reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ok bede bardzo wdzieczna za kazda najmniejsza rzecz oto moj adres podam tu na forum gdzbz jakas kobietka miala znajomzch ktorzy maja cos zbenego

Zaneta Larecka
ul.Nowy Swiat 7
86-170 Nowe
dzieki lopop jestes kochana
napewno jej przekaze bo w kazda sobote stoimy razem na rynku

jak cos znajdę na pewno prześle :)

zabciu piekny gest , masz wielkie dobre serduszko :):-)
dziewczyny mam pytanie czy od tej calej luteiny mozna przytytłać ?:baffled:

ja przy luteince byłam 10 kg do przodu :)

ale co mam napisac :) napisalam wyzej ze ganialam hjak debil szczesliwa :) bo pecholek byl a zapomnialam pozniej zwolnienia wziac :)
a na poczatku to pociag mi sie spoznil i na drugi musialam czekac poltorej godziny :/ jeszcze glupi dworzec przerabiaja we wro agggrrr
ale dalam rad ei zdarzylam i jest piekny pecholek :) narazie niestety serduszka jeszcze nie bylow idac ale to dopieor pocz. 6tc wiec wybaczam ;P mojej fasolince ;)
agutka a ty do dziela :) jak pisalam wyzej tylko mi sie nie wiem nicki popierdzielily nie wiem czemu :eek: no ale poprawilam :) buziaki :*

gratuluję wizyty

ja dzisiaj także po wizycie maluch zdrowy uklada sie juz powolutku do porodu no i na 100% facet dzisiaj świecił jajeczkami :p
dostałam skierowanie na glukoze+mocz+morfologię. Miodzio :p

no to może kasowo mniej wszystko wyjdzie
gratuluję 1000 posta:):)

:-D chociaż takie gratulacje podnoszą na duchu :-D:-D:-D
a Ty chodzisz prywatnie??

wiesz mój ginek jest bardzo fajny, ale ma mało czasu dla prywatnych pacjentek bo przyjmuje tylko raz w tygodniu prywatnie, pewnie jak zajdę w ciążę (kiedyś :/) to przejdę na prywatne wizyty, bo wtedy nie będę (obym) wymagała tyle zachodu co teraz :tak: wiesz jakbym miała na wszystkie wizyty chodzić prywatnie to nie wiem czy bym nie zbankrutowała :-D:-D:-D ostatnio byłam na usg 4 razy w ciągu tygodnia :sorry2:

gratuluję wizyty

ja dzisiaj także po wizycie maluch zdrowy uklada sie juz powolutku do porodu no i na 100% facet dzisiaj świecił jajeczkami :p

Pajeczko to cudnie że wszystko w porządeczku kochana:) i super,że już pewne na 100% że to facecik mały rośnie;)

Missiiss słonko ja dopiero teraz zobaczyłam Twojego posta na temat wczorajszej wizyty.bardzo się cieszę,że udało się dojechać i że lekarz potwierdził że jest wszystko ok.teraz już spokojna ciesz się ciążą:)

Ja zmykam kochane bo M narzeka,że go zaniedbuje;-)
Miłego wieczorku życzę:tak: do jutra.buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się :)
co tam slychać moje dobre duszki ???

gratuluję wizyty

alez Ci pozytywnie zazdroszczę Kochana :)
ale ten czas leci a tu juz Bartus taki duzy :)
ja tez tak chce :)

:-D chociaż takie gratulacje podnoszą na duchu :-D:-D:-D
a Ty chodzisz prywatnie??

wiesz mój ginek jest bardzo fajny, ale ma mało czasu dla prywatnych pacjentek bo przyjmuje tylko raz w tygodniu prywatnie, pewnie jak zajdę w ciążę (kiedyś :/) to przejdę na prywatne wizyty, bo wtedy nie będę (obym) wymagała tyle zachodu co teraz :tak: wiesz jakbym miała na wszystkie wizyty chodzić prywatnie to nie wiem czy bym nie zbankrutowała :-D:-D:-D ostatnio byłam na usg 4 razy w ciągu tygodnia :sorry2:
tak ostatnio tylko prywatnie bo u mnie specjaliści tacy tylko tak można ich złapać niestety

Pejeczko super że wszystko pięknie i młody mężczyzna rośnie tak jak sie należy:-):-):-)
Betusia cześć dyskutujemy o kosztach leków i prywatnych lekarzy

Pejeczko super że wszystko pięknie i młody mężczyzna rośnie tak jak sie należy:-):-):-)
Betusia cześć dyskutujemy o kosztach leków i prywatnych lekarzy

co do prywatnych lekarzy i kosztów leków to neistety $$$$$ troche to kosztuje.....

mam takiego lekarza na południu , ktry za sama wizyte bierze 200zł ale jest najlepsze wlasnie musze sie do niego umowic na maj zovbaczymy co powie a tak w ogole to zapomnialam ze mamzrobic badania... cholerka najwyzej jutro z ranka pojade... nie to ma jak skleroza hehehe
:)
a mnie boli podbrzusze pewno przez owulke cholerna teraz to mogloby jej nie byc jak malza nie ma :)

dzis 7 dzien dietki :)
i dzis zaczynam cwiczenia na brzuszki tzw 6 veidera zobaczymy ponoc jak przez te ok 40 dni sie je robi to sa niesamowite efekty... obaczymy :)

tak ostatnio tylko prywatnie bo u mnie specjaliści tacy tylko tak można ich złapać niestety

no to dobrze ze na nfz bylas :) ... i powiedzcie czy to jest sprawiedliwe kobieta chce zajsc w ciaze --- ile kasy musi miec... jest w ciazy ---- to samo.... czy to mozna nas jakos uprzywilejowac?????
placic za to ze chce sie miec dziecko a potem aby przez 9 miesiecy je spokojnie donosic a potem urodzic --- paranoja jakas ;)

no to dobrze ze na nfz bylas :) ... i powiedzcie czy to jest sprawiedliwe kobieta chce zajsc w ciaze --- ile kasy musi miec... jest w ciazy ---- to samo.... czy to mozna nas jakos uprzywilejowac?????
placic za to ze chce sie miec dziecko a potem aby przez 9 miesiecy je spokojnie donosic a potem urodzic --- paranoja jakas ;)
a ile składek idzie z pensji żeby zobacz to jest nasza Polska utopia

batonik a ile tam jest zastrzyków?

z tego co wiem ja miałam wziąć jedną ampułkę (tj.jeden zastrzyk) Ovitrelle, koszt 162 zł, ale to miało być profilaktycznie, dlatego się tak nie nakręcam że nie wzięłam bo jak jutro pójdę na usg to będę wiedziała czy pęka czy nie i wtedy ewentualnie zaopatrzę się na kolejny cykl

a dziś łupie lewy jajniolek, szkoda bo wydaje mi się że z lewego mam lepszą owu, a teraz trzeba będzie znowu na nią czekać 2 miesiące

reklama

aj szkoda gadac JA TO WIDZE TO SIE TYLKO DENERWUJE....
z tego co wiem ja miałam wziąć jedną ampułkę (tj.jeden zastrzyk) Ovitrelle, koszt 162 zł, ale to miało być profilaktycznie, dlatego się tak nie nakręcam że nie wzięłam bo jak jutro pójdę na usg to będę wiedziała czy pęka czy nie i wtedy ewentualnie zaopatrzę się na kolejny cykl

a dziś łupie lewy jajniolek, szkoda bo wydaje mi się że z lewego mam lepszą owu, a teraz trzeba będzie znowu na nią czekać 2 miesiące

to ja trzymam kciuki aby usg wykazalo piekny pecherzyk i abys nie musiala kupowac tego leku :) ewentualnie juz piekniety --- rozumiem ze staranka byly :)

Do góry