reklama
mmm...
Fanka BB :)
Vinga
Zaciekawiona BB
Witam
Mam pytanie i potrzebuję pilnej odpowiedzi-czy istnieje taka możliwość?
Na początku miesiąca miałam zabieg usunięcia torbieli jajnika po tygodniu od zabiegu dostałam @ (10.07) która trwała 11 dni (do 21.07) odrazu po @ zawsze współżyjemy bez zabezpieczenia i teraz też tak było z tym że teraz gdyby dobrze policzyć jak nic wypada że to dni płodne. Czy jest taka możliwość żeby w tak krótkim czasie po zabiegu zajść w ciążę????
Na początku miesiąca miałam zabieg usunięcia torbieli jajnika po tygodniu od zabiegu dostałam @ (10.07) która trwała 11 dni (do 21.07) odrazu po @ zawsze współżyjemy bez zabezpieczenia i teraz też tak było z tym że teraz gdyby dobrze policzyć jak nic wypada że to dni płodne. Czy jest taka możliwość żeby w tak krótkim czasie po zabiegu zajść w ciążę????
zielona.wampirzyca
mamusieńka
Witam
kochana, uważam, że jest taka mozliwość, ale potwierdzic to może tylko lekarz...ja mialam usunięty jajnik i lekarz w szpitalu ostrzegl mnie przed wspołżyciem bez zabezpieczenia dopóki rana się nie zagoi pożądnie- 2 miesiące poźniej zaszlam w ciąże..
zielona.wampirzyca
mamusieńka
w ogóle dziewczyny mam do was prośbę...pomóżcie mi w tym cyklu powstrzymać się od testowania- tzn. wspierajcie mnie w takiej decyzji..nie chce znowu zobaczyć bladej kreski wiec testować mam zamiar dopiero za dwa tygodnie we wtorek...znając jednak siebie ciężko będzie mi wytrzymać i błagam, powtarzajcie mi "Zielona, nie rób...."
mmm sama wstawiaś sobie kreski z owulki??Ja ci mowie, tu bedzie fasolka, zobaczysz...
mmm sama wstawiaś sobie kreski z owulki??Ja ci mowie, tu bedzie fasolka, zobaczysz...
zielona.wampirzyca
mamusieńka
dziewczyny co znaczy ta 5 w niebiedkim polu na moim wykresie?
pojecia nie mam....eijf, wiesz????
zielona.wampirzyca
mamusieńka
a kliknij na to...zobacz co wyskoczy
reklama
zielona.wampirzyca
mamusieńka
ktory to twoj obserwowany i wpisywany cykl??
Podziel się: