reklama
ja też dołączam do Ciebie Żabko
mam do Was pytanie i prośbę zarazem
będziecie jutro trzymały za mnie kciuki żeby okazało się na usg że pęcholek pęka bo mam (delikatnie mówiąc) strreeeesssssssssssaaaaaaaaaaaaaaa
mam do Was pytanie i prośbę zarazem
będziecie jutro trzymały za mnie kciuki żeby okazało się na usg że pęcholek pęka bo mam (delikatnie mówiąc) strreeeesssssssssssaaaaaaaaaaaaaaa
Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny ja juz dzis wymiekam od 4 jestem na nogach i od popoludnia caly czas nos w kompie i kurcze wiekszosc rzeczy ktore ktos chce oddac jest w slaskim wojewodztwie i innych i chca tylko odbior osobisty ale napislam jeszcze do 2 czy 3 babek i czekam na odpowiedz ale dzis juz chyba dam sobie spokoj i poloze sie wreszcie spac bo padam i juz mam dzis dosc tego ekranu
ja bede trzymac napewno jak zawsze za wszystkie staraczki tylko napisz o ktorej te kciuki trzymac o ktorej do gina ;-)mam do Was pytanie i prośbę zarazem
&&&&&&&&&&&& zaciśniętemam do Was pytanie i prośbę zarazem
znalazłam internetową aptekę i 1 ampułka pregnylu kosztuje 20zł ale już niedostępna:-(
zabko nie dziwię Ci się
ja bede trzymac napewno jak zawsze za wszystkie staraczki tylko napisz o ktorej te kciuki trzymac o ktorej do gina ;-)
na pewno dam znać bo dopiero po 8:00 się dowiem na którą, bo jadę do niego na dyżur w szpitalu
ja bede trzymac napewno jak zawsze za wszystkie staraczki tylko napisz o ktorej te kciuki trzymac o ktorej do gina ;-)
na pewno dam znać bo dopiero po 8:00 się dowiem na którą, bo jadę do niego na dyżur w szpitalu
:-)zawsze można na Was liczyć:-)
:-)zawsze można na Was liczyć:-) dziękuję
rzeczywiście widać stresa masz ogromnego skoro aż 3 wiadomości od Ciebie wyskoczyły:-):-)na pewno dam znać bo dopiero po 8:00 się dowiem na którą, bo jadę do niego na dyżur w szpitalu
:-)zawsze można na Was liczyć:-) dziękuję
&&&&&&&&&&&& zaciśnięte
znalazłam internetową aptekę i 1 ampułka pregnylu kosztuje 20zł ale już niedostępna:-(
zabko nie dziwię Ci się
jestem w szoku
lekarz mówił że Ovitrelle jest droższy niż pregnyl ale nie że jest aż taka różnica
rzeczywiście widać stresa masz ogromnego skoro aż 3 wiadomości od Ciebie wyskoczyły:-):-)
nom w sumie nie mam aż takiego stresa ale troszkę mam jak zawsze ;-)
reklama
tylko w tej internetowej zawsze masz trochę mniej do zapłaty no ale nie ważne bo pregnylu nie mają a ovitrelle nie znajduje jak nie ma w hurtowni to nawet w necie będzie sukces żeby dostać
jestem w szoku
lekarz mówił że Ovitrelle jest droższy niż pregnyl ale nie że jest aż taka różnica
Podziel się: