reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

z tego co wiem ja miałam wziąć jedną ampułkę (tj.jeden zastrzyk) Ovitrelle, koszt 162 zł, ale to miało być profilaktycznie, dlatego się tak nie nakręcam że nie wzięłam bo jak jutro pójdę na usg to będę wiedziała czy pęka czy nie i wtedy ewentualnie zaopatrzę się na kolejny cykl

a dziś łupie lewy jajniolek, szkoda bo wydaje mi się że z lewego mam lepszą owu, a teraz trzeba będzie znowu na nią czekać 2 miesiące
jak tak się czeka i liczy te owu to latka tak lecą szybko niestety

reklama
aj szkoda gadac JA TO WIDZE TO SIE TYLKO DENERWUJE....

to ja trzymam kciuki aby usg wykazalo piekny pecherzyk i abys nie musiala kupowac tego leku :) ewentualnie juz piekniety --- rozumiem ze staranka byly :)

;-):-D:tak: staranka ruszyły pełną parą już od piątku :-D:-D wczoraj wieczorem były przytulasy, a dziś rano taki sponton ;-) i wieczorem też będą bobosexy :-D

to jest w tym wszystkim najlepsze ;-) boję się że kiedyś to minie i nastawimy się tylko na reprodukcję :baffled:

niem bo nie pytałam ale załamałaś mnie tą ceną - wiedziałam że lekko nie będzie ale żeby tyle - to do końca kuracji(bo końca nie widać) bankrutem będę
ale cena pewnie podobna

Zabka test zrobiłam rano spacjalnie dla Ciebie-nagatywny
kurcze to masz przeboje zta twoja @ w tym cyklu
:*

słońce wczoraj piękne wysłałam:-)
no ale mogę jeszcze raz dzisiaj;-)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

fluidki słoneczne a zarazem prosto z serca i brzuszka płynące:-D
łapcie kochane:-)

Zabciu dziekuję za wsparcie i słowa otuchy:*
Ciągle myślę o tej Twojej znajomej i kurczę szkoda mi jej ogromnie:-(
Ja sama zostawiam Julki ubranka dla nadchodzącej dzidzi a u mnie w rodzinie teraz wysyp dzieci to też nikt mi nie da...cholerka,aż mi głupio:zawstydzona/y:
Może Zabciu popytaj sąsiadów, zrób po cichu sama jakąś zbiórkę tych ubranek po znjomych bo to jest najgorsze co może być, idzie kruszynka na świat a tu nic dla niej nie ma:-(

nie wiem czy gratulowałam jeśli nie to GRATULUJĘ fasoleczki:-)
masz rację z tym zachodzeniem, nie myślisz-zachodzisz;-)

ciuszki piękne:tak:
Zabciu masz bardzo dobre serduszko:tak:

O kurcze....mam nadzieję,że już babcia czuje się dobrze.niestety starszemu człowiekowi wiele do nieszczęścia nie trzeba, dla babci takie przewrócenie to poważna sprawa:-(
no ja caly czas szukam dzis na necie wszystkiego rozka wanienki kosmetykow pieluch chusteczek itp itd bo niektorzy sie oglaszaja ze chca oddac bo juz niepotrzebuja juz mnie oczy zanczynaja bolec od ekranu kompa a przed oczami widze juz tylko slowo oddam oddam oddam....no ale szukam dalej mam nadzieje ze uda mi sie duzo znalesc a sama jutro bede robila porzadek z ciuszkami po malej
jak cos znajdę na pewno prześle :)

ja przy luteince byłam 10 kg do przodu :)

gratuluję wizyty

ja dzisiaj także po wizycie maluch zdrowy uklada sie juz powolutku do porodu no i na 100% facet dzisiaj świecił jajeczkami :p
dostałam skierowanie na glukoze+mocz+morfologię. Miodzio :p
dziekuje kochana kazdy drobiazg napewno sie przyda
co do prywatnych lekarzy i kosztów leków to neistety $$$$$ troche to kosztuje.....

mam takiego lekarza na południu , ktry za sama wizyte bierze 200zł ale jest najlepsze wlasnie musze sie do niego umowic na maj zovbaczymy co powie a tak w ogole to zapomnialam ze mamzrobic badania... cholerka najwyzej jutro z ranka pojade... nie to ma jak skleroza hehehe
:)
a mnie boli podbrzusze pewno przez owulke cholerna teraz to mogloby jej nie byc jak malza nie ma :)

dzis 7 dzien dietki :)
i dzis zaczynam cwiczenia na brzuszki tzw 6 veidera zobaczymy ponoc jak przez te ok 40 dni sie je robi to sa niesamowite efekty... obaczymy :)
no ja to robilam i rzeczywiscie sa efekty :-)

;-):-D:tak: staranka ruszyły pełną parą już od piątku :-D:-D wczoraj wieczorem były przytulasy, a dziś rano taki sponton ;-) i wieczorem też będą bobosexy :-D

to jest w tym wszystkim najlepsze ;-) boję się że kiedyś to minie i nastawimy się tylko na reprodukcję :baffled:
oby nie trzeba zachowac zdrowy rozsadej ;-p a jak tak tesknie za moim malzem ze szkoda gadac :(

kurcze to masz przeboje zta twoja @ w tym cyklu

no ja caly czas szukam dzis na necie wszystkiego rozka wanienki kosmetykow pieluch chusteczek itp itd bo niektorzy sie oglaszaja ze chca oddac bo juz niepotrzebuja juz mnie oczy zanczynaja bolec od ekranu kompa a przed oczami widze juz tylko slowo oddam oddam oddam....no ale szukam dalej mam nadzieje ze uda mi sie duzo znalesc a sama jutro bede robila porzadek z ciuszkami po malej

dziekuje kochana kazdy drobiazg napewno sie przyda

no ja to robilam i rzeczywiscie sa efekty :-)
no ja wlasnie skonczylam pierwszy dzien cwiczonek na brzuch ja nie wiem ja dotrwam do konca hehehe ponizej link jak chcecie wiedziec co to ta 6 weidera :)

http://www.sfx.pl/Aerobiczna-6-Weidera.gif :) ciekawe czy brzuch bede jutro czula hehe w weekend to pewno pies mnie bedzie ciagnal hahaha :)
betusia ale Ty jesteś zawzięta w tym cyklu te brzuszki podziwiam

no:) 12 czerwca ide na wesele trzeba jakos wygladac hehehe:)
a poza tym robie to dla siebie aby sie dobrze czuc za rok 30 latek stuknie to wtedy trudniej mi bedzie zrzucic kilogramy wiec zawzielam sie teraz po weekendzie majowym wrqacam na fitness i basen... bo teraz jak ta dietka to wole na razie brzuszki powinnam jeszcze rowerek stacjonarny( ale to moze jutro pojade :) )
wiesz motywuje mnie i moje zdrowie i wyglad i przede wszystkim dzidzia :)

aaa i co jeszcz Becia robi: i jeszcze pije czerwona herbate pogromca tluszczu ( a kysz tluszczu przebrzydły ;) hehehe )

no dziewczynki a powera mam takiego ze non stop sprzatam, mimo ze nie mam juz co... gdyby nie swieta niedawno to pewno bym okna umyla hehehe... juz nie mam co prac ;)

a tu cwiczonka jeszcze fajniej opisane:
http://www.6weidera.com/cwiczenia.php

fajnie bo nie potrzeba zadnych przyrzadów tylko nasze cialo ;)

Ostatnia edycja:
Betusia właśnie nie lubię takich ćwiczeń:)

dobranoc zmykam boi coś mnie muli fefe
betusia wierzę że bardzo tęsknisz za mężem och i tak podziwiam że tak długo wytrzymujecie bez siebie ale jeszcze troszkę i czeka was bardzo gorący weekend

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Betusia właśnie nie lubię takich ćwiczeń:)
ja tez nie ;/ ale jak trzeba to trzeba dietki tez nie lubie ... ale sie zawizelam i powiedzialam basta ;) trza w wakacje bikini wlozyc hehehe :)
dobranoc zmykam boi coś mnie muli fefe
betusia wierzę że bardzo tęsknisz za mężem och i tak podziwiam że tak długo wytrzymujecie bez siebie ale jeszcze troszkę i czeka was bardzo gorący weekend

no i w dodatkuw gorach mam nadzieje tylko ze @ mnie nie nawiedzi :)

dobrej nocki buziaczki :*

reklama
Do góry