hm cisza ??????witajk lopop jak tam twoja @ lub fasolka????
tylko czsem mocno brzuch zaboli i trochę plecy wiesz to dziwne bo ginek jak pisałam e-maila to tamtego nie uznał za okres więc hm, siedzę cicho żeby może nie zapeszyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hm cisza ??????witajk lopop jak tam twoja @ lub fasolka????
a test robilas???moze to bylo krwawienie srodcykliczne czy cos takiego....hm cisza ??????
tylko czsem mocno brzuch zaboli i trochę plecy wiesz to dziwne bo ginek jak pisałam e-maila to tamtego nie uznał za okres więc hm, siedzę cicho żeby może nie zapeszyć
mam strachaa test robilas???moze to bylo krwawienie srodcykliczne czy cos takiego....
no ponoc dziewczynka zuzia ma byc caly czas przetrzasam internet w poszukiwaniu czegokolwiek i siedze tu z wamimam stracha
a znajomym ma urodzić się chłopczyk czy dziewczynka pytałaś się?
w necie za darmo no nie wiem al u nas to pewnie szybciej coś się znajdzie- żal tak bo czemu dzieciątko ma cierpieć zimno bo rodzice nie mają a z tego becikowego to też za dużo nie kupią bo to wszystko takie drogie dla dzieckano ponoc dziewczynka zuzia ma byc caly czas przetrzasam internet w poszukiwaniu czegokolwiek i siedze tu z wami
no mnie martwi ze niemaja ani wanienki ani kosmetykow ani ciuszkow na przebranie kaftanikow bodkow i tp ja poszukam czegos w swoich po malej i na lumpikach ale sama to niewiele moge kurcze z checia dalabym im wanienke p malej ale sama ja dostalam od siostry meza wiec druga jego siostra bedzie ja chciala a tesciowa jakby zobaczyla ze wydaje cos co dostalam od szwagierki to by mi pieklo urzadzila beznadzieja chce pomoc a niewiele mam i niewiele moge ....w necie za darmo no nie wiem al u nas to pewnie szybciej coś się znajdzie- żal tak bo czemu dzieciątko ma cierpieć zimno bo rodzice nie mają a z tego becikowego to też za dużo nie kupią bo to wszystko takie drogie dla dziecka
ja Ciebie doskonale rozumiem bo ja sama tak mam część ciuszków dałam mojej siostrze a ona część też juz do rodziny jej męża bo bieda tam aż piszczy a teraz mi tak głupio się wiesz upomnieć jak ma 1 miesiąc tamto dzieciątko ale prześlij mi Twój adres w miarę możliwości może coś się uda wykombinować mamy jeszcze cały miesiąc- oczywiście prześlę na Twój adres a Ty przekażesz dalej zgodano mnie martwi ze niemaja ani wanienki ani kosmetykow ani ciuszkow na przebranie kaftanikow bodkow i tp ja poszukam czegos w swoich po malej i na lumpikach ale sama to niewiele moge kurcze z checia dalabym im wanienke p malej ale sama ja dostalam od siostry meza wiec druga jego siostra bedzie ja chciala a tesciowa jakby zobaczyla ze wydaje cos co dostalam od szwagierki to by mi pieklo urzadzila beznadzieja chce pomoc a niewiele mam i niewiele moge ....
ok bede bardzo wdzieczna za kazda najmniejsza rzecz oto moj adres podam tu na forum gdzbz jakas kobietka miala znajomzch ktorzy maja cos zbenegoja Ciebie doskonale rozumiem bo ja sama tak mam część ciuszków dałam mojej siostrze a ona część też juz do rodziny jej męża bo bieda tam aż piszczy a teraz mi tak głupio się wiesz upomnieć jak ma 1 miesiąc tamto dzieciątko ale prześlij mi Twój adres w miarę możliwości może coś się uda wykombinować mamy jeszcze cały miesiąc- oczywiście prześlę na Twój adres a Ty przekażesz dalej zgoda
witaj tak tylko my jestesmy ja za chwile bede szla niestety spac bo musze wstac o 4 bo jade z tesciem na rynek ...wrrrrr.... a niechce mi sie ale maz prosil zebzm pomogla tesciom sprzedawac...widze ze na posterunku tylko lopop i zabcia
co tam kochaniutkie ?