reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witam wszystkich ja wlasnie z pracy i wizyty u ginekolog wrociłam.
Ale sie rozpisalyscie, mase do czytania.
A u mnie chyba ten cykl bedzie stracony, a ja sie nastawialam na weekendowe staranka, ah w czwartek ide na kolejne usg.:(

hej!
chyba zaczne brać laptopa do pracy, bo później godzinę nadrabiam:-)
u mnie nic nowego , znowu mnie głowa zaczyna boleć, z powodu deszczowej pogody mam oczy na zapałki, najchętniej poszłabym spać i wstała jak skończą się te deszcze, jak ja nie cierpię deszczu!
testy owu jeszcze nie przyszły, na szczęście mają jeszcze trochę czasu, bo dziś dopiero 6dc także spokojnie, kurde nic mi się nie chcę...

a co do dat, to my jesteśmy razem 3 lata i tyle ze sobą mieszkamy:-) a mój wariat oświadczył mi się po pół roku hehe i 1,5 roku później był ślub:-)

biedroneczka
wyglądają jak PCO czy to już pewne?

mam przyjsc na kolejne usg za dwa dni i wtedy zobaczymy, lekarka niby mowila zebym sie na zapas nie martwila bo to moze byc dluzszy cykl i dlatego zaden pecherzyk nie jest dominujacy, tylko dlacezgo inne sa dziwnie wieksze no chyba ze ja tak dziwnie na tym usg widzialam:no: sama juz nie wiem. Poztaram sie nie stresowac, bo to za dobrze nie wplywa, ach

mam przyjsc na kolejne usg za dwa dni i wtedy zobaczymy, lekarka niby mowila zebym sie na zapas nie martwila bo to moze byc dluzszy cykl i dlatego zaden pecherzyk nie jest dominujacy, tylko dlacezgo inne sa dziwnie wieksze no chyba ze ja tak dziwnie na tym usg widzialam:no: sama juz nie wiem. Poztaram sie nie stresowac, bo to za dobrze nie wplywa, ach
właśnie nie stresuj się wszystko będzie dobże nie zamartwiaj sie na zapas

Nie martw się kochana będzie dobrze, au mnie kochane przez cały dzień poleciała jedna plamka brązowa :-), są ślady przy wycieraniu, ale myślę że jeśli juro będzie tak samo mam powody do cieszenia się

reklama
Do góry