reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ale co mam napisac :) napisalam wyzej ze ganialam hjak debil szczesliwa :) bo pecholek byl a zapomnialam pozniej zwolnienia wziac :)
a na poczatku to pociag mi sie spoznil i na drugi musialam czekac poltorej godziny :/ jeszcze glupi dworzec przerabiaja we wro agggrrr
ale dalam rad ei zdarzylam i jest piekny pecholek :) narazie niestety serduszka jeszcze nie bylow idac ale to dopieor pocz. 6tc wiec wybaczam ;P mojej fasolince ;)
agutka a ty do dziela :) jak pisalam wyzej tylko mi sie nie wiem nicki popierdzielily nie wiem czemu :eek: no ale poprawilam :) buziaki :*

reklama
Chodziło mi o to jak Miss miała wczoraj przejścia z tymi uciekającymi pociągami :-D
i akurat mój W. był przy mnie i uczestniczył w tym też :-D i stwierdził że my to mamy fiołka jakiegoś...po czym się przyznał ze on też :-D

Kupiłam sobie wczoraj taką sukienkę Sukienka ciążowa

Ale muszę zamówić też taką bo mi będzie bardziej do butów pasowała Sukienka ciążowa bo one są właśnie takie malinowe :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no z pociagami to mialam super jazde i sie nakur***lam jak nie wiem :) ale juz mi przeslzo bo juz musze byc spokojna :)

mycha super ta kiecka kurcze :) ja musze sie przejsc do saloniku ciazowego u nas bo moze akas kiece kupie na poprawiny a jak nie to pojde normalnie w spodniach eleganckich i tunice bo mam taka ciazowa fioletowsa a ze moj brzuch wyglada jakbym byla w 4 miesiacu czy tam 5 nawet to bedzie aurat :)
w ogoel co zauwazylam bow tamtej ciazy juz mopj pepek sie zmienial taki szeroki sie zrobil ale nie ze wychodzil tylko byl szerszy a po porodzie sie tak skurczyl jakby i teraz widze ze znow sie ladnie poszerza :D mam nadzieje ze brzusio szybciej urosnie tym razem :D

hej dziunie :)
ale mnie dawno nie bylo :) za duzo emocji wczoraj :)

mysza slonce ty moje jak sie czujesz?? jakies zachcianki juz sa >??:)u mnie pewnie bedzie chlopak boz now ciagnie na kwasne ina mieso co gorsza bbbrrr :/ :D

baska przytulam mocno... :(

tosia wlasnie jak boli to moze nie oznaczac ze zle :) pamietasz jak ja jeczalam ze mnie boli :D i co ? i mam fasolke :) uszi do gory :)

agutka no to teraz dod ziela :D powodzenia!!!!!!!

nie mam złudzeń w zeszłym cyklu tez mialam takie objawy więc tylko patrzeć jak przylezie :-(

no cóż nowy cykl rozpoczynamy

Te kiecki to i bez ciąży fajnie wyglądają. U mnie to jest różnie. Jak mam wzdęcia to widać, a jak nie to tak jakby tylko trochę był podgrubiony ;-)
Ale nie marzę o brzuchu gigancie...wystarczy że cycuszki już takie są...więc może nie urośnie tak strasznie.

tosia eeee ty mi sie tu nie rozpedzaj nununu :) jeszcze nie zaczelas przeciez :)

ja mam jeszcze po antosiu domek zostal mi ... dlatego taki wiekszy jest ale antos znow w nim zamieszkal wiec za duzo rozciagac n9ie musi :p w ogole mam nadzieje ze wiecej rozstepow niz teraz mam tto mi nie porobi maluszek jeden moj kochany :)
no ja w ogole przed ciaza kupowalam tuniki w ciazowych bo sa swietne i tluszczyk zakrywaja :) jak przyjade do opola to wam pokaze fote jaki mam brzuszek :p to zobaczycie ze wygladam jak w 4 miesiacu :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w oogole jade w srode do gina i jak bedzie wsio ok to bede sie upierala na szew gdzies w 18tc albo i wczesniej a nie w 20tc bo sie bede bala :( co im zalezy wczesniej mnie zaszyc ... przynajmniejbede pewniejsza i spokojniejsza.

tosia jak ja bym chciala zeby los ci splatal figla i milo cie zaskoczyl :D poki nie ma @ jeszcze nic straconego moze mnie poslucha :)

Tosiu nie myśl na razie o tym...czekaj! Kiedys przecież te objawy muszą się potwierdzić. Z mojego doświadczenia wiem że objawy na @ i na ciążę są praktycznie takie same.

reklama
w oogole jade w srode do gina i jak bedzie wsio ok to bede sie upierala na szew gdzies w 18tc albo i wczesniej a nie w 20tc bo sie bede bala :( co im zalezy wczesniej mnie zaszyc ... przynajmniejbede pewniejsza i spokojniejsza.

tosia jak ja bym chciala zeby los ci splatal figla i milo cie zaskoczyl :D poki nie ma @ jeszcze nic straconego moze mnie poslucha :)

ja też bym tak chciała ale co zrobić nie mam na to wpływu niestety i musze się zaopatrzyć w zapas pieluch ;-) babskich

Idę w maju do nowego lekarza, moja kumpela 2 lata sie starała o dzidzie poszła do tej lekarki dostala jakąś pyle i zaszła ;p zapytałam się jej czy M. brał udział w poczęciu czy tylko wystarczy tabsa łyknąć ;-)

Do góry