reklama
K
Kinga85
Gość
:-) ciekawe jak wysoka ci wyjdzieWitam dziewczynki:-)
Ja jeszcze przed betką.jakdę dopiero po 12.
)
:-)jestem kochane;-)
kciuki chyba pomogły bo ginek powiedział że jest niewielka ilość płynu w zatoce douglasa i pęcholka nie ma,a ja mówię mu że dziś miałam taką niską temp rano bo 36,1 co nie świadczy że była bo powinna być wyższa ale on powiedział że owu najprawdopodobniej była dziś rano i dopiero temp skoczy i jutro będę z rana widziała kazał być dobrej myśli i pytał czy dobrze czas spożytkowaliśmy i od dziś przez 10 dni duphaston i uszy do góry, ale ja tam jeszcze dziś bobosexa sobie na rozluźnienie atmosfery zafunduje ;-)
kciuki chyba pomogły bo ginek powiedział że jest niewielka ilość płynu w zatoce douglasa i pęcholka nie ma,a ja mówię mu że dziś miałam taką niską temp rano bo 36,1 co nie świadczy że była bo powinna być wyższa ale on powiedział że owu najprawdopodobniej była dziś rano i dopiero temp skoczy i jutro będę z rana widziała kazał być dobrej myśli i pytał czy dobrze czas spożytkowaliśmy i od dziś przez 10 dni duphaston i uszy do góry, ale ja tam jeszcze dziś bobosexa sobie na rozluźnienie atmosfery zafunduje ;-)
K
Kinga85
Gość
trzymam mocno kciuki!!! )):-)jestem kochane;-)
dużo razy serduszkowaliscie?
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Lenka,trzymam kciuki za wysoką betkę!
Myszka,smacznego. ;-)
Batonik,eeeeextra! :-)
Tosiu Kochana,główka do góry - przynajmniej się postaraj.
Co myślisz o tym,że może Twój organizm musi się przyzwyczaić do tego,że jest "przeczyszczony" i jak faktycznie nie w tym cyklu,to w ciągu 2ch następnych się uda? Może to jakoś pozwoli Ci pozytywniej spojrzeć na to wszystko... Kurcze...
Myszka,smacznego. ;-)
Batonik,eeeeextra! :-)
Tosiu Kochana,główka do góry - przynajmniej się postaraj.
Co myślisz o tym,że może Twój organizm musi się przyzwyczaić do tego,że jest "przeczyszczony" i jak faktycznie nie w tym cyklu,to w ciągu 2ch następnych się uda? Może to jakoś pozwoli Ci pozytywniej spojrzeć na to wszystko... Kurcze...
K
Kinga85
Gość
witam Agutka!! :-)
co u ciebie? kiedy zaczynacie działać
trzymam mocno kciuki!!! ))
dużo razy serduszkowaliscie?
nom w sumie to my się boboseximy na okrągło a tak na serio to już zaczęliśmy od piątku codziennie i chyba jeszcze dziś przydybam mojego R jak tylko wróci za 2 h
K
Kinga85
Gość
hehe nieźlenom w sumie to my się boboseximy na okrągło a tak na serio to już zaczęliśmy od piątku codziennie i chyba jeszcze dziś przydybam mojego R jak tylko wróci za 2 h
u nas codzienny seks nie skutkował... :/
w sumie to dobrze że nie dostałam tego zastrzyku bo i tak sam pękł ;-):-):-):-) tylko profilaktycznie straciłabym 162 zł ale ginek powiedział że jak się nie uda w tym cyklu to przyszły zaczynam z clo i jednak zastosujemy ten zastrzyk tylko mam trochę czasu żeby go z warszawy ściągnęli
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
witam Agutka!! :-)
Cześć Kingula. ;-)
My działamy cały czas,ale wyłącznie dlatego,że chce Nam się kochać,a nie w ramach dzidziowatych.
Podziel się: