reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tosia,trzymam kciuki,żeby @ się nie spóźniła,jeśli ma się pojawić. Najgorsze to właśnie jej spóźnianie. :wściekła/y: :no:

A mnie naszła chęć na ciasto drożdżowe z rodzynkami,kruszonką i lukrem. :-D :-p
Właśnie poprosiłam G. ,żeby zszedł na chwilę z budowy i podskoczył mi po drożdże do sklepu i zaraz będziemy z Zuzią działać w kuchni. :-)

reklama
to fakt chyba z tą owulką, albo miałam mega stresa (też) ale od rana tak mnie nap**** lewy jajnik że szok:szok: i byłam taka wzdęta więc owu mogła być rano a temp miała dziś najniższą wartość z dotychczasowych 36,1 bo mierzę o 5:30, oby jutro była wyższa

Tośka oby Twoja wredna :wściekła/y::wściekła/y: @ nie robiła psikusów bo wiem co to znaczy mi też w poprzednim zrobiła :wściekła/y::wściekła/y:

mi w poprzedni cyklu spoznila sie 7 dni mam nadzieje ze w tym chociaz w terminie przylezie

mi ostatnio też świruje :///
miałam zawsze 28-29 dniowe cykle a w zeszłym miesiacu czekałam 35dni!
nie wiem czemu to tak jest

ja teraz juz sie nastawilam na 35 dni i czekam do niedzieli bo wg testów owulka była pozno

może poprostu tak bardzo chcemy byc w ciazy ze nasz organizm podswiadomie wariuje :)

ja teraz juz sie nastawilam na 35 dni i czekam do niedzieli bo wg testów owulka była pozno

może poprostu tak bardzo chcemy byc w ciazy ze nasz organizm podswiadomie wariuje :)

u nas nie ma presji ani stresu ani parcia nic z tych rzeczy.
Chcę drugiego dziecka ale to nie jest teraz dla mnie najważniejsze. bedzie to bedzie nie to nie. mam już jedno dziecko wiec i tak jestem szcześciarą:)
Mi to raczej po porodzie tak się popierdzieliło w cyklach bo kiedyś miałam zawsze regularnie.
Coż takie życie

reklama
Do góry