnie polecialam :)

kolorowych snow :)

No właśnie masz kochanego meza i corcie którzy napewno są dla Ciebie najważniejsi i wynagradzają Ci wszystkie złe chwile. Teście-odwieczny problem wszystkich chyba. My mieszkamy u dziadków(oni mają góre my dół) nie jest kolorowa bo to zawzięci ludzie ale wole po stokroć to niż mieszkanie z teściami...więc wspolczuje Tobie.
Marzenie o własnym domku-też takie mam... najgorsze jest to że miałabym nie jedną możlwiość ale co zrobić jak dziadki i teście sknery jakich mało i jedni(teście) wszystko dali córeczce a drudzy(dziadki) chcą wziąć wszystko do grobu... ehhh Moi rodzice chociażby stanęli na rzęsach nic więcej dać mi nie mogą bo poprostu nie mają... Takie życie, zawsze bedziemy marzyć o tym czego mieć z różnych przyczyn nie możemy

Ale teraz sentymentalnie polecialam :)
twoje slowa to jaswietsza prawda nic dodac nic ujac

reklama
To dobrze, sama tu nie będe.
Tyle mnie tu nie było że chyba się nie poznałyśmy. Długo się starasz?

to fakt chyba nie miałyśmy się okazji poznać. Ogólnie staram się już ponad rok, udalo mi się zajść w marcu ale w zeszłym tygodniu poroniłam...Teraz zbieram się "do kupy" czekam na @ i ponownie ruszamy do dzieła, zobaczymy z jakim efektem. A jak jest u Ciebie?

Do góry