no to może kasowo mniej wszystko wyjdzieja chodzę do mojego ginka prywatnie, ale on też jest lekarzem w szpitalu i przyjmuje w poradni "rozrodczości" i kazał mi się zapisać i poszłam tam ostatnio normalnie na NFZ
gratuluję 1000 posta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to może kasowo mniej wszystko wyjdzieja chodzę do mojego ginka prywatnie, ale on też jest lekarzem w szpitalu i przyjmuje w poradni "rozrodczości" i kazał mi się zapisać i poszłam tam ostatnio normalnie na NFZ
ok bede bardzo wdzieczna za kazda najmniejsza rzecz oto moj adres podam tu na forum gdzbz jakas kobietka miala znajomzch ktorzy maja cos zbenego
Zaneta Larecka
ul.Nowy Swiat 7
86-170 Nowe
dzieki lopop jestes kochana
napewno jej przekaze bo w kazda sobote stoimy razem na rynku
zabciu piekny gest , masz wielkie dobre serduszko :-)
dziewczyny mam pytanie czy od tej calej luteiny mozna przytytłać ?
ale co mam napisac napisalam wyzej ze ganialam hjak debil szczesliwa bo pecholek byl a zapomnialam pozniej zwolnienia wziac
a na poczatku to pociag mi sie spoznil i na drugi musialam czekac poltorej godziny :/ jeszcze glupi dworzec przerabiaja we wro agggrrr
ale dalam rad ei zdarzylam i jest piekny pecholek narazie niestety serduszka jeszcze nie bylow idac ale to dopieor pocz. 6tc wiec wybaczam ;P mojej fasolince
agutka a ty do dziela jak pisalam wyzej tylko mi sie nie wiem nicki popierdzielily nie wiem czemu no ale poprawilam buziaki :*
no to może kasowo mniej wszystko wyjdzie
gratuluję 1000 posta
jak cos znajdę na pewno prześle
ja przy luteince byłam 10 kg do przodu
gratuluję wizyty
ja dzisiaj także po wizycie maluch zdrowy uklada sie juz powolutku do porodu no i na 100% facet dzisiaj świecił jajeczkami
dostałam skierowanie na glukoze+mocz+morfologię. Miodzio
jak cos znajdę na pewno prześle
ja przy luteince byłam 10 kg do przodu
gratuluję wizyty
ja dzisiaj także po wizycie maluch zdrowy uklada sie juz powolutku do porodu no i na 100% facet dzisiaj świecił jajeczkami
dostałam skierowanie na glukoze+mocz+morfologię. Miodzio
tak ostatnio tylko prywatnie bo u mnie specjaliści tacy tylko tak można ich złapać niestetychociaż takie gratulacje podnoszą na duchu
a Ty chodzisz prywatnie??
wiesz mój ginek jest bardzo fajny, ale ma mało czasu dla prywatnych pacjentek bo przyjmuje tylko raz w tygodniu prywatnie, pewnie jak zajdę w ciążę (kiedyś :/) to przejdę na prywatne wizyty, bo wtedy nie będę (obym) wymagała tyle zachodu co teraz wiesz jakbym miała na wszystkie wizyty chodzić prywatnie to nie wiem czy bym nie zbankrutowała ostatnio byłam na usg 4 razy w ciągu tygodnia
Pejeczko super że wszystko pięknie i młody mężczyzna rośnie tak jak sie należy:-):-):-)
Betusia cześć dyskutujemy o kosztach leków i prywatnych lekarzy
tak ostatnio tylko prywatnie bo u mnie specjaliści tacy tylko tak można ich złapać niestety
a ile składek idzie z pensji żeby zobacz to jest nasza Polska utopiano to dobrze ze na nfz bylas ... i powiedzcie czy to jest sprawiedliwe kobieta chce zajsc w ciaze --- ile kasy musi miec... jest w ciazy ---- to samo.... czy to mozna nas jakos uprzywilejowac?????
placic za to ze chce sie miec dziecko a potem aby przez 9 miesiecy je spokojnie donosic a potem urodzic --- paranoja jakas
a ile składek idzie z pensji żeby zobacz to jest nasza Polska utopia
batonik a ile tam jest zastrzyków?
aj szkoda gadac JA TO WIDZE TO SIE TYLKO DENERWUJE....a ile składek idzie z pensji żeby zobacz to jest nasza Polska utopia
batonik a ile tam jest zastrzyków?
z tego co wiem ja miałam wziąć jedną ampułkę (tj.jeden zastrzyk) Ovitrelle, koszt 162 zł, ale to miało być profilaktycznie, dlatego się tak nie nakręcam że nie wzięłam bo jak jutro pójdę na usg to będę wiedziała czy pęka czy nie i wtedy ewentualnie zaopatrzę się na kolejny cykl
a dziś łupie lewy jajniolek, szkoda bo wydaje mi się że z lewego mam lepszą owu, a teraz trzeba będzie znowu na nią czekać 2 miesiące