B
bunia87
Gość
to ja narazie spadam. mam mega dołka, to muszę się wyluzować, żeby was tu fochami nie zamęczać. potem wrócę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak kochana biło już...mój J patrzył w ekran jak zaczarowany...obraz bezcenny Pani dr wydrukowała nam dwa zdjecia, zebysmy sie o nie nie pozabijali jak to określiła...juz się nie mogę doczekać jutra tak spokojnie, bez nerwów i stresu, tylko chciałabym zobaczyć już maluszkaolkale śliczna dzidziulinka :-) jutro to już pewnie ze 2cm :-) a serduszko ostatnio już biło ?
wymyśliłam dzisiaj że kupię sobie detektor tętna, podobno przydatny jak już są ruchy i uspokaja jak nagle nasze dziecko zbyt długo śpi i my nie czujemy tych ruchów...znalazłam na allegro, ale poszukam jeszcze w jakiejś aptece.
no w skrocie to to ze ostatnio bylam u nich 1 raz bo tak zawsze widzimy sie na rynku i a ostatnio pare miesiecy sie niewidzielismy bo mi mala chorowala albo jej mama miala operacje na kregoslup i jak bylam ostatnio to predzej sie dowiedzialam ze w czwerwcu bedzie mamusia ale jak pojechalam do nich w odwiedziny to zobazylam ze u nich niezawesolo mieszkaja wszyscy razem biednie bo biednie ale jakos sobie radza ale najbardziej mnie zmartwilo ze niedlugo dzidzia bedzie na swiecie a oni maja tylko lozeczko i 1 komplet ciuszkow :-( wiec chce im pomoc bo to dobrzy ludzie wiec szukam po necie wszystkiego co moze sie przydac boludzie sie oglaszaja czesto ze oddadza potrzebujacym za darmo ja ewentualnie moge pokryc koszt wysylki bo tez do bogatych nienaleze ale mam kilka ciuszkow juz i mozliwe ze bede miala rozek wiec juz cos jest ale szukam dalej bo taka kruszyna w pierwszych miesiacach potrzebuje troche tych rzeczy czyli kosmetyki wanienke pampersy i takie tam inneTak Myszka od 2 tygodni bycz sie na wolnym do pracy nie wrócę, bo samochodem duzo jeżdże i stresu dużo w pracy...wkońcu moge zwolnic...czekałam na to kilka dobrych lat
tak żabka aż niewiarygodne...pamiętam jak niedawno odliczałam dni do @ a tu już 2 miesiace od ostatniej szok.
A co u tej Twojej znajomej stało sie ( bo już nie nadrobie) ze tak poszukujesz jej wózka i in...moze ktoś oprócz Ciebie mógłby jej jeszcze pomóc?
Zrobiłam zdjatko dzisiaj ...Wklejam moje usg sprzed 2 tygodni, fasolona miała 3 mm, jutro ide do gina to juz bedzie wielgachna Zobacz załącznik 237914
no to fajnie, ze tez ominęły Cię mdłosci ...a wyobraź sobie, ze kiedys wcale nie było usg, albo 2-3 razy w ciazy...:-) To przewidująca pani dr :-)
Oj zazdraszczam tego jutrzejszego podglądania Iskierki
Ja mam dopiero wizytę 6.05...miała być wcześniej ale to będzie najlepszy termin na usg genetyczne i badanka prenatalne więc się podporządkowałam, ale ostatni raz zgodziłam się na wizytę za 4tygodnie. Bo ja już tęsknie za widokiem mojego dziecka.
Czuję się ok...czasami mnie złapie jakaś zgaga, czasami wzdęcia, ale na to już obczaiłam espumisan więc jest poprawa.
Najważniejsze że dzidziuś pięknie rośnie i się rozpycha, bo czasami to czuję :-)
no to fajnie, ze tez ominęły Cię mdłosci ...a wyobraź sobie, ze kiedys wcale nie było usg, albo 2-3 razy w ciazy...
Witam dziewczynki:-)
Ja jeszcze przed betką.jakdę dopiero po 12.
Batonik trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Tosia błagam Cię nie patrz już na te objawy, zapomnij o nich i spokojnie z uśmiechem na twarzy dobrnij do niedzieli jestem z Tobą, tulam mocno.
Rzeczywiście ten czas szybko leci.Myszka, Missiiss, Olkale, dopiero się kochane chwaliły że są 2 kreseczki a tu już tygodnie płyną i za chwilę dziewczynki zapomna co to była ta @ bo ja autentycznie w 1 ciąży byłam tak zadowolona,ze juz nie mam tego problemu, eh piękne to były czasy:-)
Bunia skarbie głowa do góry, przecież wiesz,że optymizm i wyluzowanie przyciąga fasolki.zobaczcie dziewczynki ta teoria naprawdę się sprawdza:-)
ale ja sie nie nakręcam na fasolkę wiem że przyjdzie @ i już mam humory niestety :-( i wszystko mnie boli a plecy to już wogóle :-(
Kurde powtórzę się że te objawy na @ to są identyczne jak na fasolkę, tylko później albo są IIkrechy albo @.
Oj mnie też dzisiaj tak plecy naparzają...
Lenka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& kiedy będą wyniki ?!? Musisz czekać czy w tym samym dniu odbierasz ?