reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
nie przylazła jeszcze aleeeee mokro już i brzusio boli i wogóle dupa dupa :-(

przepraszam kochane za ten mój podły humor

nie przepraszaj kochana w końcu jesteśmy po to żebyś troszkę mogła się rozładować:tak: zawsze o każdej porze :tak:TULAM wirtualnie;-)

a mnie dziś bardzo boli podbrzusze, jestem taka wzdęta i jajnik napierdziela, temp.36,1 więc owu chyba nie było być może dzisiaj będzie, idę się szykować do ginka bo mam być po 9 :baffled:

proszę trzymajcie mocno kciuki &&&&&& za mojego pęcherzyka :baffled:

lecę do później

nie chce sie w to wtrącać :-) nie mój cyrk nie moje malpy
I bardzo słusznie...i tak to nic nie pomoże. A teściowa może kiedyś też zauważy swoje błędy.
uważam że kupowanie ubranek i innych rzeczy dla malucha to przyjemnosc - dowiedujesz sie szybko ze jestes w ciazy i masz kupe czasu na przygotowanie wszystkiego ale oni woleli poczekac i wyciagnac wszystko od babci a cooo :)
Dla mnie to teraz największa przyjemność. Tym bardziej nie rozumiem szwagierki.
bo jestem niespokojna kochana, dlatego zrobię.było sucho, teraz mam ogrom śluzu jak przed @ i żebym nie zwariowała to chyba zrobię;) żebym ja jeszcze pamiętała jak było w tamtej ciąży...a tu nic, czarna dziura;)
To jak to Cię uspokoi to rób. A ja już zaciskam kciukaski za piękną betkę &&&
przepraszam,że tak przeżywam, wstyd mi:( po prostu była susza a dzisiaj się leje ten śluz...oj juz nie narzekam;)
A wiesz jak mnie ten fasolkowy cykl oszukał...owu przy niesamowitej suszy...a później znowu powódź. Pewnie to normalne.

:wściekła/y:wkurzę się jak jutro na usg się dowiem że owulka dopiero będzie np. jutro, bo na dzisiaj mogli mi w aptece sprowadzić zastrzyk na pęknięcie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tylko pytanie czy one tj.pęcholki faktycznie nie pękają
Kochana jak masz ginka który też w szpitalu pracuje to zapytaj czy niemógłby ze szpitala załatwić i później byś oddała. Oni tam dużo szybciej potrafią leki skołować.

Trzymam kcukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Żabko ale z Ciebie dobra osóbka. Poszukam u siostry jakiś ciuszków po małej.
betusia 6 weidera badzo poprawia brzuszek...efekty są szybko tylko po paru dniach mnie się już nie chciało liczyć tych powtórzeń i stało się to nudne. Ale liczę że Tobie się uda i wytrwasz.

Tosiu każdy miewa podłe nastroje więc nie przepraszaj. Oby to były mylne objawy.

TOSIA kochana jestesmy razem glowa do gory
BATONIK bede trzymala kciuki
MACKU fajnie ze zajrzalas dlugo cie niewidzialam
i witam wszystkie pozostale ja tez wpadlam na chwile bo po 9 lece na lumpik poszukac jakichs kaftanikow czapeczek i takich tam dla tej znajomej moze kilka sztuk znow znajde :-) kurde i dalej szukam rozka i musze isc do sklepu zorientowac sie jakie sa ceny kosmetykow dlaniemowlat

I bardzo słusznie...i tak to nic nie pomoże. A teściowa może kiedyś też zauważy swoje błędy.

Dla mnie to teraz największa przyjemność. Tym bardziej nie rozumiem szwagierki.

To jak to Cię uspokoi to rób. A ja już zaciskam kciukaski za piękną betkę &&&

A wiesz jak mnie ten fasolkowy cykl oszukał...owu przy niesamowitej suszy...a później znowu powódź. Pewnie to normalne.

Kochana jak masz ginka który też w szpitalu pracuje to zapytaj czy niemógłby ze szpitala załatwić i później byś oddała. Oni tam dużo szybciej potrafią leki skołować.

Trzymam kcukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Żabko ale z Ciebie dobra osóbka. Poszukam u siostry jakiś ciuszków po małej.
betusia 6 weidera badzo poprawia brzuszek...efekty są szybko tylko po paru dniach mnie się już nie chciało liczyć tych powtórzeń i stało się to nudne. Ale liczę że Tobie się uda i wytrwasz.

Tosiu każdy miewa podłe nastroje więc nie przepraszaj. Oby to były mylne objawy.
dziekuje bardzo no ja juz kilka ciuszkow dam jej w sobote bo co sobote ich widze ale bede zbierac wszystko dalej dla nich w dalszym ciagu poszukuje rozka ,wanienki i pieluch :-( ale wszystkie jakie znajduje na necie sa za daleko ode mnie i nikt niechce wysylac :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam dziewczęta :-)

dziś wzięłam pierwszą tabletkę clo i zaraz idę sobie jakieś śniadanko zrobić. zawsze późno jem śniadania, bo nigdy głodna nie jestem. ale teraz jestem :-)

chyba zjem kanapeczkę z cammembertem i pomidorkiem. mmmmmmm.....

witam dziewczęta :-)

dziś wzięłam pierwszą tabletkę clo i zaraz idę sobie jakieś śniadanko zrobić. zawsze późno jem śniadania, bo nigdy głodna nie jestem. ale teraz jestem :-)

chyba zjem kanapeczkę z cammembertem i pomidorkiem. mmmmmmm.....
sniadanko a ja juz obiadek gotuje hihihihihi

reklama
Do góry