agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Witam sie z rana :-(
humor 2/10 niestety :-(
Oj... Tulam!
A tak w ogóle,to dzień dobry. ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie przylazła jeszcze aleeeee mokro już i brzusio boli i wogóle dupa dupa :-(
przepraszam kochane za ten mój podły humor
I bardzo słusznie...i tak to nic nie pomoże. A teściowa może kiedyś też zauważy swoje błędy.nie chce sie w to wtrącać :-) nie mój cyrk nie moje malpy
Dla mnie to teraz największa przyjemność. Tym bardziej nie rozumiem szwagierki.uważam że kupowanie ubranek i innych rzeczy dla malucha to przyjemnosc - dowiedujesz sie szybko ze jestes w ciazy i masz kupe czasu na przygotowanie wszystkiego ale oni woleli poczekac i wyciagnac wszystko od babci a cooo
To jak to Cię uspokoi to rób. A ja już zaciskam kciukaski za piękną betkę &&&bo jestem niespokojna kochana, dlatego zrobię.było sucho, teraz mam ogrom śluzu jak przed @ i żebym nie zwariowała to chyba zrobię żebym ja jeszcze pamiętała jak było w tamtej ciąży...a tu nic, czarna dziura
A wiesz jak mnie ten fasolkowy cykl oszukał...owu przy niesamowitej suszy...a później znowu powódź. Pewnie to normalne.przepraszam,że tak przeżywam, wstyd mi po prostu była susza a dzisiaj się leje ten śluz...oj juz nie narzekam
Kochana jak masz ginka który też w szpitalu pracuje to zapytaj czy niemógłby ze szpitala załatwić i później byś oddała. Oni tam dużo szybciej potrafią leki skołować.wkurzę się jak jutro na usg się dowiem że owulka dopiero będzie np. jutro, bo na dzisiaj mogli mi w aptece sprowadzić zastrzyk na pęknięcie tylko pytanie czy one tj.pęcholki faktycznie nie pękają
dziekuje bardzo no ja juz kilka ciuszkow dam jej w sobote bo co sobote ich widze ale bede zbierac wszystko dalej dla nich w dalszym ciagu poszukuje rozka ,wanienki i pieluch :-( ale wszystkie jakie znajduje na necie sa za daleko ode mnie i nikt niechce wysylac :-(I bardzo słusznie...i tak to nic nie pomoże. A teściowa może kiedyś też zauważy swoje błędy.
Dla mnie to teraz największa przyjemność. Tym bardziej nie rozumiem szwagierki.
To jak to Cię uspokoi to rób. A ja już zaciskam kciukaski za piękną betkę &&&
A wiesz jak mnie ten fasolkowy cykl oszukał...owu przy niesamowitej suszy...a później znowu powódź. Pewnie to normalne.
Kochana jak masz ginka który też w szpitalu pracuje to zapytaj czy niemógłby ze szpitala załatwić i później byś oddała. Oni tam dużo szybciej potrafią leki skołować.
Trzymam kcukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Żabko ale z Ciebie dobra osóbka. Poszukam u siostry jakiś ciuszków po małej.
betusia 6 weidera badzo poprawia brzuszek...efekty są szybko tylko po paru dniach mnie się już nie chciało liczyć tych powtórzeń i stało się to nudne. Ale liczę że Tobie się uda i wytrwasz.
Tosiu każdy miewa podłe nastroje więc nie przepraszaj. Oby to były mylne objawy.
sniadanko a ja juz obiadek gotuje hihihihihiwitam dziewczęta :-)
dziś wzięłam pierwszą tabletkę clo i zaraz idę sobie jakieś śniadanko zrobić. zawsze późno jem śniadania, bo nigdy głodna nie jestem. ale teraz jestem :-)
chyba zjem kanapeczkę z cammembertem i pomidorkiem. mmmmmmm.....