reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Naprawde kobieto medal powinnaś dostać!! Ze świecą szukać takich ludzi :)

A co do moich staranek to pogadam z mężulkiem co on o tym sądzi. Ale myśle że będzie miał takie samo podejście jak ja i odczekamy do @. No chyba że tak nas poniesie że nie zapanujemy nad sobą i samo przez sie tak wyjdzie hihihi :)
hihi
na pewno nie tak szybko ja myślisz, ja to czuję że sobie jeszcze tu posiedzę :tak: nie żeby było mi źle :no:
no ja też wolałabym z brzuszkiem tutaj zaglądać myślę że większość tak ma

reklama
czasem tak jest po prostu nie myśl o tym tylko kochajcie się wtedy kiedy macie na to ochotę lub będziecie mieli :tak::tak:, bo tak na prawdę to nie wiesz kiedy masz dni płodne teraz więc tak jakby w ciemno ;-):tak:

No fakt nie wiem kiedy płodne. Ostatnio mialam robiony monitoring a teraz kompletna niewiedza. Zresztą dzisiaj jak mężulek bedzie po piwku to nie wiadomo co mu do głowy przyjdzie :)

No fakt nie wiem kiedy płodne. Ostatnio mialam robiony monitoring a teraz kompletna niewiedza. Zresztą dzisiaj jak mężulek bedzie po piwku to nie wiadomo co mu do głowy przyjdzie :)
życzę wam celnego strzału w najbliższej przyszłości ale tak żebyście nie wiedzieli kiedy to było ( oczywiście sobie też)

jakieś większe też załatwiam
ile malutkich body kupiłaś?
chyba nie będą urażeni taką pomocą na skalę na kraj?:)
no mam jakies 5-7 kompletow tych najmniejszych i pare ciut wiekszych napewno sie nieobraza wkoncu to dla zuzi ;-) bo tak ma miec na imie
na pewno nie tak szybko ja myślisz, ja to czuję że sobie jeszcze tu posiedzę :tak: nie żeby było mi źle :no:
ja tez napewno z wami posiedze
Naprawde kobieto medal powinnaś dostać!! Ze świecą szukać takich ludzi :)

A co do moich staranek to pogadam z mężulkiem co on o tym sądzi. Ale myśle że będzie miał takie samo podejście jak ja i odczekamy do @. No chyba że tak nas poniesie że nie zapanujemy nad sobą i samo przez sie tak wyjdzie hihihi :)
e tam medal dla mnie najwieksza radocha bedzie to ze dzidzia bedzie miala to co potrzebne no ale nieobrazilabym sie jakbym sie ciaza zarazila hehehe :-D taka nagroda to bym niepogardzila :-p

życzę wam celnego strzału w najbliższej przyszłości ale tak żebyście nie wiedzieli kiedy to było ( oczywiście sobie też)

Dziekuje bardzo i wzajemnie tego Tobie życze :)

e tam medal dla mnie najwieksza radocha bedzie to ze dzidzia bedzie miala to co potrzebne no ale nieobrazilabym sie jakbym sie ciaza zarazila hehehe :-D taka nagroda to bym niepogardzila :-p

Pewnie że to wszystko dla maleństwa, ale jak to mówią dobre uczynki wracają do nas ze zdwojoną siła więc do Ciebie napewno powrócą i oby w postaci ślicznego brzusia. Uważaj jak czasem powrócą do Ciebie ze zdwojoną siła i będą bliźniaki :)

Pewnie że to wszystko dla maleństwa, ale jak to mówią dobre uczynki wracają do nas ze zdwojoną siła więc do Ciebie napewno powrócą i oby w postaci ślicznego brzusia. Uważaj jak czasem powrócą do Ciebie ze zdwojoną siła i będą bliźniaki :)
dziękuję -albo trojaczki
hihih no mezu mi obiecal ze ze mna tam pojedzie bo on tam jeszcze niebyl hihihi
a może fluidki od nich zagarnij i nam podeślij

reklama

oh oby ..za to wszystko co ja w zyciu dla innych zrobilam to powinnam miec tyyyyyyyyyle ze szok jesli te uczynki wracaja ze zdwojona sila a tak to mieszkam z moimi okropnymi tesciami ale mam kochanego meza i corciei to sa moje dwia najwieksze skarby teraz czekam na nastepny i na to ze kiedys spelni sie moje najwieksze marzenie o wlasnym mieszkanku albo domku :-(

Do góry