reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

lopop dlaczego my musimy być w tej grupie "później" :baffled:

czasem zastanawiam się co ja takiego w życiu zrobiłam, że Bóg mnie tak karze :-( od dziecka :-(
endo super
ja coś czuję że ty mnie nie długo zostawisz tutaj samą, a tak na poważnie to nie wiem czemu my w drugiej grupie jesteśmy

zabka za 1 zł rożek ale Ty szczęściarą jesteś przesyłka droższa niż zawartość paczki:laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Żabka masz dobre serduszko. Ja chętnie bym pomogła ale nie mam co dorzucić. Sama nie zdążyłam nic kupić a z moich znajomych nikt nie ma malutkich dzieci. A ze strony męża by się oże coś znalazło ale ich to napewno prosić nie będe. Także mimo szczerych chęci nie pomoge

właśnie tasiuka popieram Żabkę może nie czekaj jednak na @ tylko do dzieła pamiętaj że najpierw masz dni płodne :tak: ja dziś żałuję że odczekałam te miesiące po stracie :-(
no ponoc po poronieniu kobietajest super plodna tak myszce mowili
Kurcze ja to jestem panikara i boje się zaryzykować i seksić się bez zabezpieczenia. Boje się że to może się powtórzyć jak tak szybko zajdę. Wczoraj wogole kochaliśmy się pierwszy raz od poronienia i miałam chyba jakąś taką blokadę...Mam nadzieje że to było jednorazowe. Z jednej strony chcialabym już teraz zaraz zacząc staranka ale z drugiej strony chyba zastosuje się do rady lekarza i poczekam normalnie na pierwszą @ i zaraz potem ruszymy do dzieła
kochana ja tez tak mialam i to jest normalne moj tez na poczatku po poronieniu sie bal a jak zaszlam 2 raz to juz calkiem do 1 usg niechcial wogole zeby sie niepowtorzylo
dokładnie:tak:, bo organizm się zregenerował i oczyścił i jest już OK:tak:, myślę że lekarze karzą odczekać te miesiące ze względu na psychikę niż na fizjologię:sorry2:, choć może nie jest to dobry sposób na zagojenie ran (straty aniołka) ale wierz mi że nigdy nie jest dobry moment bo i tak nigdy nie zapomnisz :baffled: ja nie zapomniałam :no:

PS zapomniałam napisać o endo po wizycie - prawie 12 mm to chyba niezłe co?
popieram to sama prawda
zabka za 1 zł rożek ale Ty szczęściarą jesteś przesyłka droższa niż zawartość paczki:laugh2:
dokladnie ale i tak nieduzo wyszlo ale czego sie nierobi dla dobrych ludzi i tych kruszynek ktore sa w drodze

Żabka masz dobre serduszko. Ja chętnie bym pomogła ale nie mam co dorzucić. Sama nie zdążyłam nic kupić a z moich znajomych nikt nie ma malutkich dzieci. A ze strony męża by się oże coś znalazło ale ich to napewno prosić nie będe. Także mimo szczerych chęci nie pomoge
dziewkuje kochana i tak niezle mi idzie mam juz kilka ciuszkow ,rozek,czapeczke,zalatwilam im tani wozek jeszcxze szukam kosmetykow ciut wiekszych ciuszko i pampersow na pierwsze tygodnie a i wanienke moze w przyszlym tygodniu bede miala :-) takze niezle idzie

dziewkuje kochana i tak niezle mi idzie mam juz kilka ciuszkow ,rozek,czapeczke,zalatwilam im tani wozek jeszcxze szukam kosmetykow ciut wiekszych ciuszko i pampersow na pierwsze tygodnie a i wanienke moze w przyszlym tygodniu bede miala :-) takze niezle idzie
jakieś większe też załatwiam
ile malutkich body kupiłaś?
chyba nie będą urażeni taką pomocą na skalę na kraj?:)

dziewkuje kochana i tak niezle mi idzie mam juz kilka ciuszkow ,rozek,czapeczke,zalatwilam im tani wozek jeszcxze szukam kosmetykow ciut wiekszych ciuszkow a i wanienke moze w przyszlym tygodniu bede miala :-) takze niezle idzie

Naprawde kobieto medal powinnaś dostać!! Ze świecą szukać takich ludzi :)

A co do moich staranek to pogadam z mężulkiem co on o tym sądzi. Ale myśle że będzie miał takie samo podejście jak ja i odczekamy do @. No chyba że tak nas poniesie że nie zapanujemy nad sobą i samo przez sie tak wyjdzie hihihi :)

reklama
Naprawde kobieto medal powinnaś dostać!! Ze świecą szukać takich ludzi :)

A co do moich staranek to pogadam z mężulkiem co on o tym sądzi. Ale myśle że będzie miał takie samo podejście jak ja i odczekamy do @. No chyba że tak nas poniesie że nie zapanujemy nad sobą i samo przez sie tak wyjdzie hihihi :)

czasem tak jest po prostu nie myśl o tym tylko kochajcie się wtedy kiedy macie na to ochotę lub będziecie mieli :tak::tak:, bo tak na prawdę to nie wiesz kiedy masz dni płodne teraz więc tak jakby w ciemno ;-):tak:

Do góry