reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam Was kochane...
Potrzebuję Waszej pomocy.jestem przerażona i cała się trzęsę.Zrobiłam rano drugi test, innej firmy.i wyszły 2 kreski ale ta druga jest jaśniejsza od tej z poprzedniego testu z niedzieli.od razu to zauważyłam, bo pamiętam.wiem,że Wy pisałyście że im później robi się test, tym bardziej 2 kreska ciemnieje.nie wiem, co mam myśleć, boję się bardzo....czy to ma jakieś znaczenie?jutro idę na betę ale zwariuje chyba zaraz.no i dzisiaj to był pierwszy ranny mocz więc powinna być ciemniejsza chyba...:(

hahaha az mis ie przypomnialo jak sie "jklocilam " z mysza zbo ona ciagle swoje okres idzie... itd a ja ze to fasol i nie wierzyla mi dopoki nie zrobila testa :)

lena kup drugi i powtorz ... kij ze nie z porannego moczu nie pij ze 4 odzinki i powtorz... i jutro na bete czzekaj ladnie. a dzisiaj nei mozesz isc juz na bete ??

Tosia a Twój W. był zbadać nasonka ?
Bo pamiętam że kiedyś pisałaś że powiedział że pójdzie.

Był i wszystko gra - na szczęście :)

Witam Was kochane...
Potrzebuję Waszej pomocy.jestem przerażona i cała się trzęsę.Zrobiłam rano drugi test, innej firmy.i wyszły 2 kreski ale ta druga jest jaśniejsza od tej z poprzedniego testu z niedzieli.od razu to zauważyłam, bo pamiętam.wiem,że Wy pisałyście że im później robi się test, tym bardziej 2 kreska ciemnieje.nie wiem, co mam myśleć, boję się bardzo....czy to ma jakieś znaczenie?jutro idę na betę ale zwariuje chyba zaraz.no i dzisiaj to był pierwszy ranny mocz więc powinna być ciemniejsza chyba...:(

Kochana a może miał inna czułość ?? Może idz na bete dzisiaj ?? Nie denerwuj się kochana wszystko będzie si trzymam kciuki !!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lenka spokojnie kochana!
Mnie po pierwszych dwóch krechach drugi tecior wogóle nie wyszedł. Co producent to test. Jeszcze pamiętam jak w grudniu robiłam to było to samo, że na jednym wie tłusne grube krechy a na drugim ledwie ta druga widoczna.
Jak jest jasna to jest ok. Nie denerwuj się Słoneczko! Na pewno jest wszystko w porządku.

hahaha az mis ie przypomnialo jak sie "jklocilam " z mysza zbo ona ciagle swoje okres idzie... itd a ja ze to fasol i nie wierzyla mi dopoki nie zrobila testa :)

lena kup drugi i powtorz ... kij ze nie z porannego moczu nie pij ze 4 odzinki i powtorz... i jutro na bete czzekaj ladnie. a dzisiaj nei mozesz isc juz na bete ??
no nie mogę niestety bo nie mam z kim małej zostawić:( a test też mogę zrobić dopiero jak M wróci i mi kupi bo ja poza miastem mieszkam.ten pierwszy test co robiłam w sobote to QUICK VUE a ten dzisiaj to unitest.o ile to ma w ogóle jakieś znaczenie...

moim zdaniem tez wlasnie z enajwazniejsze ze sa dwie kreski ijuz :) tzn jezeli chodzi o czulosci to w nie nie wierze. mowilam wam ze w tamtej ciazy mi wyszedl z porannego moczu ledwo o czulosci 10 a pozniej po kilku godzinach powtorzylam o czulosci 0 nie z porannego moczu i wyszedl grubszy. no i teraz tez w kilka dni przed spodziewanym @ wyszedl o czulosci 25 grube dwie jak widzialyscie :)
wiec lena spokojnie wazne ze sa dwie kreski a dla pewnosci i twojego spokoju kup sobie jesszcze jeden albo idz dzisiaj na bete jak mozesz :)

Mi też się to czasami przypomina jak właśnie czytam że ktoś się czuje małpowo i wyklucza fasolkę. Bo my to całą batalię na PW stoczyłyśmy o to czy ja jestem w ciąży czy nie...i 1:0 z wygraną po Twojej stronie.
Tylko że u mnie w cyklu zaraz po poronieniu można się było spodziewać wszystkiego, a my tak w sumie nie uważaliśmy ale jakoś specjalnie nie kochaliśmy się z myślą o tym żeby zrobić dzidziusia.
Ale najważniejsze że się udało.
Choć muszę przyznać że zupełnie inaczej tą ciążę odczuwam niż poprzednią. Zupełnie inne objawy, inne samopoczucie, zachcianki etc.

reklama
aha no to poczekaj i zrob jak m wroci :) i uszy do gory wsio jest ok trzymam kciuki pewnie nei potrzebne ale tak na wszelki wypadek ;) zebys sie nie martwila :)

tzn moim zdaniem firma ma znaczenie jakis jeden test kiedys mi pokazal ciaze ale nie pamietam ktory ktorej w ogole nie mialam haha ale mnie dziad wtedy nabral to byl 4 miesiac staran gdybyscie widzieli ta radosc wtedy w naszych oczach bezcenne a jednak sie nie udalo ale male wariatkis ie cieszyly chociaz jeden dzien :)

mysza no wlasnie tyle wiadomosci na pw hehe :) ja tez inaczej odczuwam ta ciaze niz tamta :) ponoc azda jest inna ja jestem ciekawa czy sszybciej bedzie kopal teraz cyz nie choc wtedy zaczal w 18tc :) to chyba szybciej sie juz nie da :p

Do góry