reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

wpisywany pierwszy tylko nialam tempki pozapisywane la luźnych kartkach i dopiero wczorai i dzisiaj wszystko jakoś uporządkowałam,
a co do tego powstrzymywania od testowania to będzie trudno, bo tu raczej wszyscy dopinguja do zrobienia testu

reklama
mmm nikt sie nie smieje ale po co tak gdybac.z wykresu wynikaloby ze jestes 14dpo wiec spokojnie mozesz testowac tym bardziej ze temperatura jest wysoka.po co sie glowic?nie wiem dokladnie co 5 oznacza ale ma cos wspolnego ze statystyka.porownaniem czegos z poprezednich cykli.
zielona -na mnie liczyc nie mozesz bo ja jestem zwolenniczka testowania.sama zrobie test w 10 dpo i moze 11,a jak nie wyjdzie wybiore sie na bete.
p.s. moze ta 5 to 5 dni do @?ile masz po owulacji zazwyczaj dni?

aha i co do ciebie mmm, to jestem tego samego zdania..14dpo, tempka wysoko, na co czekasz???z wykresu by wynikalo, że usg mialaś robione w 9dpo, a tak wcześnie to nawet ajlepszy sprzęt nic nie pokaże...tak, że moim zdaniem powinnaś jutro rano zatestować..masz w domu test???

mmm po prostu rob test i koniec z gdybaniem:)
zielona-nie chce cie sprowadzac na zla strone ale ja tak po prostu robie.wole zobaczyc negatywny test niz nagle niespodziewanie dostac @.tak to sie przynajmniej psychicznie jakos przygotowuje...
wiecei jak fajnie bylo uslyszec ze owulacja nastapila i ze sie nie mylilam!ze pecherzyk pekl.nic mi to nie gwarantuje ale dobrze to uslyszec

Dzięki za info:) byłoby super, do tej pory @ miałam regularnie jak w zegarku tylko po zabiegu taki myk że była dłużej. Nawet jak spóźniała się dzień czy dwa to i tak w tym terminie kiedy miałam dostać spadała mi temp. A teraz to tylko dwa dni ale temp. jest ciągle podwyższona więc ośmielam się mieć cichą nadzieję że może się udało :)

hej kolejny test owu negatywny, juz nie wiem co mam myslec, brzusio ciagle pobolewa i z moich co miesiecznych obserwacji wygladaloby na to ze owu powinna byc jutro ewentualnie pojutrze, ale juz sama nie wiem:-( testy negatywe, sluzu jak na lekarstwo:-( kurcze, albo te testy jakies wadliwe, albo moje jajniki w tym cyklu:dry: ale mam w d.... te testy i tak bede probowac:-)

reklama
Do góry