reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
już zjadłam. zrobiłam sobie 3 małe kanapeczki. 1- z żółtym serem i majonezem, 2- z cammembertem, 3- z wiejską wędzoną kiełbaska i musztardą

:-)

wiem, dziwnie jem ;-)

Cóż za smaki :-)
Ja już trafiłam...chce mi się pizzy :-) już dzwoniłam z tą informacją do W. i zaprosił mnie na moją ulubioną...szkoda tylko że to 100km od nas.

hej dziewczyny, a ja przy śniadanku witam się :) jakoś rozleniwilam sie ostatnio...no ale co się dziwic, jak nie spię 2-3 h w nocy to z rana odsypiam ;)

ide poczytać, bo jestem ciekawa co się wydarzyło :)

Kochana a popijasz może meliskę ? Jak masz kłopoty ze snem to polecam.

witaj Maćku

zastanawiam się nad tym faktem, bo jak byłam poprzednio na usg 5 dni po owu to lekarz powiedział że ten pęcherzyk który obserwowaliśmy wyraźnie się zmniejszył i dlatego nie wiem czy jak jest owu to on się zmniejsza bo wypuszcza komórkę czy nawet jak nie było wou to on się zmniejsza
no ciekawa jestem co i jak...bo już jesteś po badaniu:tak: z tego co wiem to owu okreslaja po płynie w zatoce daglasa...tak jak pisała maćku...nie wiem czy pęchol się zmiejsza?

nie przepraszaj kochana w końcu jesteśmy po to żebyś troszkę mogła się rozładować:tak: zawsze o każdej porze :tak:TULAM wirtualnie;-)

a mnie dziś bardzo boli podbrzusze, jestem taka wzdęta i jajnik napierdziela, temp.36,1 więc owu chyba nie było być może dzisiaj będzie, idę się szykować do ginka bo mam być po 9 :baffled:

proszę trzymajcie mocno kciuki &&&&&& za mojego pęcherzyka :baffled:

lecę do później

trzymam &&&&&&

oby nie trzeba zachowac zdrowy rozsadej ;-p a jak tak tesknie za moim malzem ze szkoda gadac :(

no ja wlasnie skonczylam pierwszy dzien cwiczonek na brzuch ja nie wiem ja dotrwam do konca hehehe ponizej link jak chcecie wiedziec co to ta 6 weidera :)

http://www.sfx.pl/Aerobiczna-6-Weidera.gif :) ciekawe czy brzuch bede jutro czula hehe w weekend to pewno pies mnie bedzie ciagnal hahaha :)

no:) 12 czerwca ide na wesele trzeba jakos wygladac hehehe:)
a poza tym robie to dla siebie aby sie dobrze czuc za rok 30 latek stuknie to wtedy trudniej mi bedzie zrzucic kilogramy wiec zawzielam sie teraz po weekendzie majowym wrqacam na fitness i basen... bo teraz jak ta dietka to wole na razie brzuszki powinnam jeszcze rowerek stacjonarny( ale to moze jutro pojade :) )
wiesz motywuje mnie i moje zdrowie i wyglad i przede wszystkim dzidzia :)

aaa i co jeszcz Becia robi: i jeszcze pije czerwona herbate pogromca tluszczu ( a kysz tluszczu przebrzydły ;) hehehe )

no dziewczynki a powera mam takiego ze non stop sprzatam, mimo ze nie mam juz co... gdyby nie swieta niedawno to pewno bym okna umyla hehehe... juz nie mam co prac ;)

a tu cwiczonka jeszcze fajniej opisane:
Aerobiczna 6 Weidera - szczegółówy opis ćwiczeń

fajnie bo nie potrzeba zadnych przyrzadów tylko nasze cialo ;)
no ja jako fanka ćwiczeń trzymam kciukasy za wytrwałosć :-)

j :)

ja dzisiaj także po wizycie maluch zdrowy uklada sie juz powolutku do porodu no i na 100% facet dzisiaj świecił jajeczkami :p
dostałam skierowanie na glukoze+mocz+morfologię. Miodzio :p
Super gratulacje:-D

Kochana a popijasz może meliskę ? Jak masz kłopoty ze snem to polecam.
oj Mysza ja miewałam kłopoty ze snem juz wczesniej...próbowałam już wszystkiego....po prosty taki objaw ciaży, część kobiet tak przechodzi :)
wybudzam się z fazy REM ok 4 , ide siusiu i zaczynam się męczyć... puki moge odespac nie widze problemu, 9 godz. nie jest najgorzej, zła bym była gdybym spała do 11 :)

to życzę smacznego ;-)

jak się czujesz, ciężaroweczko? ;-)
ogólnie dobrze :) na szczęście mdłości i nudnosci, zachcianki i nadmierny apetyt mnie nie dotyczą...poza tym standard: sennosć, nerwowość, szybki męczenie i super szczesliwość w serduchu :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No jak nie masz obowiązków pt praca to zawsze można trochę beztrosko poleniuchować, bo z tego co pamiętam jesteś na zwolnieniu.

reklama
ogólnie dobrze :) na szczęście mdłości i nudnosci, zachcianki i nadmierny apetyt mnie nie dotyczą...poza tym standard: sennosć, nerwowość, szybki męczenie i super szczesliwość w serduchu :)

ja to bym mogła nawet całe 9 miesięcy mieć mdłości i najgorsze co może być, byle być w ciąży u rodzić zdrowego dzidzia.

ale to dobrze, że nic ci tak nie dokucza ;-)

Do góry